Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

A, si vin si eu cu o intrebare... de cate ori pe zi pot folosi Batista Bebelusului? Voi cum faceti?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ups !!!Flo LA MULTI ANI pt bebe Alexia!!!
Si pt bebe EVA de Danotino!pe unde umbli Danotino?
Dark la debut de cate ori simti ca se incarca bebe, dar in mod uzual de 3 ori cam atat.Pune-i ser in pozitie culcat , inchide-i gurita, fa-l sa "scuipe " singuri mucisorii astfel si aspira-l in pozitie verticala.Sanatate multa va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Irina, uffff, racelile astea! Lasa ca Ochila nu o sa raceasca! Ati comandat tortul? Eu maine plec de dimineata sa comand tortul, insa pot trece si pe la Agapitos.

Noi am avut o zi agitata, prea multa lume, prea multi stimuli, deci...varsat, plans puternic...stres din partea mea.

Tot vroiam sa va intreb: voi credeti in deochi sau intr-o forma de energie negativa? Noua ni se tot intampla anumite chestii de cate ori vine o anumita persoana pe la noi si deja intru la banuieli. Chestiile s-au repetat, nu sunt simple coincidente. Abia astept botezul!!!!

Cami, ma rog sa ii treca mucisorii fetitei tale si sa mai scapi si tu de stres. Sa dea Domnul ca toti copiii sa fie sanatosi si sa nu aiba nici un fel de probleme.

Pun pozite de la petrecerea de 3 lunite pe contul comun!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ma tot tineam sa multumesc pt urarile de la ziua noastra si pt cuvintele frumoase spuse despre mine, sunteti f dragute si eu ma simt execelent cu voi pe forum si sper sa ne putem si vedea in curand cat mai multe si cat mai des.

Eu am recitit capitolul in care am nascut , cu postarile dinainte si dupa ...m-am emotionat.Multumesc pt tot

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, multam fain!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Adevarat a inviat!

Noi suntem cu amandoua fetele racite. De azi e si Karineta pe antibiotic, ca a inceput sa tusesca mai mult si are muci la greu. Daria e mai bine, tot tuseste si are muci, dar e ok, acu se joaca, e sprintena, si-a revenit ce mai...

La multi ani Alexia de Bee si Eva de Danotino!!! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

Dark si sanatate lui Mister Mister Eu batista bebelusului (care e cea mai tare inventie ) o folosesc dimineata si seara, iar daca e nevoie si la pranz.

IrinaC Sa fie sanatos Ochila si sa nu mai raceasca

Miere frumos foc Aidan si creste fff bine Sa va traiasca si sa va bucurati alaturi de el

Cami sanatate multa Antoniei

Bee eu cred in deochi, am patit-o si eu si mama. Ai grija de pitika ta si zii Tatal Nostru de cel putin 3 ori.

Acu fug ca plange Klarineta

Revin

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cristos a Inviat,

Ce mai faceti fetelor? Cum ati petrecut? La noi a fost ffff obositor. 2 zile fara ajutor cu ambele mandre...UFFF...sunt super, mega epuizata. Dar suntem bine...una peste alta.

Poze CALDE cu Sabinutza

http://alina1976.sunphoto.ro/SABINA_la_4_luni

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Offf, Irina ce-mi facusi? M-am apucat si eu sa recitesc povestea nasterii, si acum am vazut ca m-am intins ca o placinta pe parcursul a trei capitole. Uitasem...ce chestie ciudata ...uiti toate durerile si chinurile, de indata ce iti vezi puiul.
Multumesc si eu pentru toate incurajarile voastre!

Dark, multa sanatate puiului! Sa ii treaca repede nasucul.

Delia parerea mea e ca mananca cam rar, dar eu nu sunt medic.Depinde si ce cantitate mananca la fiecare masa. Poate ar trebui sa vorbesti cu pediatrul copilului, el ii cunoaste mai bine evolutia. Aidan mananca la 4-5 ore ziua (cam 180 ml/masa) si noaptea ultima masa e la 10.30 seara si prima masa e la 7.30-8.00 (deci noaptea sta cam 9 ore fara papa, dar dimineata dc nu sunt cu biberonul pregatit e jale...se trezeste mort de foame).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Hristos a inviat! imi cer scuze ca urarile noatre vin in a2-a zi de Paste. abia acum am reusit sa deschid calculatorul. Sper ca ati avut 2 zile minunate, le-ati petrecut in pace si fericire. fie ca si a 3-a zis sa va aduca liniste sufleteasca si bucurii! sanatate! va imbratisam cu drag, Stefan, Eliza, Florence si Mihai (Koji). pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Hristos a Inviat!

Alina1976 eu am doar unul si sunt franta... azi in parc adormeam la soare, dar sper sa ma refac saptamana viitoare ca merg la mama si o las cu Stefan, iar eu nu fac decat sa dorm... si sa-i dau laptic atat...

Noi ieri am mers la nasi unde am primit jucarii... si nu am dormit deloc, am inspectat casa nasilor... sa vedem la ei pe pereti ce este??
Azi in parc... ca asa de mult ne place...

La multi ani Alexia de Bee si Eva de Danotino!!! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput