Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
cristi_2003 spune:
cum 4-5 luni? si in timpul ala fara indemnizatie? 

noi din ce platim ratele!!!??? mama lor...
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
bebelusi spune:
Cristi 

Fetelor am sunat-o pe Ttenzika si tin sa va anunt ca nu e suparata pe noi dar nu mai poate intra momentan pe net ca e cumnatu-so in vizita si sta in camera cu calculatorul si nu prea poate sta pe acolo pe la net ca sa ii deranjeze. Este bine si o sa incerce sa intre pe net sa ne mai dea amanunte dar numai dupa ce se muta de la socri ca se pare ca se va muta. Va pupa si ii este dor de voi
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
of mai selene...ce aiurea cu astia la cluj... daca le-ar intarzia si lor salariile vreo 5 luni sa vezi ce scandal ar face... macar e bine ca locuiesti la matusa ta si nu in chirie pe undeva...
lasa ca peste 4-5 luni cand vor veni banii, vor fi mai multi, si atunci bagi o comanda de peste 500 ron pe site...sau mergi in bucuresti si iei hainele direct de la nenea octavian 
cristi, si aici ziceau la farmacii ca nu se prea gaseste... m-a disperat la culme o farmacista. eu i-am cerut vit d3 picaturi pt bebe, ea imi zice ca nu se mai fabrica vit d3 decat picaturi...eu ii zis ca din alea vreau, ea urla la mine ca nu are...nu inteleg?!
bebelusi, distractie placuta la 'rio'!
irina, mie mi se pare o prostie faza cu negarea conditiei si crearea iluziei pe care a zis-o dr ta... dar la partea cu parintii tai are dreptate. s-a rezolvat cu masina?
puiutzul meu are 14 saptamani!
DarkBendis spune:
Buna fetelor,
intru rapid sa va salut si sa urez LA MULTI ANI lui Andrei al Irinei, lui Razvan al lui Crisspy si fetitei Ellei 

si LA MULTI ANI Rein! 

Felicitari Miere pentru "defense"-ul disertatiei
bafta multa in continuare!
Noi am fost azi la vaccin, totul a decurs foarte bine, bebe nu a plans deloc, drept e ca asistentele s-au miscat foarte repede, pana sa se lamureasca el ce si cum era totul gata... si le-a si zambit frumos
Radea una dintre ele...ca ea vine si-l inteapa si el ii zambeste... pai cum sa nu se simta ea prost
Acu' tineti pumnii sa nu avem probleme in orele/zilele urmatoare.
Continuu cu vesti bune, raceala a trecut aproape de tot (din pacate nasul e in continuare rosu, ca deh, iritatia nu trece de la o zi la alta.. tot Dumbo mi-s) si a iesit si soarele.
Bebelusi, multumim frumos ca ai sunat-o pe Ttenzika si distractie faina la "Rio" 
Selene, tare rau imi pare ca va fac probleme magarii din administratie... chiar asa, ia sa nu le plateasca lor salariile 5 luni la rand, le-ar place? Sper sa se rezolve ca de repede si sa-ti vina banutii.
Irina, multi pupici si... sa treaca problema cu maseaua (mai fetelor, io una prefer sa mai nasc o data - cezariana sau ne-cezariana - decat sa ma doara maseaua, eu la dureri de masea fac urat de tot
)
Szmonic, Bee, nici Mister Mister nu papa decat de la san... drept ii ca nu i-am dat la biberon inca... sunt constienta ca va trebui totusi sa ne apucam si de asta caci in octombrie ma intorc la servici (cu jale maaare in suflet de pe acum) dar aman cat pot....
Ada, sanatate multa la Daria 

si in final... fir-ar ele de madame pacatoase - ma uit in jur si ce credeti: una bucata cucoana matza in scoica, alta bucata madama pe baby-gym (noroc ca paturica-i impachetata) iar a treia s-a bagat ... in cosul de cumparaturi al caruciorului
. Pe celelalte doua le mai inteleg, ca stau sa le bata soarele, da' asta mica la ce s-a inghesuit in cos? Nici macar nu sta comod acolo ![]()
![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Alinuk dr mea este PEDIATRA, este asistent universitar si este mentorul meu, mama si in acelasi timp un om f educat si f iubitor.Iar pt mine si Andrei a fost mana cereasca.Ea l-a vazut pe pui in spital si ea vbeste la telef cu mine o data la 2-3 zile(ea ma suna).Ea mi-a fost pn sa se nasca Andrei model, am lucrat impreuna in reanimare, am facut multe garzi impreuna.Pe scurt o respect si o ador.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Daiopri spune:
LMA sarbatoritilor si de la noi!
Miere
Am biopsia pe 21 aprilie, si apoi probabil c amai dureaza o sapt sa am rezultatul. Felicitari pt succes, spor la treaba in continuare. Imi pare tare rau de cumatra ta. Am citit chiar dupa ce am postat:( Dar incurajeaz-o sa mai incerce, ca uite ca se poate:))
Fetelor
multumesc de sustinere.
Sper sa fie bine.
Nu poci sa scriu mai mult ca sunt ocupata. Tb sa duc motanul la test de alergii, ca data trecuta ii dadusem medicament de raceala si l-a zgariat degeaba. Nu cred sa fie alergic, da ca niciodata m-a sunat dr sa ma reprogrameze ca eu vroiam sa renunt.
Si maine tb sa duc si pisoiul la vaccin. dark tu ii faci toate vacc intr-unul? Eu as vrea sa incerc sa le fac separat, cum zicea miere, da pt asta tb sa merg la dr de fam. Ca asistentele de la o clinica de aproape ziceau ca le fac tot ca inainte toate in unul:((
Trebuie sa fug acum.
Va doresc Paste fericit si multa multa sanatate!

