*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

asa e naty, sunt preoti si preoti....ca si in alte domenii de altfel ... doar ca la noi numarul celor care sunt cum ar trebui sa fie e mai mic decat al celor "neconformi" ...

eeeeee, si uite ca uitam ... cu atatea aventuri (lasa ca am mana "paralizata" la cat am umblat juma de zi cu teo in brate)

serviti, serviti, ca tot zicea gecko ca nu avem sarbatoriti azi ... nu e sarbatoare mare, dar e acolo in calendar , asa ca de ce sa nu gustam ceva ?
si sa urez si tizei mele LA MULTI ANI si sa ne arate poze cu sarbatorita cea "batrana", de ieri in varsta de 1 an

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikydoozza

avem si noi poze de la motz de acum 2 sapt
http://family.webshots.com/album/571121091SHCZfp

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

O scumpica Alexia!
Cred ca pe nasu' il stiu de undeva, ca mi se pare tare cunoscut.

Si cand am vazut-o in carut primul gand a fost "ce face Alexia in carutul Sanzianei?" Avem carucioare identice!

Duminica am vrut sa o dau si eu in buburuze in Herastrau, dar am renuntat ca mi s-au parut prea mari si copilul prea mic. Am vazut in pozele tale ca in acele buburuze copilasii erau totusi legati cu ceva. In alea pe care le-am gasit eu nu erau.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ma mananca si pe mine undeva...dar,am citit si nu pot sa nu zic cate ceva!
Asa,in primul rand David se impartaseste de mic,bebelus(il dau pe el exemplu ca este mai mare) in fiecare duminica si sarbatoare,exceptand atunci cand este bolnavior si nu putem merge la Biserica!Si,culmea,nu a devenit alcoolic si sunt sigura ca nici nu va avea predispozitie spre aceasta patima!Pentru ca nu e vin si paine ci e Sangele si Trupul Mantuitorului!Nu vreau sa tin lectii de dogmatica dar daca nu constientizam cu ce ne impartasim..atunci,cam degeaba o facem!
Apoi,sunt total convinsa ca nu toti preotii sunt la fel.Fiecare are felul lui de a fi:mai bland,mai aspru...poate e obosit ,poate are probleme.la asta ,nu se gandeste nimeni!
Cat despre program e normal sa fie un program si la Biserica,nu??ca daca nu ar fi,fiecare ar face ce vrea si ar fi debandada!
Ganditi-va ca au fost aproape 40 de zile in care s-au facut slujbe zilnice,si dimineata si seara,apoi sa nu mai zic de spovedit!Dar,normal...eu vreau atunci cand am nevoie sa fie preotul la dispozitia mea!fara suparare,dar daca e un program de ce nu se respecta?la dr mergem oricand??numergem cand are program!
Apoi,nu este vina preotului ca ,copilasii nu vor impartasania...chiar,ce ar trebui sa faca???sa le dea bomboane,dulciuri,ca sa vrea???hai sa fim seriosi!

As mai zice cateva,dar ma opresc!Stiu ca nu va fi pe placul vostru ce am scris...dar,prea repede dam vina pe preotii pt tot ce fac!si ,sincer ma mir profund cum in sondaje Biserica este pe locul II!
Si am si eu o intrebare pt voi:Voi v-ati spovedit in postul acesta?v-ati impartasit??
Sunt sigura ca mi-am atras toate bobarnacele in cap!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

www.bucataras.ro/oua-vopsite-in-joia-mare/" target="_blank">Ousoarele de Paste

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

a,La multi ani Irina-Liana si Irina-Bitza!!Sf Irina sa va ocroteasca si sa va pazeasca!!!

Mergi la inceput

Liana,sa stii ca muzica reliogioasa la casetofon,se practica si in alte tari ortodoxe:Grecia,Rusia!Am fost in pelerinaj la Sf Andrei,in Patras si in Biserica se auzea o muzica minunata..sincer,cam in toate bisericile grecesti atunci cand nu se tin slujbe,se pune muzica!mie chiar imi place

Mergi la inceput

Mai, eu tot vad peste tot retete de cozonac. Dar toate sunt la fel.

Am luat de pe forum reteta Balbinei, care contine in plus fata de toate celelalte retete, si smantana. Va jur ca este cel mai pufos, cel mai fraged cozonac din cate am mancat. Si dupa 3 zile era la fel de proaspat si fraged.
Asa zicea si ea pe forum, si am pastrat o felie ca sa testez. Spun ca am pastrat, pentru ca, evident, cozonacul s-a mancat foarte rapid.

Sambata o sa fac, si ii fac poza, sa imi laud randunoiul , pentru ca el e responsabil cu framantatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo,
Reactia ta e perfect de inteles dar CHIAR nu e cazul sa pui asa la suflet.
Sigur ca si biserica are un program...dar, ca si la doctor, cred ca cei care ar trebui sa aiba cel mai putin de suferit sunt copilasii, mai ales cei mici. Exista oameni, ca si situatii, in care toleranta celor aflati intr-un sefviciu public, ar trebui sa fie pe masura de speciala...
Cat despre ultima ta intrebare: eu nu mai merg la spovedit de cand mi s-a refuzat impartasania pentru un pacat (?) pe care CU MARE SIGURANTA multe femei si mai ales multi barbati "omit" intotdeauna sa-l marturiseasca la spovedanie; si, bine-mersi, li se ingaduie impartasania drept consecinta. Eu am fost doar sincera cu adevarat si am fost pedepsita. Asta e, e un aspect in care va mai dura probabil pana ma voi reconcilia. Cu dogma preoteasca...nu cu Biserica-concept, nu cu Dumnezeu care stie EL cel mai bine cu ce si cat de tare gresim toti.
Pe Iulia vreau insa sa o impartasesc d emica si sa o duc la biserica. Insa NU cu pretul enervarii si al pierderii sentimentului ca e un moment inaltator pentru ea. Mai bine in alt loc, mai bine altadata...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, Miky, foarte frumoase pozele, chiar super rochitele Alexiei! Vad ca o iubeste rau pe zuzi
Stefu nu mai are zuza de vreo 2 luni, le arunca mereu dupa patut si apoi nu i le-am mai dat deloc, ca avea doua . Si ma bucur tare ca nu o mai vrea

La multi ani Irinucelor, Liana si Bitzulina! ia s-o sun si eu pe nasa, ca tot Irina e

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

La noi susi e inca un must!

La Multi Ani Irinelor!!!

Mai, cred ca Liana zicea ca toata slujba era inregistrata pe casetofon, nu doar muzica bisericeasca.

Mergi la inceput