*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
Si apropo, bine ai venit in lumea minunata a usilor. Pana acum o saptamana deschidea si lingea pana la disperare usile de sticla, glisante de la dulap. Acum si-a facut upgrade la soft. El in dormitor...eu imi fac treaba in bucatarie...tot aud usile hsssshhhh, hsssshhhh....si ma duc sa ii fac o vizita de control....si soc copilul nu e acolo...stau inmarmurita in fata dulapului gandidu-ma unde poate fi...si incepe incet, incet sa se deschida o usa de la dulap...sa fac infarct...copilul in dulap tot deschidea usile...si intra pe o parte a dulapului...inchidea usa...strabatea dulapul pe intuneric (vreo 3 metri lungime)...deschidea cealalta usa si iesea afara.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

In planificarea vacantei la Paris, incerc ca gasesc alternative la hotelul pe care-l alesesem initial (Ibis Montmartre).

Aveti vreo idee, de prin peregrinarile voastre?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

In planificarea vacantei la Paris, incerc ca gasesc alternative la hotelul pe care-l alesesem initial (Ibis Montmartre).

Aveti vreo idee, de prin peregrinarile voastre?

Nu. Si te urasc iar! Ibis e o retea hoteliera in care am stat in 2 tari si mi se pare super rezonabila din orice pdv. Iar Montmartre este iubirea mea eterna

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata!
Din ciclul impartasanie, am fost si eu cu Stefu si bineinteles ca n-a deschis gura , dar preotul f. de treaba si insistent, eu cu rugaminti, pana la urma i-a bagat vinul in gurita si a papat painica toata

Si sa va zic ce am patit, Doamne Sfinte, emoticon care-si face mii de cruci
M-am intalnit si cu prietena mea, s-o impartaseasca si ea pe Alexia, prietena lui Vladut (bineinteles ca eu l-am luat si pe Vlad dupa mine, ca nu se putea fara el ). Booon, si plecam in gasca la o bisericuta apropiata, unde o si botezasera pe Alexia. Cand ajungem acolo alti 6 copilasi cu mamici/bunici erau afara si asteptau. Incepuse slujba, era vreo 9 si ceva ceasul. Si intram noi, luam lumanari si ne zice tanti de-acolo ca gata, nu se mai impartaseste azi...un preot era afara, vorbea la telefon, alti doi tineau slujba. In biserica, 3 babe obosite
Si il abordam noi pe preotul de-afara, toate femeile cu copii si sa-l rugam sa-i impartaseasca pe astia mici. Si, stupoare! incepe preotul: ca e programul afisat afara, ca suntem analfabeti, nu stim sa citim , ca facem aici galagie si mizerie, adica la biserica frateee, si incep toate femeile alea sa-l ia la rost pe preot, ca nu-i e rusine sa vorbeasca asa, ca suntem in saptamana mare , bla-bla...ala o tinea pe-a lui si am plecat, toate mamicile si ne-am dus la alta biserica, unde a fost super!
Am ramas socata de faza aceasta!

Hai ca m-am lungit...

Gecko, nu erau fata m si m, erau crispi crisp de la Nestle, cereale si alea se topesc in gura, sunt bune rau, din cereale integrale

Ma duc sa vopsesc ouale si vorbim mai tarliu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Tot de-aia am ales Ibis, pentru ca am mai stat la Ibisuri in alte tari, si ma astept la acelasi standard. Ca pret mi se pare foarte ok. Nu e lux, dar sa fim seriosi, nu ma duc la Paris, sa stau in camera. Am nevoie de ceva curat si decent in care sa dorm noaptea. In rest o sa rupem pingelele la plimbari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bubu meu are febra 38, deci nu mai facem azi vaccinul. Habar n-am de la ce-o fi, poate de la dinti, poate de la vantul de ieri.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Offf, eu n-am nici o sansa sa ajung cu copila la impartasanie dimineata!
Poate macar reusim azi sa trecem pe sub masa.

Mergi la inceput

Pai Kya, maine se trece pe sub masa!!
Cami, imi pare rau, multa sanatate si vou! Pai circula o gramada de carcaiasi, uite-ne drept dovada ca de o saptamana tragem si nimic nu-i raspandeste mai bine si mai eficient decat vantul. Zilele astea e tare inselatoare vremea...

Naty

Mergi la inceput

Naty nu joi?

Cami sanatate muuuulta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, eu inca sper ca e de la dinti. Deocamdata n-are alte simptome gen muci, tuse, etc. Vedem...
Sanatate multa Iuliei

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput