Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alina2700 superba felicitarea!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina, azi a papat de 6 ori f bine, si o data sau de doua ori doar cateva guri. o sa ii fac proba suptului o zi, doua...si iti spun cat papa pe zi. apoi daca ti se pare putin, ii fac niste analize,k? sotul meu a avut acum cateva luni streptococ b in gat si dupa tratament nu a mai repetat analizele. eu nu am luat...oare david ar fi putut lua din respiratie apropiata? ca de pupat nu il pupam pe gura. david e f vesel, rade in hohote, nu ai zice ca il deranjeaza ceva...in afara de gingie, cred, ca ii curge din gura de numa si isi scoate si suzeta sa bage pumnul.
miere, mersi de raspuns. pediatrul a zis ca mai au ei zile dinastea si a calculat greutatea minima, care, a zis el, e 5700, iar david are 6500 deci...e bine. de scazut nu a scazut deloc.
flowerbee, eu nu cred in deochi si chestii dinastea si nici nu mi s-a intamplat niciodata. si e normal ca multi musafiri sa agite un bebe...

puiutzul meu are 15 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Delia...parca as zice sa nu faci nici o pb a suptului ca ..e cam psihizanta offff.Dc puiul NU a scazut e in regula si cu doar 6 mese.
Dc te decizi sa faci pb fa-o pe 24 ore o zi si gata si vedem.Nu cred ca are vreo legatura streptococul cu ...nimic.Noi adultii suntem purtatori de multe chestii si dc ei nu s-au imbolnavit evident/adik sa fie racit etc etc nu are nici o importanta dc a fost si bebe colonizat sau nu.De acum se vor tot coloniza...toata viata.
Ufff nu-i usor sa fii mamica, deloc deloc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina..ce rapida esti! mersi mult! da...e greu sa fi mamica, sa fi responsabila de viata unui omulet atat de pretios! o sa fac proba suptului, desi va fi f greu noaptea daca se trezeste...dar vreau sa ma asigur ca e ok si k am bine grija de el. zilele astea m-am tot gandit ca poate nu fac eu ceva bine...si poate m-am grabit sa fac bebe si ink nu eram destul de matura...dar park s-a prins david ca am nevoie de incurajare, si de fiecare data cand il iau in brate se lipeste de mine asa dulce si imi baga cate un zambet! ma iubeste mult...micutzul de el!
ma rog sa fie ok si andrei, sa nu raceasca, si sa iasa totul bine la botez!

puiutzul meu are 15 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, nu-ti mai face probleme din astea, eu cred ca te descurci minunat si ai un bebe tare frumos.

Ufff, fetelor, m-am saturat de corectat lucrari, asta fac de trei zile, e ultima tema a studentilor si totodata ultima tema corectata din "cariera" mea de graduate student si teaching assistant.
Mai am de facut niste completari la teza si ...pe 8 mai o sa fiu gata cu toate, ma relaxez si nu mai vreau sa stiu de nimic.

In septembrie vin cu Aidan in Romania, o sa stau vreo luna, poate punem de o intalneala:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Delia come on!Niciodata nu suntem pregatiti pt nimic, uneori nici pt ceva bun, daramite pt greutati.Si sunt sigura ca te descurci asa cum o facem toate pn la urma.

Hi hi Miere vaz ca prinde ideea cu intalnirea.Va mai arat o data poza cu un alt forumist...si avem si altele noi.

http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREILATREILUNI#5325708312034763330

Ps: am vzt fff multe poze faine si cele de pe mailul comun si...Aalina, cate kile are Fabi domne???e la categoria grea....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Doua mamici dragute cu doi pui frumosi!
Nu vazusem pozele cu Alinuk.
Da, ne intalnim cum sa nu, sa vad cum voi face cu cazarea in Bucuresti, prietena la care stateam de obicei a emigrat si ea:)), mai am o fosta colega de facultate....sau de la fostul servici, sa vedem.

Trebuie sa trec si pe la socri, ultima oara cand am vorbit, soacra m-a "sfatuit" sa ii pun copilului ceva pe cap cand ii fac baie ca sa nu raceasca (sa ne intelegem, era vorba de pus ceva pe cap in timp ce il spalam ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ada, Miere, multumesc frumos pentru urari si sfaturi

Miere, spor la corectat, sa termini repede cu lucrarile. Sa stii ca si eu am recitit ieri paginile "de atunci" - zilele cand l-am nascut pe bebe, zilele de dupa...mi se pare ca a trecut o vesnicie de atunci si ca bebe e cu noi dintotdeauna

Noi ajungem in Romania in august, fetele din Ardeal, punem si noi de o intalneala?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alina, Irina, miere, dark, lisa, v-am admirat bebelusii, sunt toti f draguti! Sunt la serviciu si dupa ce m-am tot uitat la poze cu bebeii vostri mi s-a facut un dor teribil de bebeul meu. Am sunat-o pe mama si se pare ca sunt afara la soare acum.

lisa, pe 2 nu e si botezul? Faceti si cununia in aceeasi zi? cum merg pregatirile?

miere, pe asta cu caciula in cap in timpul baii nu am mai auzit-o! Daca nu stai mult la socrii poate scapi cu sfaturi putine . Aidan e dragut foc in poze, cu sapca ii sta f bine. In poze nu se vede bine culoarea ochilor, s-au stabilizat la albastru? De la cine ii mosteneste?

Dark, eu de obicei folosesc batista bebelusui seara, ca sa doarma bebe bine, dar numai cand are nasul infundat..cand a fost mai nasol o foloseam si dimineata inca o data, de doua ori in timpul zilei, dupa caz...nu cred ca sunt limitari privind folosirea, dar cred ca nu trebuie abuzat, ci folosita doar daca e nevoie. Mi se pare super, comparata cu pompitele e de milioane. L-am admirat pe Lachlan in poze, e dragut foc si vad ca ii place sa se socializeze . A crescut f frumos!

Alina1976, am admirat-o pe Sabina, e f draguta! faceti botezul weekend-ul asta?

Mergi la inceput

Anca, ochisorii sunt albastri si asa cred ca raman, uite-i aici in toata splendoarea lor (ce modesta sunt, hihi, numai ca sunt foarte incantata ca erau sanse extrem de mici sa iasa albastri, la mine in familie sunt numai ochi caprui/negri, chiar si bunicii, dar probabil ca am avut vreun strabunic cu ochii albastri/verzi a carui gena s-a combinat cu cea din partea lui Lucian).
Uite-i ochisorii:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3452719972/

Mergi la inceput