*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Fetelor nu am nimic de ascuns si intr-adevar viata mea nu-i asa palpitanta ca a unora . Dar simplele lucruri ca mi s-a ars o oala, cozonacul, sau ca am dureri de cap la CM, sau ca m-am suparat pe sotu ca...una...ailalta... nu as vrea sa le stie de ex o vecina cu gura mare, sau o verisoara mai catra, sau...etc. Cu toate ca ...who cares...sanatoasa sa fiu si eu si ai mei dar...gandul ca ma intalnesc cu ele si ele stiu TOT ce se intampla cu mine si cu ai mei ma enerveaza. Ca mi le imaginez spionand si razand in sinea lor de cat de deshtepte sunt. Sa imi vorbeasca si in sinea lor sa zica... pai eu stiu cum ai nascut, cum te-ai simtit ieri, cum v-a mers saptamana trecuta... Sunt nimicuri ale vietii, bucurii tristeti si intamplari care VREAU sa fie doar intre mine si voi, intre mine si prietenele mele randunicile. ![]() ![]() ![]() lasa ca ne facem noi mari si ne facem forum privat...hi hi hiAsa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
ah, ce ma mananca degetele sa-ti zic eu ceva.... .
apropos, eu mi-am scos link-ul de poze de la semnatura. zilele trecute cautam ceva pe net si am ajuns pe un site, un articole despre moda la fetite si stupoare!!! vad o poza care a castigat anul trecut parca un concurs pe DC....am facut, haaaaaaaaaaaaaaaa??? adica pozele mele cu care particip la concursuri, care vi le arat eu pe aici, pot ajunge ORIUNDE??? raspunsul e DA!
cat despre "ne facem noi mari"....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
gbutucica spune:
sara buna voua.
L amulti ani Antonia de bitza, sa cresti mare si frumoasa , sa-ti iubesti parintii si sa fii cu minte si ascultatoare
La multi ani randunoi de Adriutza
Kitzy , bravo pt cele II, stiu cat era de important sa ai bb 2 , iata ca nu s-a lasat mult asteptat(A), ssrcina usoara si bebe frumos..
ATAT, cu punct si de la capat
Iar din ciclul Si eu am avut o "cugetare la fel de creataza" si imi asum toate riscurile din acest motiv va spun urmatoarele :

1. Nu am uitat sa pun AMr-ul ar fi culmea
, S-ar putea sa nu fie valabil..
;
2. Nu mi-a intrat indemnizatia marita, maine sun sa fac scandal.
3. am tensiune 20 cu 12 ( probabil stresul ,noptile nedormite, si dracii din timpul zilei isi arata coltii)capul ma doare ingrozitor si sunt amenintata cu un telefon la salvare.Cu nervii sunt la pamint , jici macar nu incap ijn vrun nutoi , ca nu rezist sa stau inchisa . asstrangepecinevadegatseoferavoluntari??????eeeeeeeeeeee aud?????
4. mama nu se poate misca de durere de picioare
.

dar "se la vie" in puii mei
, ma duc sa citesc si poate mai scriu , daca nu ramineti cu
urile mele
a si multa sanatate la puiuti si voua af cors

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

gudinde spune:
Giani,
Mama ne luam de mana ca si eu acum am ajuns acasa si cu niste nervi de am zis ca mare minune ca nu i-am crapat capu' sefului si nici mie nu mi-a facut poc nimic.
Dar sti care-i diferenta intre noi? TU ESTI MAMA!!!!
Asa ca te rog eu mult sa incerci sa faci ceva, sa te menajezi, ca daca eu ma duc naibii nu-i bai, dar tu ai un pui de crescut.
Si cu tensiunea aia nu-i de joaca. Poate ar trebui sa vezi un medic (a se citi sigur ar trebui)
gbutucica spune:
Simonel , si sotului tau ii urez cu mare drag
la multi ani !
fericire si noroc , sanatete si toate bune la el sa se adune. mai citesc si mai scriu, pina nu-mi pierd puterili,
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

gbutucica spune:
Am mai citit ,
ma bucur ca Iulia nu mai are febra , ca stie cum e cu ochii si partile componenete de la papuse,nu ma bucur ca incearca si altceva de mincare![]()
Bravo Mufarin impartasit.
Vladutz fii atent la mami spune papapapa
Olga suntem in aceeasi oala numai ca la mine se pune problema ca dupa mai sigur numai am unde sa merg la sv.
Andreea ( gudinde) ca intotdeauna esti inteleapta
, dar nu sunt deacord cu tine( eu nu merg la dr pt ca nu vreau sa dau bani sa-mi spuna ca-s dusa cu capu'
, ca ma doare capu de la nedormeala( Ariel si Ursu tin aproape , dar n-am 42 kile

) ca tensiune fac de la viata frumoasa pe care o am la sv . .............Stiu singura ( am facut medicina intr-o viata anterioara
). Stiu ca sunt mama si daca nu am inceput inca sa plimb shoshonul prin curte inseamna ca am facut-o pt Andrica.Itzi multumesc de grija si de sfat ( ar trebui sa-l urmezi ca e bun) 

Meriti cei mai bun pe lumea asta
Ela ce-i cu tine?
Giani ..
Mamica de ANDREI

Nicoleta spune:
Hai sa ma plang si la voi. Dau copy-paste de la subiectul de copii mai mari :).
Luni seara m-a luat salvarea de acasa cu febra mare, frisoane si cu burta in piuneze... am petrecut o seara la Infectioase cu probabil acelasi virus la Matei. Apoi a "picat" sotul... in noaptea respectiva a dormit si nasa la noi, Adrian nu s-a simtit nici el grozav... Matei a plans dupa mine si dupa san mai tot timpul... Greeeeeu a fost. A doua zi mi-am cerut externarea, erau terminata, dormisem 3 ore, cu grji cum o fi copilul... ca Stefan e mare (si el era speriat ca am plecat la spital...), tati la fel (desi tot eu l-am pus pe picioare...). A venit soacra la mine...
Vestea buna? Am slabit 3 kg... cantarita fiind eu dupa ce bagasera in mine 1,5 litri de perfuzie...

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
clauclau spune:
Giani, am vazut CE AI FACUT ANUL TRECUT!

BUNA TREABA MAMI!

Nico, imi pare tare rau, multa sanatate va urez.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
luny spune:
am mai tras o tura in parc, poate ii revine foamea de ieri copilului, care la pranz a servit 4 linguri de mancare...de unde, la fel si de seara!!

maraie, paraie, trosneste si tot tacamul...ma rog, acum doarme de aproape o ora..a papat de la Tonic, cu care ne-am intalnit, un biscu cu cereale, daca stiam ca la ala deschide asa gura si il papa, ii mai ceream vreo 2
..
ce am ratat?? niste zile de nastere de randunoi
La multi ani, randunoi sarbatoriti azi!
in rest, la intrebarea adriutei, sunt de aceeasi parere cu naty...poze la semnatura nu mai am de cand cu castingul ptr stupida emisiune de la Prima, inainte sa nasc..
giani
hai ca mai e putin, scade amrul!
vezi ca are dreptate Gudinde, e pericol cu tensiunea ta!!
nicoleta offf..mai, ce ai patit si tu! sper ca esti bine, multas sanatate!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Giani
...tu scrii mult, colorat si printre fraze cu mult umor bagi chestii care nu-mi plac deloc. Daca te-ai descarca si tu cu adevarat si ne-ai impuia capul cu problemele tale (cum fac(em) altele) n-ai mai face tensiune 20 si aici nimeni nu s-ar supara, stii prea bine. Cum crezi...
dar pt mine...ai zis pe bune tensiune 20 cu 12????-caz in care urmeaza sa avem o discutie ff serioasa!! Pe Mess daca preferi...
Nicoleta, vai de mine ce nasol, asa e mai uneori pacatosul de rotavirus, paleste toata familia, noroc ca un adult se reface mai repede. dar uite, ce te faci cu cei mici?...Sanatate multa, multa va doresc tuturor!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...