crisspoliss spune:
MAi intru si eu, cu scuzele de rigoare ca de-o luna n-am mai scris nimic, dar v-am mai citit pe apucate. Noi suntem bine, a plecat si mama acu 3 saptamani inapoi in romania, apoi au venit socrii...iar acum suntem singurei, si ne place si asa. Irina, vroiam sa-ti zic ca are dreptate doctorita ta cu bunicii astia. Socrii abia dupa o saptamana de locuit impreuna au invatat cum sa-l tina corect in brate si ce-i trebuie puiului cand scanceste. Si ca s-o zic pe-a dreapta, eu am tinut faza cu 40 de zile...nu ca mi-ar fi zis cineva, ci asa am vrut eu...si ne-a prins bine.
Fetele cu biberonul, sugestia mea e sa va mulgeti cam 10 ml inainte de fiecare alaptare si sa-i dati aia primii 10 ml in biberon...fara sa insistati, numa bagati-i biberonul in gura cat sa se obisnuiasca cu el...asa incetul cu incetul, poate timp de o saptamana.
Are si Victorash al meu 2 luni jumate, ieri s-a intors de pe burta pe spate, se mai si tareste inainte din cand in cand, si tot de ieri se intoarce de pe spate pe-o parte. Are program, ca seara ii fac baita si apoi tati face masaj, ii dau sa pape si-mi doarme 6-7 ore, dupa care mai mananca putin si mai doarme inca vreo 3 ore. Iar apoi il iau eu la exercitiile de dimineata cu mainile si picioarele si apoi iar masaj, jucat, mancat si mai doarme putin. Si incerc sa-l scot pe la 11 afara, si apoi dupamasa mai targem o plimbare lunga. Mie imi convine, ca deja imi pica pantalonii dinainte de sarcina de pe mine. O sa incerc sa pun poze la contul comun daca gasesc pe unde am pus parola, sa vedeti ce veseli suntem.
Lisa, cica vrem sa ne mutam in Chicago.
Crisss mami de pui mic
DarkBendis spune:
Daiopri, tinem pumnii sa fie bine cu biopsia

In ceea ce priveste schema de vaccinare, eu o urmez pe cea de aici care e asta:
2 luni: Diftero-Tetano-pertussis Polio Hib + PCV (Pneumococcus) 2 injectii
3 luni: Diftero-Tetano-Pertussis Polio Hib +Mening. C 2 injectii
4 luni: Diftero-Tetano-Pertussis Polio Hib + PCV 2 injectii
12 luni: Mening C si Hib
13 luni: MMR si PCV
4-5 ani: Diftero-Tetano-Pertussis Polio + MMR (booster-e)
15-18 ani: Tetanos, Polio si low dose Diphteria.
In plus, lui bebe i s-a facut BCG-ul in prima saptamana de la nastere. Am vosbit cu pediatrul, si omul a zis ca nu-i cazul sa facem vaccinul pentru Hepatita B.
"Ata ete" ![]()
Din capitolul "cascata zilei". Am vrut si eu sa ma dichisesc cu oaresce ca tot ieseam in lume (a se citi cabinet medical da' noh...) asa ca, in timp ce cotrobaiam prin dulap, am gasit o pereche de nadragi cumparati acu' vreo 2 ani la sales de la Next si pe care nu ii purtasem niciodata, ca uitasem de ei. Nadragi faini, talie joasa, largi (nu-s ei chiar stilul meu da' fainuti) de catifea maro, raiata, cu o centura solida si niste zdranganele agatate de ea ... zic hai sa vad daca mi-s buni. De buni is buni, un pic larguti in talie da' de aia avem curea, nu? Da' numai cand ajung acasa descopar ca la buzunare au benzi elastice...exact ca blugii mei de gravida (tot talie joasa, tot de la Next). Si abia atunci imi trece prin cap sa ma uit la eticheta: Next Maternity 
Acu' ma consolez si eu... or fi buni cand o sa fiu gravida cu bebe2

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspoliss spune:
DArk, nici noi nu am facut hepatita B..mia- zis doctorul ca daca nu am facut-o la nastere( asa se face aici) nici nu e nevoie, decat pe la 2 ani. Noi am facut 3 vaccine pana acum la 2 luni..unul a fost oral, ceva solutie ce i-a dat-o sa inghita. Noi mergem dupa schema lui dr Sears
Crisss mami de pui mic