***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***
Raspunsuri - Pagina 16
Ana68 spune:
Salutare natiune

...nu m-am dat la fund si nici nu am disparut ca magarul in ceata
,doar ca am avut libere...de vineri,din 17 aprilie,am stat acasa....si am intrat putin si rar pe forum,strict cat sa citesc sau sa dau vreun raspuns urjent...in rest...treaba,gorobeti,plimbare...alea-alea,stiti voi.![]()
Ashe ca sar'na de primirea voastra,
promit sa ma incadrez in clubul vostru cu succesuri multe si cat mai maxime![]()
![]()
si de treb'e sa fac matanii si sa sar coarda...iaca,fac si d-astea,de e musai...![]()
![]()
![]()
Nu v-am citi din urma...cu atentie
...ca scriti intrun ritm tare alert...insa zic multam' la Oana
ca s-a oferit sa preia testurilii pentru mine si la misha,
cred...sa-i spun ca splendoru' no fo' al meu,ci a lu' sor'mea...gagicu' ei de anul trecut din Caraibe sau de pe unde o fi fost ea la vremea aia
...Sor'mea e tipa din poza urmatoare...
La Danes am mers anul asta iarasi,in martie,la intalneala toyotista...asa ca cine doreste sa mearga...sa mearga ,frate,ca e superb,face toti banutii...numa' rezervati din vreme ca e mereu full.
Noi am petrecut prima zi de Paste la iarba verde...departe de lumea dezlantuita,a doua zi ne-am plimbat si ieri am mers doar cu fi-mea,ca fetele,prin oras...![]()
Azi am luato de coada....
Va pup cu drag
si va doresc o zi bestial de faina!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
marami spune:
Ano, welcome in da club
Oana, uneori ma intreb daca nu avem acelasi tata,
mucoasa.
Misha, iote, trag de mine si iti zic clar si raspicat ca am vazut poza de l;a ecografie cu voinicelu` mami, o fi vaaaai de spinarea ta
Delfino, dau o strigare cand sunt in posesia ooolor de la socanesti![]()
Chiar asa, unde a disparut agenta noastra?![]()
Sa-mi fie cu iertare dar inca nu pot ajunge la nominalizari complete, va 

nominalizate sau nenominalizate.
Revin io
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
gabriella1 spune:

gata,aici mi-e limita !
Diagnostic huzband :reumatism cronic ,sindrom oculo-uretro-sinovial !

bueeeeeeeeeeeey, oare nu ma ia tata la el? sa le rad in nas de-acolo de sus si sa fac schimb de tigari cu taticu'?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
apoi in PanaMea pana dai tu tigara aia mi se usuca de tot gandu asteptand-o. mai bine trag una de la mine, pana vine aia de la tine.
Coana Mare ia uite ce frumos si-a scris cineva: "Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!" asa ca mai asteapta-ti randu la spovedit la Sf Petru.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
Gabi ce ai fato ,vrei cafteala?
zi si tu pe roamaneste despre diagnostic ca eu nu am priceput nimic,se trateaza?e grav?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
MadameBovary spune:
Neatza, plezzznitelor! Hai ca am reusit s-o spun pana in 12, tot e bine, sunt in grafic.
Am probleme cu Vaca, tre sa vin domn vet si n-am niciun chef. Adicatelea chef de domn vet am oricand, mai ales cum vine el dichisit nevoie mare cu costumel si cravatica... si parfumat bine-bine. Da' n-am chef sa o tin pe ametita asta de cap, de picioare, de coada, de fund, de ce apuc pentru ca o posedeaza ceva sau cineva atunci cand vine dom' doctor si face ca toate alea, n-am sanse sa o dovedesc. Si-s prea cu ochii in gura pentru d-astea
.
Gabitzo, ia zii tu la fete aici care-i treaba cu huzbandu', da' pe romaneste! Si oricum stii ca facem imediat hora in jurul tau si te ajutam sa te simti mai bine! Conteaza pe noi 
Ma duc sa ma mai invart prin casa, stiu eu ca mai trebuie sa mai fac ceva, scria la belet dimineata, dar am uitat pentru ca ma intereseaza mult prea putin
. 
p.s. Ce face Sasha??
gabriella1 spune:
pe romaneste , indiferent de tratament i se duc articulatiile (ca sa nu zic altfel) si pana la urma se ajunge la unu' de ala cu rotile. nu se moare din asta, doar se sufera.
Cred ca Doamne, Doamne are ceva cu mine. Nu puteam sa ma mantui de pacate Acolo, Sus?De ce aici?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
auzi Tantzo da tu ai vaca??? cat dai litra de lapce??
esti precupeata? mergi la piata cu devanzare???
am scris aseara un mesaj dar cred ca am uitat sa il trimit, asa ca va intreb azi...voi femei mai trecute de o varsta, cu scoala vietii la purtator, ce inseamna cand vezi barza stand pe oua? zic eu ca statea pe oua, caci statea jos. sau facea un ou atunci, ca nu poate barza sa faca ou din picioare ca il scapa jos...deci statea precum closca asa....ce se inseamna asta??? ca m-a disperat max cu o teorie a lui. aaaaa si dimineata aveam pe pervaz la geam....2 randunici...sau cel putin asa le-am vazut eu...da erau 2...e vreun semn oare?? 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kokiy spune:
plesnitele si destrabalatele ,da' si p'alea cumintzi ![]()
Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos.Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea:
- As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?... si toti barbatii s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?...si toate femeile s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?... si jumatate din femei s-au sculat in picioare...
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?... si toate maicutele s-au sculat in picioare.
Cica merge o data un moldovean sa se spovedeasca. Popa il intreba cu ce a pacatuit. Moldoveanul ii raspunde:
- Domn' parinte, am fu**t pisica.
Parintele ii spune uimit:
- Nu-i nimic fiule,
Dumnezeu iarta, dar ia spune-mi si mie cum a fost?
- Minunat, parinte!
A doua zi se intalneste moldoveanul cu popa care era tot zgariat pe fata.
Intreaba moldoveanul:
- Ce ati patit, parinte?
Popa raspunde:
- Am incercat si io cu pisica sa vad cum e.
La care moldoveanul uimit ii replica:
- Domn' parinte, da' io n-am zis ca am fu**t matza,ci pi Sica,cumnata-mea!
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
sorana spune:
Gabitza
si nu se poate stopa? Nu prea cred.
Daca sunteti 100% siguri ca asta e diagnosticul apucati-va sa cautati tratament.
Scutura-te fato (Vero da-i tu una in cap te rog) si actioneaza.
Cautati doctori, spitale, tratamente. Trebuie sa existe ceva.
Nu e usor, sigur nu-i placut, dar nici nu cred ca e cazul sa ajunga in scaun cu rotile, precis se poate stopa mancatul de articulatii ...
Hai, ca ai treaba - raportezi cand ai gasit ce si cum si-apoi om vedea noi 

Da, Anca, facem lista pentru Misha, lista de sfaturi pretioase de la babe
Io-s prima.
Sa vada si ea cum e ca fiecare din noi am primit sfaturi tembele cand eram gravide sau aveam bebe mic ... asa ca eu ma razbun pe cine pot si acu' am prins-o pe Misha ![]()
Chiar asa: Ce face Sasha? Dar Mihaita?
Oana da' cum racirati maica in halu ' asta?
sa va treaca repede-repede ca s-a facut frumos afara
si poate vreti sa va plimbati ...
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein