Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
ada_coman spune:
Multumesc IrinaC! La aceste ore m-am gandit si eu, asa imi convine cel mai bine. Sper din suflet sa nu fie nevoie, dar daca o sa fie, asta e. Nu a mai tusit de ceva timp, febra nu a facut inka, poate scapam. Inca odata iti multumesc! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
Adevarat a inviat!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Anuc spune:
Adevarat a inviat!
Fetelor, ai mei dorm, iar eu nu am somn. Am fost cu Ioana sa luam lumina, iar tati a ramas cu Filip. Acum dorm toti, iar eu nu pot..am asa o stare mai speciala...
o sa ma bag in pat totusi, maine mergem la bunici in vizita si posibil si pe la strabunici, dar n-as vrea sa-l obosesc pe bebe, mai vedem cum stam si cu mucii...
Va pup si Paste Fericit inca o data!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui justme25 Szmonic, DarkbendisVa multumesc pentru raspuns..unii medici sunt cu capul, e clar! Da chiar asa mi a zis "da i ceai, o sa planga cateva nopti, dar trebuie sa ii scoti mesele de noapte". Ce sa zic, m a cam enervat. Uitandu ma in graficul trimis de alina, observ ca fatuca mea e destul de lunga pentru varsta de 4 luni. Adica are 67 cm, (seamana cu taica sau ca si el e inalt) si vad ca acolo scrie ca media ajunge pana la aproape 65 cm. Hai..ca refuz sa ma mai enervez!In schimb va urez inca o data Paste FERICIT!!!! NUMAI BINE VA DORESC! Justme![]() |
cami_antonia spune:
HRISTOS A INVIAT !
Fetele la noi este o calduraaaa ... super ... am iesit pt prima data iar cu asta mica la aer ... ne-a prins f bine la toata lumea ...
asteptam niste musafiri
pup[i
Camelia
lisa79 spune:
Adevarat ca a inviat!
no sa va zic ce am patit
, ieri,am avut o gramada de munca la bucatarie si mi-am luat goanga cu mine,booon. a stat cuminte,am pus-o in balansoar,bouncer,patut...etc,mi-am facut treaba,doar schimbat si dat de mancare. eu sincer,cred ca mi-a simtit lipsa ca pe seara a inceput sa imi fie maraita tare si normal a vrut doar titi si sa stea la mine in barte,nik nu ii mai convenea. a papat la 6,la 7 si la 8 iarasi plangea de foame sau de dor de titi,am pus-o la titi si a papat un pic si a inceput sa planga tare,am pus-o in pozitie de ragait si vaiii ce tare a vomat,tot ce a mancat
,noroc ca nu s-a speriat,oricum maraia,dar s-a simtit mai bine dupa. stiu ca a fost vina mea,dar nu aveam ce face.pe la 9 a mai papat un pic,vreo 60 de ml si s-a culcat pana la 3 cand a papat normal de la titi,deci nu stiu cat.azi e mai bine. oare o fi o perioada de crestere pt ea?
suntem imprabate in iepuras alb,am facut poze,am sa le pun pe email zilele ce urmeaza
fetelor,inca putin si mi-s maritata![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
IRINA.C spune:
Unde sunteti fetele?Mancati?![]()
Lisa se mai intampla, bine ca e bine acum ciufulita.Amintestene cand te mariti?![]()
Hai ca imi este dor de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 

Justme