*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Kya, vreau si eu reteta Balbinei de cozonac! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Sa ma ierte Roxana ca am incurcat-o.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Bubu, sotul inca nu a venit iar eu doar am gustat o faramitura (care era f buna
). Eu cand gatesc ceva mi-e ff greu in ziua aia sa mananc mancarea respectiva![]()
Simo, chiar nu ai pt ce sa-ti ceri iertare. Si e ff frumos ce spui: ca ceea ce nu-ti place incerci sa nu vezi. Ar fi bine sa o facem toti, insa (ca si la o durere de exemplu) pragul de suportabilitate e extreeeem de variabil intre oameni...
Miky, cu cozonacul eu m-am lasat pagubasa...E prea complicat
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Sa ma ierte Roxana ca am incurcat-o. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Si daca nu uit sa pun si link-ul, e perfect...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=88241
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 fetelor, mai bine aruncati un ochisor aici :http://cristianstefanflorescu.wordpress.com/tag/mihaela-radulescu/ |
Deja aflasem de la Antena 1 si cu lacrimi in ochi am donat...E o poveste aparte...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
GATA!
Am rezervat avion, am rezervat hotel (pana la urma am ramas la un Ibis langa Opera)!
11 mai, Paris, mon amour, here I come! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
| citat din mesajul lui Kya GATA! Am rezervat avion, am rezervat hotel (pana la urma am ramas la un Ibis langa Opera)! 11 mai, Paris, mon amour, here I come! ![]() Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
bon voyage si sa te gandesti la noooooi1 sa fie intr-un ceas bun rezervarea Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
natynic spune:
| citat din mesajul lui Kya GATA! Am rezervat avion, am rezervat hotel (pana la urma am ramas la un Ibis langa Opera)! 11 mai, Paris, mon amour, here I come! ![]() |
Verdeverdeverdeverdeverdeverde

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
sovietica spune:
Buna! numele meu este Sovi si de o luna n-am mai intrat pe forum! ![]()
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
Kya spune:
Bine ai venit Sovi! Aici este un grup unde vei gasi suport si intelegere!
Ce tare a fost!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
| citat din mesajul lui sovietica Buna! numele meu este Sovi si de o luna n-am mai intrat pe forum! (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept |

Iar pata de lumina e senzationala!Iar introducerea e mortala

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
: