Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Selene_Bunny spune:
Bai, ma "niervati"...
Daria face sambata 4 luni si nu se intoarce pe o parte, nu se intoarce de pe burta pe spate si nici nu se taraste...
Sa ma stresez?
delia, avand in vedere ca de-abia saptamana viitoare depun dosarul, pentru ca asa a fost sa fie, daca mai astept 4 - 5 luni pentru comanda de pe site, Daria va avea 8 - 9 luni si nu voi mai avea ce sa-i iau, ca vom fi deja in septembrie... Eu am ales multe de 6 - 9 luni, pentru perioada de vara.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
crisspoliss spune:
Selene, nu e nimic de stresat, cred ca fiecare copil are ritmul lui. MAma mi-a zis ca si eu m-am intors destul de repede, si la fel si sotul meu...dar frate-mio a inceput sa se intoarca abia pe la 4 luni.
Fetelor, voi mancati tofu sau preparate din tofu deja? nu de alta, dar tofu e facuta din fasolea de soya, eu am incercat saptamana trecuta si m-a luat cu dureri de burta si pe mine si pe Victor...
Crisss mami de pui mic
szmonic spune:
Selene, NU te stresa ca nu are rost!
mai bine filtreaza din informatii
adevarul e ca fiecare bebe se dezvolta diferit, poate ca copilul care face anumite chestii nu face ce face bebelina ta, deci nu are rost sa te stresezi!
Nici Agnes nu se intoarce inca, nu ia in greutate cum trebuie, dar are si ea atuurile ei si eu sunt multumita de ea, prefer sa nu ma stresez ci sa incerc sa o accept asa cum e
Selene_Bunny spune:
Am inteles, fetelor. No, nu se intoarce, dar isi tine si ea biberonul cu o mana... ![]()
Va pupam, ma duc la culcare, sanatate la toata lumea, doar ce-am bocit o tura din cauza necajelii...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
IRINA.C spune:
Nici Andrei nu se intoarce nici cum.si nici nu trebuie musai!!!!Tocmai am bagat o portie de Capraru cu ce tb sa faca un sugar ca al meu si nici vb de intors deocamdata!Offf....ce vom rade noi peste cativa ani de grijile acestea...noroc ca DC are arhiva![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Irina, nu-mi spune ca si tu te ghidezi dupa Capraru![]()
Mie mi se pare cam outdated, "expirat" ca s-o spun pe aia dreapta:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
rein spune:
Dark, multumesc de urare.
Am strans 33 de primaveri![]()
Ieri l-am sarbatorit si noi pe baietelul mai mare, Petrisor, a facut 2 ani. Ce repede a trecut timpul...
Miere, bafta la disertatie!
Irina, ce frumos vorbesti despre mentorul tau, ma gandesc ce reconfortant e sa avem un model pozitiv in viata si sa ne fie si alaturi la nevoie.
Alinuk, Selene, mai dati-mi si mie link-ul ala cu hainutele, acum daca tot le-ati testat poate merg si eu dupa ce ni se termina stocul ![]()
Alina, si eu stiu ca e voie sa consume mama miere, nu copilul.
IRINA.C spune:
Eu am unu chiar expirat!!Editia 1970 si ceva!!!Dar dezv neuropsihomotorie nu se schimba!
In Mama si copilul era scris de sucuri de la 2 luni , e f fain cum explica el la 3 luni sa aiba 5 mese din care 3 de lapte si restul alte treburi.
Dar pt dezv neuromotorie consider ca e bun si asta nu se schimba.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Eu cred ca si etapele dezvoltarii neuromotorie s-au mai updatat de la 1970 incoace, nu neaparat ca s-au sarit niste etape sau ca infants de azi au capacitati fizice superioare celor din 1970, cat mai ales faptul ca stiinta a avansat si s-au descoperit noi metode de a stimula copilasii. Gandeste-te numai cati stimuli noi inconjoara copii nostri la momentul actual. Jucarii noi, filmulete, baby einstein si alte nebunii. Cursuri de inot pt nou nascuti,gimnastica speciala...numai sa avem timp si vointa ca sa le putem face pe toate.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
IRINA.C spune:
Da asa este.Insa aici vbeste de ce face puiul de om in majoritatea cazurilor si ..da bine la psihic
de ex eu am citit ce tre sa faca de la 3 la 4 luni, asa este alcatuita cartea si Andrei deja face tot asa ca sunt f fericita si ma ajuta si la bibilica nitel
.Cum imi zicea dr mea: si ea citea numai puericultura cat a fost Toma-baiatul ei- sugar si mai exact puericultura care ii convenea.![]()
E un pic mai greu sa fii medic, mai ales unul la inceputuri , cand stii dar nu stii tot, te poti panica usor...ehehehe...concluzia dr mele: la al doilea copil intotdeauna esti mai relaxata![]()
Va pup
POZE ANDREI
mami cea mai fericita