*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Am editat filmele facute in parcuri in ultimele zile, si am descoperit ca Sanziana:
- a mancat iarba
- a pus mana pe rotile carutului si pe urma le-a bagat in gura
- s-a asezat in fund pe alee si a tarait cu grisina pe jos, apoi a mancat-o
- a lins cateva garduturi
- a incercat sa muste o banca (adica a pus gura si pe aia)
- a mancat o floare de forzitia pe care a cules-o din tufis
- a scobit cu mainile in pamant (si mai mult ca sigur la un moment dat le-a bagat in gura) (Alice era pamant d-ala sub iarba, nu caca )

In general mai umblu dupa ea si o sterg pe maini cu un servetel ud, dar sigur nu am facut asta de fiecare data...

Sunt o mama denaturata care-si expune copilul la toate mizeriile din parc? Sau mai bine ma gandesc ca isi creaza anticorpi, si-si intareste sistemul imnunitar?

Cel mai mult ma mira ca abia pe film vad toate scenele astea, cand sunt langa ea in parc nu!!!

Bad mamma!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Stai linistita, N-AI CUM sa-i stergi manutele in fiecare secunda, n-o poti opri sa exploreze tot. Eu ieri l-am gasit pe bubu cu un chistoc de tigara in gurita, habar n-am cand l-a inhatat

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau deja nu ma mai mira comportamentul asta in biserica.. nu mai zic nimic, am comentat destul la patania Bubulinei..noi ieri am fost pe la 11,30, slujba nu se terminase, dar un preot impartasa copii..nici nu se pune problema sa fie nemancat un copil asa de mic, si nici sa te duci la 7 cu el!..
fug sa mai fac cate ceva..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare...
am fost pe afara si ne-am tavalicit ,am alergat gonghite...si multe alte tampeniutze...

acum l-am culcat pe andru ,merg si eu sa mananc pranzul si sa-mi fac o cafea...ca inca nu mi-am baut-o..

revin cu pozici si cu comentariile de rigoare

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gecko paracioasa!!!! bey, nu am stat pe net pana la ora aia!! m-am intins in pat cu laptopul cica sa "lucrez" si mai aruncam si un ochi la forum...si-am adormit cu el deschis, pe piept, pana tarziu in noapte cand m-am trezit ca eram amortita...

eu nu mai comentez despre popi si ale lor....am facut-o cu alta ocazie si am ajuns la concluzia ca nu fac decat sa tzacatzaca pe tastatura....atata sustin, ca si atunci, cum zice si Luny, credinta o avem in suflet ....shhhhhttttt ca nu vreau sa "deraiez"

sa va zic ce frumos mi-am inceput eu ziua??? m-am trezit in graba mare ca trebuia sa pun la punct niste acte contabile...ma uit pe factura pt care m-am intalnit aseara cu furnizorul la ora 10 si vad ca mi-a pus 4 produse in loc de 1 ....culmea, mi le-a facturat pe toate 4, dar suma finala a comenzii era corecta ....
dimineata ma trezesc devreme ca sa astept alt furnizor cu comanda si constat ca al meu sot m-a inchis in casa, ca IAR a plecat la munca cu cheile mele...si cu ale lui ... cred ca a 5...a 6 a oara?!? il sun si ii fac ditai circul la telefon, ca pana acum ma "elibera" mama care are un rand de chei, dar acum mama e la tara si vine abia diseara!!! isi aduce omu' aminte ca mai am vreo 2 chei pe undeva....si intorc toata casa cu fundul in sus, scotocesc in toate cotloanele, gasesc lucruri pe care le-am cautat cu alte ocazii si in final gasesc cheile....apare si furnizorul, la nici 5 minute.iau coletul, iau actele, pleaca ala, ma apuc de facut coletele pt clienti si stupoare!!!! unul din produse nu era, era altceva in locul lui....sun la ala, sun la firma la ei...ca stai sa vezi, ca nu stiu cum, cert ca ca m-am umplut de nervi....le zic ca pana diseara eu vreau produsul!!! nici bine nu termin, ca ma suna clienta sa ma intrebe daca am trimis coletul ca MUSAI il vrea pana sambata dimineata....ma apuca iar bazdacii...sun iar la aia....in fine, intre timp a venit fan curierul, am trimis restul de colete si apare si asta, la 10 min dupa ....imi mai face si declaratii, ca-i place de mine si ca mai "uita" si alta data produse, ca sa ma vada mai des... imi sta o injuratura pe limba , am pregatit repede coletul si acum astept iar fan curierul....ce m-o injura si asta nu stiu....cert e ca am o zi D-AIA!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

imi servesc pranzul cu voi ,va poftesc la o salata orientala de post...

criss spor la cumparaturi si vopsit oua...
mihutza cu amr 12 zile...

gecko deci in privinta socrelei tre'sa ma consolez solitos ..inca 6 luni ..de mers la spital sper sa nu mai fie nevoie ca oricum nu mai vrea,a zis ca nu mai pune piciorul cat o trai intr-un spital..deh deh vorbe vorbe...cat despre casa poporului stai asa ca ai gresit...e casa ALBA...ai sa vezi aici.. http://community.webshots.com/album/571115317GPuqGU
si eu m-am saturat de smotruit dar tinand cont ca am facut doar cand andru dormea iote ca m-am intins cat pomana tiganeasca..

si o luny cu stare de bine...bine a zis gecko ..poate iese cu ochi...si spor la treaba...si mie andru mi-a facut nazuri la pranz ..sper sa fie din cauza ca ii era somnic...

naty iulia bolnavioara...in privinta casei mele am dat explicatiuni mai sussi tare greu se face curatenie in doar 3 ore/zi si atunci cu gandul si fuga in picioare sa vad daca s-a trezit andru..io stiu cel mai bine

mstela deci eu sigur o astept aproape de sarbatorile de iarna pt ziua libera..noi manie vopsim ouale..de asta se ocupa socrela...

mimo si multi pupici..vad ca si tu esti cu kru in sus...

cami bafta la vaccin..felicitari dansatoarei...am zis ca daca imi da d-zeu o fetitza dansuri scrie pe ea ..off vad ca bubu are febra ..doamne ajuta sa fie de la dintosi... si multa sanatate

kya saracu om...ma faci sa pacatuiesc in sapatamana mare..te invidiez...cat despre bagat in gura maini murdare nu mai zic nimic..andru azi a lins si burlanele casei cand l-am vazut sa mi se faca rau ,mai are momente cand se pune in genunchi se joaca ce se joaca si o data il vad cu limba scoasa si idrect e cimnet cu ea..asta e ce sa le facem doar nu putem sa stam cu dezinfectatul dupa noi si la fiecare atingere ,pus mana pe un rahatel sa-l stergem..cred ca nici dupa noi nu a stat nimeni si uite ca suntem sanatoase ...

gecko ca bine zici Cred ca de fapt Ramo nu are acolo Casa Poporului...dar ce lucra azi trebuia sa o ia de la capat maine...ca ii dadea si Andru o mana de ajutor...dar pe langa andru mai contribuie inca 3 persoane la dezordine si uite asa am ce face io pe fiecare zi..ca unul isi arunca nadragii pe nu stiu unde,altu pleaca la serviciu in graba si nu-si strange masa,altu isi lasa ciorapii aruncati la capatul patului si uita de ei 2 zile(asta-i sotul meu iubit)..si iote ca vine si trece si mama pastelui si io nu mai termin curatenia...

bubu doamne .n-am mai vazut si nici n-am auzit pana acum sa fie program pt impartasit ,spovedit ... cochil impartasit..eu il impartasesc pe andru duminica dimineata cand mergem sa luam pasti...

vclau sa-ti mai treaca amarul de tara in care traim... si cu faza cu preotii astia care nu sunt preoti nu mai comentez nimic ca pacatuiesc...off...eu numai la ora 11-12 am mers la impartasit,cum frate sa mergi cu copilul nemancat..doamne fereste..

ariel mai da ce fu azi frate...

eu m-am trezit f bine pe la ora 9 ,am fost afara si m-a binedispus andru ..la pranz m-am enervat putin in sufletul meu ca nu prea a vrut andru sa papaceasca dar apoi mi-a trecut..acum sunt ok...

va las merg la ale mele...va pupacesc si iote ca zoze tot nu aparu....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

ramo am vazut Casa Alba si pot spune un lucru: eu mi-as fi laut menajera!!! ocupat tare Andru p-acolo!

Mergi la inceput

bai, chiar asa, ce o fi cu zoze??? si cu ioana??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, pai ai ditamai casoiul acolo mah, normal ca tot timpul ai treaba! Ce frumos se joaca Andru in curte, ce norocos e ca poate sa exploreze linistit pe acolo!

Rebe a dormit aproape 2 ore...eu sunt obosita moarta!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uraaaaa, am descoperit dintus nou, nout!.Deci asa se explica ultimele nopti, a fost horror! Dar cine are acum dintus proaspat!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Uraaaaa, am descoperit dintus nou, nout!.Deci asa se explica ultimele nopti, a fost horror! Dar cine are acum dintus proaspat!!!!!!

Yupiiii, bravo dintuc de Rebeee!!

Mergi la inceput