*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 16
lianam spune:
bubulinu meu sa fie dintos si febra sa fie trecatoare.....rau ca amanati iar vaccinul...dar macar asta sa fie cauza 
vad ca si rebecuta inmulteste colectia de dinturusi
...
kya eu zic ca esti o mama normala
, si sanzi un copil perfect normal ... daca erai michael jackson intelegeam sa o bagi la globu de sticla
... cred ca toti trec prin etapa asta de varat si papat tot ce nu trebuie ... nici nu ai cum sa o ti departe de toate astea si cred ca nici nu e bine ... o privezi de "placerile" varstei si o faci o sensibiloasa
... zic eu ![]()
eu sunt inca sub influenta celor patite azi, am citit tot, dar chiar nu mai stiu ce vroiam si cui sa spun
...
si mufarinul si steful impartasiti cu sau fara evenimente si iulia mica sa se faca bine, sa astepte sanatoasa iepurasul de pasti
... si mai pup pe cine mai vrea sa pup
ca m-a lasat memoria 
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
cami33 spune:
Cuscra, acum imi explic de ce a adormit nora-mea bustean, de cum a ajuns acasa
.
Acum, fara gluma, chiar ma bucur ca ai mei copii sunt catolici si nu am probleme din astea
.La noi prima impartasanie se face la 8 ani si e un eveniment tare frumos in viata fiecarui copil
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
bubu05 spune:
Mda...m-au apucat iar nervii cititnd ce-au zis Clau si Liana...asta e, suntem in Ro 
La noi la biserica no.2 mi-a placut, preotul chiar era f. dragut si bland si a spus frumos numele si a avut rabdare cu Stefu care strangea buzele ![]()
Si am uitat sa va zic, cand am plecat de-acolo am intrat intr-un magazin cu hainute si le-am luat la baieti cate un tricou la fel
, lui Stef niste blugisori noi(aste apt. ziua lui si mai mult de gura lui Vlad, care o sa intrebe ce-a primit sau ce i-a adus lui iepurasul, pt. ca, chiar nu are nevoie momentan de nimic...jucarii au garla...dar ma rog, trebuia sa iau ceva
)
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Kya spune:
Moooama, din ce va aud, mai ca mi-e si frica sa duc copilul la impartasit...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Si tot mai vroiam sa zic ceva ![]()
Mi-a trimis bunica lui Cata ousoare pt. Paste si un curcan mareee si m-am apucat sa-l kilaresc si sa-l transez. Si pe Stef l-am pus in scaunel si i-am dat o grisina
, preferata lui. Moamaaaa, si belise niste ochi la curcanu' meu si comenta si vorbea de zor f. mirat 
A fost tare haios!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mikydoozza spune:
avem si noi poze de la motz de acum 2 sapt
http://family.webshots.com/album/571121091SHCZfp
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
natynic spune:
Mda, Cami, iata inca un motiv pentru care, cel putin la nivel practic daca nu si doctrinar, catolicismul se vadeste cumva superior...
Ce sa zic si de Liana...chiar mi-au lasat un gust amar povestile voastre, chit ca regret ca din cauza bolii nu am ajuns si eu sa o impartasesc pe Iulia. V-am zis, am impartasit-o de 3 ori pana acum dar totdeauna in afara perioadelor de mari sarbatori si se pare ca nu am gresit. O data, la Gradina Icoanei, efectiv am intrat in timpul slujbei si am zis ia sa incerc, niste femei au atentionat preotul care era in altar si care imediat a iesit si a impartasit-o. Deci SE POATE, daca intelegi crestinismul la adevaratul sau inteles...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lianam spune:
aaaa, si sa completez la "impartasania story"
: la prima biserica din traseu
, stiti ce era in loc de slujba? un casetofon ceva la care era pusa slujba...ca na, oamenii faceau curat, sa fie gata pana sambata....imi venea sa intreb: si deniile tot asa le faceti, la casetofon? doaaaaamne faceti-ai cruce, ca ori eu sunt nescoasa in lume de ma mir atat, ori s-a dat lumea de tot cu fundu-n sus
.......
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam aaaa, si sa completez la "impartasania story" ....... |
Hai, mai! Nu pot sa cred

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Cat de frumoase toaletele Alexiei la motz!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!