***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eeee, misha ! mult si eu !

nu stiu daca ti-au zis fetele la trusa de urgenta sa pui si batista bebelusului... treaba pare horror, da nu e chair asa... asta e salvarea noastra... singura chestie e ca S face muci extrem de lipiciosi, greu de scos... tre sa o hidratez mai bine, dar mai mult nu stiu cum sa ii dau, decat daca ii pun o palnie pe gat si dau drumu la robinet ...

o sa ma uit si eu pe lista facuta de fete, si daca imi mai vine vreo idee mai scriu !

si astept cu nerabdare sa nasti pune-l si pe tati sa faca 2-3 mii de flotari, ca o sa carati la copchil in brate de va indoae de sale

inca odata !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cu "micul Sumo" o sa trebuiasca sa port briu la sale ca tataia

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

X si O
mai mult de atat, jur, nu pot
sa fiti iubite!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

mult, Panamea !!!

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

dupa primele acorduri am deschis blogul lui Chirila... ehe, ce vremuri...

va cu drag !

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Daaa ... apropos de spate ... obiect de transportat kupilu'
Fi-mea pe la 1 an nu vroia neam in carut, ziceai ca fiebinte daca incercai s-o pui. Pe jos mergea ea, da' nu foarte mult Solutia de compromis a fost o tricileta de-aia cu maner de impins pe care statea tare mandra
Scaun de masina mai e obiect necesar.

Oricum spatele tot te va durea si oricum vei face muschi la maini Zau ca da, vezi tu in 6 luni ce brand ai

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Mi-adusei aminte - Vio as veni, zau ca da, aia (sala) de langa mine e nasolie rau, acu' sunt in cautari de sala mai de doamne-ajuta, dar sper sa gasesc totusi mai pe-aproape

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

vaaaaai, ce mi-am facut am deschis cutia Pandorei ... am inceput sa revad filmulete si poze din tineretea mea zbuciumata... ce dor mi s-a facut !!!

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata plesnitelor
cate o la fiecare sa va treziti. eu mi-s tare adormita, cred si eu dupa atatea zile de repaus. greu la munca dupa o pauza.
misha abia asteptam sa nasti...sa ne spui cat mai ai sa facem galerie. sa ai o nastere usoara
oana vazut mamica si S frimoasa foc intr-o inregistrare...
vorbiti de sala...si eu o sa ma apuc serios ca e musai.
toate fetele.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Miha apoi la tine/voi nasterea/travaliul e fff lungbine ca se apropie ....
Oana cat costa "batistutza bebelusului"-poate-mi fac mila de mine si ea si cumpar pt Isabella
Delfi,Panamea,Devo,Sorana,Poeata,MB,Iuliana,tizo,Vio.....un mare si

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput