*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Si sa va zic ce am patit, Doamne Sfinte, emoticon care-si face mii de cruci
M-am intalnit si cu prietena mea, s-o impartaseasca si ea pe Alexia, prietena lui Vladut (bineinteles ca eu l-am luat si pe Vlad dupa mine, ca nu se putea fara el ). Booon, si plecam in gasca la o bisericuta apropiata, unde o si botezasera pe Alexia. Cand ajungem acolo alti 6 copilasi cu mamici/bunici erau afara si asteptau. Incepuse slujba, era vreo 9 si ceva ceasul. Si intram noi, luam lumanari si ne zice tanti de-acolo ca gata, nu se mai impartaseste azi...un preot era afara, vorbea la telefon, alti doi tineau slujba. In biserica, 3 babe obosite
Si il abordam noi pe preotul de-afara, toate femeile cu copii si sa-l rugam sa-i impartaseasca pe astia mici. Si, stupoare! incepe preotul: ca e programul afisat afara, ca suntem analfabeti, nu stim sa citim , ca facem aici galagie si mizerie, adica la biserica frateee, si incep toate femeile alea sa-l ia la rost pe preot, ca nu-i e rusine sa vorbeasca asa, ca suntem in saptamana mare , bla-bla...ala o tinea pe-a lui si am plecat, toate mamicile si ne-am dus la alta biserica, unde a fost super!
Am ramas socata de faza aceasta!

Hai ca m-am lungit...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Ce ispite pe preotel,saracul..
Eu am vazut in muulte Biserici cu preotii impartasesc oricand doreste cineva impartasania, mai ales in post.Iar duminica,cel putin la Biserica Sf Dumitru de la Obor, preotii impartasesc copilasii la orice ora din timpul slujbei daca mama cere acest lucru,fara a fi nevoie sa astept pana la momentul de la 12.00, daca nu pot astepta.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)[/teal]

Mergi la inceput

Merci de lamuriri Vecinico Kya,Clau.Banuiam eu ca nu trebuie sa ma ingrijorez..tare.

Mama,Cami,ce dansuri am vazut.

Sunt happy happy ca maine avem liber si sper sa fac multe chestiuni pe care imi doream sa le fac.
Deja mi-am facut listute cu retete de cozo, pasca, drob de pasare de pe bucataras.
Eu vreau sa inrosesc oua sambata dimineata pentru ca nu mi se pare ok traditia sa tin 5 zile ouale fierte.My opinion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Tot de-aia am ales Ibis, pentru ca am mai stat la Ibisuri in alte tari, si ma astept la acelasi standard. Ca pret mi se pare foarte ok. Nu e lux, dar sa fim seriosi, nu ma duc la Paris, sa stau in camera. Am nevoie de ceva curat si decent in care sa dorm noaptea. In rest o sa rupem pingelele la plimbari!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

O alta retea de hoteluri ieftine si destul de ok este Etap.Si au multe prin Paris.

Mergi la inceput

Cami,sanatate Bubului.Saracutul..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am editat filmele facute in parcuri in ultimele zile, si am descoperit ca Sanziana:
- a mancat iarba
- a pus mana pe rotile carutului si pe urma le-a bagat in gura
- s-a asezat in fund pe alee si a tarait cu grisina pe jos, apoi a mancat-o
- a lins cateva garduturi
- a incercat sa muste o banca (adica a pus gura si pe aia)
- a mancat o floare de forzitia pe care a cules-o din tufis
- a scobit cu mainile in pamant (si mai mult ca sigur la un moment dat le-a bagat in gura) (Alice era pamant d-ala sub iarba, nu caca )

In general mai umblu dupa ea si o sterg pe maini cu un servetel ud, dar sigur nu am facut asta de fiecare data...

Sunt o mama denaturata care-si expune copilul la toate mizeriile din parc? Sau mai bine ma gandesc ca isi creaza anticorpi, si-si intareste sistemul imnunitar?

Cel mai mult ma mira ca abia pe film vad toate scenele astea, cand sunt langa ea in parc nu!!!

Bad mamma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uite, in urma unei experiente ca ce a bubulinei, imi intaresc convingerile vis-a-vis de preoti..multi nu au ce cauta acolo, nu merita sa imbrace sutana!..asadar, personal nu-mi mai vine sa merg...singurul loc care mi-a schimbat parerea este Schitul, iar daca acolo nu reusesc sa ajung, nu mai merg deloc!..
pana acum, am spalat scara blocului si 1/4 din baie..mai aaaaaammmm

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Am editat filmele facute in parcuri in ultimele zile, si am descoperit ca Sanziana:
- a mancat iarba
- a pus mana pe rotile carutului si pe urma le-a bagat in gura
- s-a asezat in fund pe alee si a tarait cu grisina pe jos, apoi a mancat-o
- a lins cateva garduturi
- a incercat sa muste o banca (adica a pus gura si pe aia)
- a mancat o floare de forzitia pe care a cules-o din tufis
- a scobit cu mainile in pamant (si mai mult ca sigur la un moment dat le-a bagat in gura) (Alice era pamant d-ala sub iarba, nu caca )

In general mai umblu dupa ea si o sterg pe maini cu un servetel ud, dar sigur nu am facut asta de fiecare data...

Sunt o mama denaturata care-si expune copilul la toate mizeriile din parc? Sau mai bine ma gandesc ca isi creaza anticorpi, si-si intareste sistemul imnunitar?

Cel mai mult ma mira ca abia pe film vad toate scenele astea, cand sunt langa ea in parc nu!!!

Bad mamma!

Hai ma vecinico ca nu esti bad mammy.Mai devreme sau mai tarziu toti fac asta si nu avem cum sa stam cu servetelele in orice moment dupa ei

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, maine se trece pe sub masa.
Si stai linistita, ca nu esti denaturata , nici eu nu-l sterg pe maini decat cand il pun in carut si plecam spre casa

Cami, imi pare rau ca ati ratat vaccinul! sanatate Bubului mic!

Stela, da, mai, asa stiam si eu si mereu pe Vlad l-am impartasit in timpul slujbei, nu l-am trezit niciodata sa fiu la 7 jumate la biserica, cu noaptea-n cap . Plus ca la biserica unde am reusit sa-l impartasesc pe Stef azi, avea programul afisat pe usa, cand se spovedeste, cand se impartaseste etc, dar era acolo un preot care impartasea copiii oricand!

Eu acum vopsesc ouale, mie nu mi se pare ca ar sta ouale prea mult...oricum, dupa ce le fierb si vopsesc le pun la rece.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela mi-era dor de tine..si eu asm aceeasi parere despre ouale fierte, maine le facem!
kya si Mufa a facut toata lista ta!mai adaugam tobogan lins, mancat pietre, plus ca se pune pe jos pe burta si linge asfaltul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, Saptamana Patimilor! Si m-am enervat azi cat pentru toata saptamana . Ma duc si eu frumusel cu Rebecca la impartasit , era fata super obosita, dar am zis ca acum e momentul, era ora 11.30, tocmai bine ca se termina slujba. Nu numai ca nu mi-a impartasit-o, dar preotul respectiv m-a certat ca nu se vine cu copilul mancat , indiferent de varsta, ca se vine la prima ora dimineata....si auzi explicatie pe acest POPA, ca daca vomita dupa impartasanie si se pierde impartasania!!!!! Doamne Maica Domnului peste ce om am dat, m-a luat la rost ca trebuie sa o duc in fiecare duminica la impartasit!!!! Ceeeee, pai si o fac alcoolica de-acum?? In fine, am iesit val vartej, plina de draci, n-am mai stat nici sa aprind lumanari si... mergem la magazin ( mai eram cu o vecina cu bebele ei , tot de seama lui Rebe) ca voia sa ia o smantana. Acolo , vreo 5-6 persoane la coada, s-a asezat si ea frumos, eu stateam cu copiii la usa. Dupa vreo 2 minute au inceput sa se mataie, sa se frichine si apoi sa planga nene! Si nici o persoana de la coada nu i-a zis mamicii sa mearga in fata sa ia ce are de luat!!! Eu tot ziceam: hai mah, iti da si tie o smantana???, aia nimic, implacabili, rigizi , se uitau urat la copilasi ca plang!!! Doamne, in ce tara de rahat traim, suntem niste needecuti si necivilizati, asta ca s-o spun frumos! Si pana nu i-a venit randul frumos in fata , nu si-a luat o amarata de smantana. Apoi Rebecca a plans intruna, asa ca am venit repede acasa, i-am dat lapticul si s-a culcat, era moarta de somn. Iar azi noapte s-a culcat la 3, de fapt, de cateva nopti incoace.
Nah, ziceti si voi?!!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput