*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam adriuta, simo ... e sau nu ziua sotilor vostrii? sau eu am lansat zvon ca si aia cu ACDC daca este ramane valabila urarea, daca nu....tot ramane valabila Liana, mami de Teo "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud |
bine ca nu ai luat si tu bani ca aia

cataaaaaaaaaa, du-te mama si ia-ti banii inapoi!!! cica se restituie! ii poti pune bine pentru Santana, care are concert pe 4 iulie sau pt Manowar pe 5 iulie, la Romexpo ambele.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
adriuta spune:
Hai sa va intreb un lucru...luati-o ca pe o cugetare creata
de-a mea.
Voi vi-ati pus vreodata problema privacy-ului pe DC??? Adica sincer nu mi-ar conveni sa stiu ca vre-o vecina, pretena mai "deosebita" neamuri...etc e la zi cu tot ce se intampla la noi. Nu am nimic de ascuns si inteleg ca este un loc public dar mi-ar placea ff mult ca ceea ce avem noi randunicile sa ramana cat de cat... al nostru.
Plus ca astia de la DC in zelul lor de a se face MARI ...MARI si arhicunoscuti au deschis toate motoarele de cautare asa ca se poate ff usor gasi de catre oricine doar tastand niste cuvinte simple.
Si vezi ca noi nu suntem membre anonime ca si unii useri, punem poze, scriem....Altii pot sa scrie orice ca tot nu "se arata" la fata.
Poate e doar o greseala ceea ce gandesc eu... voi ce parere aveti?
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lianam spune:
| citat din mesajul lui adriuta Hai sa va intreb un lucru...luati-o ca pe o cugetare creata ![]() de-a mea.Voi vi-ati pus vreodata problema privacy-ului pe DC??? Adica sincer nu mi-ar conveni sa stiu ca vre-o vecina, pretena mai "deosebita" neamuri...etc e la zi cu tot ce se intampla la noi. Nu am nimic de ascuns si inteleg ca este un loc public dar mi-ar placea ff mult ca ceea ce avem noi randunicile sa ramana cat de cat... al nostru. Plus ca astia de la DC in zelul lor de a se face MARI ...MARI si arhicunoscuti au deschis toate motoarele de cautare asa ca se poate ff usor gasi de catre oricine doar tastand niste cuvinte simple. Si vezi ca noi nu suntem membre anonime ca si unii useri, punem poze, scriem....Altii pot sa scrie orice ca tot nu "se arata" la fata. Poate e doar o greseala ceea ce gandesc eu... voi ce parere aveti? ![]() |
, ca si eu "cuget creeeet" Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ariel_7000 spune:
mai adriutule, cred ca oricare dintre noi isi asuma un anume risc atunci cand posteaza ceva: texte, poze...este un forum PUBLIC, deci ideea de intimitate e imposibila...acum, fiecare trece prin filtrul lui ce vrea sa se stie si ce nu. e acolo o tipa care a scris ca e amanta unui tip insurat, care are copil si ca sotia lui e membru DC. a dat si ceva "indicii", cum ca ea e bolnava incurabil, ca a avut copilul bolnav...hmmmmm. e aiurea, caci oricand acea persoana poate afla povestea, citind postari pe DC. amanta sustine ca nu are cum sa dea de postarile ei, caci cealalta nu are net acasa acum
....si-a mai pus si niste poze cu ea, a mai dat niste amanunte....hmmm. parerea mea e ca ea e cat se poate de constienta ca mai devreme sau mai tarziu sotia va citi acel subiect sau ca cineva o va atentiona....deci e cu intentie.
ma rog, m-am abatut...ideea era ca nu poti avea intimitate pe un forum public!
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
natynic spune:
Si eu m-am gandit Adriuta...dar asta e, eu in viata deseori mi-am deschis sufletul si mi-am pus pe tapet viata cu inocenta si mi s-a intors impotriva...
In general insa, cred ca daca nu ai nimic urat de ascuns, nu e asa o mare problema. Intr-un caz precum cel relatat de Ariel lucrurile stau complet diferit...
Si inca ceva: sunt atatea si atatea topicuri savuroase pe DC. Cine cauta senzational nu stiu daca primul loc la care se orienteaza ar fi Clubul scutecelor. Zic si eu, dar repet, eu am o naivitate cumplita...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
randunoilor de Adriuta si Simo sarbatoriti 
berbecuti in ordine crescatoare... io prima pe 13![]()
prietenul meu anterior ALESULUI, era nascut si el pe 14. cred ca oricat as fi incercat pe vremuri sa-l uit n-aveam cum din cauza datei de nastere.
adriuta si ariel, pe unde ati umblat
... vreau si eu
ca am vreme, raportez randunoi plecat la plimbare cu Luca
, iar eu citesc pe net, in loc de o carte
, si ascult Nickelback
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
miha, ai timp 3 zile sa citesti??
...mergi la in 1 sau in 2 si cauta subiectul "sunt amanta"...dar daca vrei sa pricepi ceva incepe cu cap. 1....sa nu uiti popcornul!
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
mihatp spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 miha, ai timp 3 zile sa citesti?? ...mergi la in 1 sau in 2 si cauta subiectul "sunt amanta"...dar daca vrei sa pricepi ceva incepe cu cap. 1....sa nu uiti popcornul! |

acum eram aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134208&whichpage=8
educativ, dar nu-i asa amuzant
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Bitzulina mica, La multi ani! Antonia, sa cresti mare!
Mi-era sa nu ratez urarea, ca dimineata am uitat 
Pfiu si iar pfiu...m-am asezat si eu nitel, mai am baia si usile din casa si gata 
Tati mi-a facut covoarele marfa rau, zici ca au fost duse la Nufaru'
, mi-am spalat si geamurile si caloriferele, am pus si covoarele la loc, marfa rau!
Gata pe ziua de azi, sper...trebuie sa le fac la pitici o mamaliguta cu branzica si apoi stau si eu sa vad ce-ati ciripit ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
adriuta spune:
Fetelor nu am nimic de ascuns si intr-adevar viata mea nu-i asa palpitanta ca a unora
gen natasha
.
Dar simplele lucruri ca mi s-a ars o oala, cozonacul, sau ca am dureri de cap la CM, sau ca m-am suparat pe sotu ca...una...ailalta... nu as vrea sa le stie de ex o vecina cu gura mare, sau o verisoara mai catra, sau...etc. Cu toate ca ...who cares...sanatoasa sa fiu si eu si ai mei dar...gandul ca ma intalnesc cu ele si ele stiu TOT ce se intampla cu mine si cu ai mei ma enerveaza. Ca mi le imaginez spionand si razand in sinea lor de cat de deshtepte sunt. Sa imi vorbeasca si in sinea lor sa zica... pai eu stiu cum ai nascut, cum te-ai simtit ieri, cum v-a mers saptamana trecuta... Sunt nimicuri ale vietii, bucurii tristeti si intamplari care VREAU sa fie doar intre mine si voi, intre mine si prietenele mele randunicile.![]()
![]()
![]()
poate sunt eu mai "ciudata" dar am limitele mele. Si cum a zis naty nu s-o invrednici sa se duca direct la scutece dar daca gandeste asa...oppppaa copii 0-4 ani,dar are un copil de 1 an nascut in 2008, si pe prima pagina sta Adrian-Christopher...banggg

lasa ca ne facem noi mari si ne facem forum privat...hi hi hi![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

... e sau nu ziua sotilor vostrii? sau eu am lansat zvon ca si aia cu ACDC