Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
lisa79 spune:
eu sunt...ma delectez la dansez pt tine
.
pe 2 mai...am terminat cu strengaria![]()
azi,mi-a ras Anuta in hohote,e asa o scumpa

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Pozici noi:
www.flickr.com/photos/14984866@N07/3458579633/" target="_blank"> I like fish
, www.flickr.com/photos/14984866@N07/3458579649/" target="_blank">Moomy and I,www.flickr.com/photos/14984866@N07/3452719918/" target="_blank">blue eyes again si www.flickr.com/photos/14984866@N07/3456936200/" target="_blank">am palariuta de soare
!
Ohhh, and www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1" target="_blank"> an overall view:))))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
flowerbee spune:
HRISTOS A INVIAT!
Paste fericit, lumina si pace va dorim!
Pentru licuricii nostri acesta este primul Paste. Este atat de emotionant! Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa ne ajute pe noi sa ii crestem in credinta, liniste si intelegere!
Imi place graficul trimis de Alina. Cred ca este primul grafic in care se incadreaza si Alexia si nu rezulta ca e micuta!!!! Maine e zi de cantar ca implineste 3 lunite, deci va anunt cum stam!
Pupici la licurici si la mamici!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
deliafairais spune:
buna fetelor, sper ca sunteti bine!
noi am experimentat ieri lucruri noi, david s-a intors de pe burta pe spate singur pt prima data! a fost asa dragut! se vedea pe el ca ii place si se bucura ca poate.
pe de alta parte...avem zile tare proaste la papat...ma sperie uneori! ultimele 3 zile a mancat dimineata la 7-8 si apoi direct la 2-3-4!!! iar aseara dupa masa de 5 a mai papat f f putin pe la 9, aproape ca nu stiu daca sa iau in calcul...la cat de putin era, si apoi direct la 1.30 noaptea. in tot timpul asta a dormit... sunt tare ingrijorata, pt ca nu e deloc stilul lui...
puiutzul meu are 14 saptamani!
deliafairais spune:
asa...am actualizat si semnatura. am vrut sa va mai spun si ca luna asta nu a mai luat asa mult in greutate...cred ca a luat cam 300-400 grame, el care lua mereu peste 1 kg. dar asta e normal...trebuia sa se opreasca la un mom dat cu scorurile mari... acum are 6,500kg, si minimul pt varsta lui e 5,700.
sa aveti o zi frumoasa!
puiutzul meu are 15 saptamani!
IRINA.C spune:
Neata!Baietii mei dorm inca si io huhurez.PLOUA!!!!!!!!!in Bucuresti si cred ca ne haleste o zi d eplimbare ploaia asta..o urasc
Ma tot uit dp cofetarii pt toruletz.La ce v-ati decis voi pn la urma ca stiu ca sunt ceva botezuri sambata acum?
Pupicei![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cami_antonia spune:
HRISTOS A INVIAT!
Irina eu sunt aici ... si eu tre sa dau comanda de tort ... da eu nu gasesc pe net ca la bucale ... aici tre sa merg personal sa vedem ce gasim .... LEDI tu unde ai dat comanda de tort de botez si cum sunt preturile???
si buburuza mea a dormit super bine azi noapte ... fara intreruperi ... si acu tot doarme ... ca ultimile 2 nopti au fost cam grele ca le-am dormit cu fata pe burta din cauza colicilor ....
noi nu am intrat ieri musafiri si azi tre sa mergem la cineva da facem cu schimbul sa tinem fata acasa ... ca de saptamana asta tre sa facem vaccinul de 2 luni ....
va pup
Camelia
IRINA.C spune:
hmm...deci mancati cu toatele , inca![]()
Vreau afara dar e urat!!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Sarbatori fericite!
Si io-s pe aici... si mananc
Sper ca ati petrecut frumos Duminica Pastelui ... si ca ati avut vreme buna. Noi am fost cuminti, nasucul nu l-a suparat prea tare pe bebe, deci am dormit cu totii bine, si am si iesit la aer o tura buna, ca era asa de cald si frumos afara...
Ma bucur mult ca i-a venit la bebe "muciarnita hai-tec" (faina treaba, comand sambata, luni la prima ora a si ajuns), mai mult ca sigur ca seara o vom folosi caci am observat ca il necajeste nasucul mai mult noaptea). Chiar, cam cat de des pe zi e recomandat a se folosi Batista Bebelusului? Ca banuiesc ca nu se recomanda toata-ziua-buna-ziua?
Miere, faine de tot pozicile voastre, Aidan creste asa de frumos!
Irina, sper sa se schimbe vremea sa puteti iesi si voi afara 
A, am primit o chestie draguta de la cineva... ma pun sa o traduc si v-o trimit ca-i chiar haioasa ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andre_ea spune:
Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut frumos de Paste. Noi am fost plecati la socrii. Acum ne pregatim sa mergem la nasi, desi vremea nu tine cu noi.
Sanatate multa tuturor bebicilor!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta