*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Simo, chiar, nu te supara! dar stii ce m-am enervat cand eram aproape 10 mamici cu copii mici la usa bisericii si preotul ne zicea ca suntem analfabete si nu stim sa citim programul pe usa 

. Las-o in colo de treaba!! cu ce drept ne vorbeste asa?? iar biserica era aproape goala, vreo 3 femei erau la slujba, iar acel preot vorbea la telefon...chiar nu putea sa nu tina cont de program pentru astia mici?
Uite 

si 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Kya, vreau si eu reteta Balbinei de cozonac!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mikydoozza spune:
kya nasul e din dr taberei . daca stai prin zona posibil sa-ti fie cunoscut.in garga ne si legam cu un furtunas . cu toate ca nu prea cred ca e posibil sa zboare de acolo!
naty,ne-am etalat si noi tinutele acum ca nu prea mai avem ocazii deosebine in viitorul apropiat. toate sunt primite. rochita cu trandafirasi e de la o prietena di state si rstul sunt de la nasi.(cadou de 1 an)
ariel_7000 spune:
La multi ani, dragi IRINE!!!
simo, cu tot respectul
, nu se pune problema ca si acel preot e om si are probleme...ca toti avem, dar eu daca imi varsam problemele la munca in capul unui client, vai de capul meu. zburam a 2 a zi cu toate catrafusele....sau acum la fel...ce-ar fi sa sar la gatul aleia care mi-a dat 10 telefoane si m-a pisat incet incet la cap, ieri cand mie imi era rau? nu stau lucrurile chiar asa...la servici, indiferent de natura lui, te duci fara problemele personale. alea le ascunzi bine, intr-un colt al mintii si al inimii si le lasi sa curga dupa ce-ti termini programul de lucru. omul nu merge la preot ca la piata, merge dupa o vorba buna, dupa o alinare, dupa liniste sufleteasca. eu am intalnit si asemenea preoti, calzi, draguti, care au reusit sa ma faca sa gandesc ca DA! exista si oameni dedicati acestei meserii. eu o tratez acum ca pe o meserie oarecare, care implica interactiunea cu oamenii, clientii sa le zicem asa.
pai daca vine pacatosul, care nu prea da pe la biserica, dar simte ca acum e momentul si are nevoie de un sfat, de o alinare, de o mangaiere si da de preotii din "poveste", nu fuge el mancand pamantul?? a 2 a oara mai calca pe acolo? NU.
un copil nu devine alcoolic de la lingurita de vin de la impartasire, dar daca gestul preotului este brutal, atunci bebelusul acela va asocia acest gest cu momentul acela, moment care ar trebui perceput ca PACE.
naty, la Gradina Icoanei sunt PREOTI deosebiti! adevarati! am avut placerea sa merg acolo la un botez, daca nu ma insel era Parintele Daniel (parca asa il cheama)... am simtit acea liniste si pace pe care mi-o doresc sa o intalnesc peste tot in Casa Domnului.
am avut norocul sa intalnesc un asemenea preot si mai aproape de casa, intr-un moment de cumpana al vietii mele. norocul meu ca l-am intalnit, caci altfel cred ca fugeam si eu mancand pamantul.
am o prietena care este foarte, cum sa zic..., atasata de religie (ca sa nu zic bisericoasa, caci se poate intelege altceva). in una din discutiile mele cu ea pe tema asta, mi-a zis ca fiecare dintre noi are preotul/duhovnicul pe care il merita. ca il vei gasi sau te va gasi el si ca atunci legatura asta trebuie pastrata cu drag.
si gata, ma abtin!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
lianam spune:
simo
multumesc de urari, si nu te supara....e valabil pentru toate meseriile, eu asa vad: sunt oameni si oameni, care stiu sa isi faca meseria, care chiar daca te resping stiu sa o faca frumos, fara sa te injoseasca si asa mai departe.... asa este, e normal sa fie ceva organizat, cu un program, nu haotic, perfect deacord....insa tocmai ca din cate stiam si miercuri si joi se impartaseau copiii, si nu am mers in afara programului, nu mi s-a parut normal....stiu si eu foarte bine ca se asculta muzica religioasa la casete, cd-uri, dvd-uri (am umblat si eu destul de mult
... ), insa mie nu se pare firesc asta sa inlocuiasca slujbele, mai ales cele din preajma Sfintelui Pasti, si sa alungi enoriasii spunand ca faci curatenie pana sambata....poate gresesc si te rog sa nu te superi, e numai o parere ... revin la ideea ca sunt oamenii si oameni si nu toti sunt cu vocatie pentru o anumita meserie, de asta apar si astfel de intamplari neplacute....asa cum spuneam, am fost in fianl la Mitropolie, unde am asistat la o slujba frumoasa, cu 2 preoti care m-au impresionat placut si m-au facut sa simt ce trebuie sa simt in astfel de zile ... 
nu te supara te rog,ca si in alte discutii, acum am pus in balanta si cei care ne-au lasat un gust amar dar si pe cei care ne-au adus totusi inspiritul acestei sfinte sarbatori si s-au purtat cu profesionalism si vocatie 
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
Simo27 spune:
Nu m-am suparat,dragelor
!m-am intristat...
si normal ca fiecare padure isi are uscaciunile ei.nu traiesc intr-o lume in care sa cred ca totul e roz,dar chiar daca un preot nu isi face"datoria"-hai sa zic asa- are Harul lui Dumnezeu asupra lui!si el va da socoteala pt ce a facut si ce nu a facut!Normal ca nici eu nu inteleg cum un preot poate sa tipe,sa jigneasca un om..dar,ce nu imi place incerc sa nu vad!
si sa nu ma afecteze!dar trebuia sa ma gandesc ca nu toti sunt ca mine..aici e gresala mea!
Ariel,avea dreptate prietena ta:fiecare om are duhovnicul pe masura!
Naty draga,poti sa iti cauti un alt duhovnic care sa fie pe masura asteptarilor tale!totul e sa il cauti si sa il gasesti!![]()
si acum va cer IERTARE !nu am vrut sa va supar si sa va ofensez!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Naty, zici ca v-a placut stevia cu orez? e buna rau!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mikydoozza spune:
bubu suntem prietene f bune cu zuzi. mai ales cand suntem obosite si nu e noapte fara ea. cum ne cade din guritza facem si galagie!!!
fetelor, referitor la cozonac. eu nu am facut niciodata si ma gandeam sa fac si eu o reteta. iar fetele din firma mi-au spus ca se face foarte greu, ca treb framantat nu stiu cum. ca eu vroiam sa fac aluatul la robot. nu am masina de paine. credeti ca-mi iese aluatul la robotul de bucatarie?
ariel_7000 spune:
fetelor, mai bine aruncati un ochisor aici
:
http://cristianstefanflorescu.wordpress.com/tag/mihaela-radulescu/
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
lianam spune:
simo
... nu te intrista ... din pacate avem parte de tot felul in viata, placute si neplacute, in toate domeniile unde se intra in contact cu oamenii.....tocmai pentru ca stiam ca sunt oameni intre oameni, am mers cu copilul in brate atata drum, asa incat acum abia imi simt mana
, din biserica in biserica, pana am intalnit acei preoti care m-au facut sa simt frumos acest moment din viata copilului meu, si sa imi reanvie frumusetea acestor sarbatori
...
inca o data te rog sa nu te superi, sa nu mai fi necajita si sa nu crezi ca am zis cu rautate...povesteam doar si partile rele si frumoase ale pataniilor noastre, ca la oricare din discutiile noastre zilnice
... nu mai esti necajita, da?
ca te vede iepurasul de Pasti ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud