Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multumesc IrinaC! La aceste ore m-am gandit si eu, asa imi convine cel mai bine. Sper din suflet sa nu fie nevoie, dar daca o sa fie, asta e. Nu a mai tusit de ceva timp, febra nu a facut inka, poate scapam. Inca odata iti multumesc!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Adevarat a inviat!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Adevarat a inviat!

Fetelor, ai mei dorm, iar eu nu am somn. Am fost cu Ioana sa luam lumina, iar tati a ramas cu Filip. Acum dorm toti, iar eu nu pot..am asa o stare mai speciala...

o sa ma bag in pat totusi, maine mergem la bunici in vizita si posibil si pe la strabunici, dar n-as vrea sa-l obosesc pe bebe, mai vedem cum stam si cu mucii...

Va pup si Paste Fericit inca o data!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Szmonic, DarkbendisVa multumesc pentru raspuns..unii medici sunt cu capul, e clar! Da chiar asa mi a zis "da i ceai, o sa planga cateva nopti, dar trebuie sa ii scoti mesele de noapte". Ce sa zic, m a cam enervat. Uitandu ma in graficul trimis de alina, observ ca fatuca mea e destul de lunga pentru varsta de 4 luni. Adica are 67 cm, (seamana cu taica sau ca si el e inalt) si vad ca acolo scrie ca media ajunge pana la aproape 65 cm. Cat despre nasucul infundat, eu fetei mele ii puneam ser fiziologic si pe urma aspiram mucisorii. Atat..daca nu are febra eu zic ca e ok serul fiziologic pus in nasuc. Inmoaie mucisorii si poti sa ii aspiri mai usor. Cat despre batista bebelusului foarte bine ai facut ca ai comandat. E mana cereasca!!!IRINA te intrebai daca medicii astia nu spun cat si cum sa dai. Eu in ultima vreme ma tot mir ca astia iti vorbesc de parca si tu ai fi facut meseria lor si ar trebui sa stii si sa continui eventual frazele lor. Mie despre diversificare imi vorbea cu o viteza enorma, daca m ar fi interesat (ca eu ziceam ca ea, dar tot ca mine fac) nu as fi retinut nimic..adica oricum nu am retinut nimic..ca vorbea cu viteza luminii si oarecum plictisita..ce sa mai imi zica si de cantitati cat si cum sa dai..da de unde??Abia parca mi a zis ce inseamna diversificarea...noroc cu netul asta si cu cartile ca altfel o luam razna!!!
Hai..ca refuz sa ma mai enervez!In schimb va urez inca o data Paste FERICIT!!!! NUMAI BINE VA DORESC!Justme
Eu nu am cum sa-i scot mesele de noapte ca eu atunci am mai mult lapte si el atunci mananca repede, mult si linistit. Ziua nu am atat lapte si se tot fataie si mataie pe la titi, ca nu vine laptele asa de tare. Si ma bucur ca macar noaptea manaca bine, ca daca nu ar manca noaptea cred ca i-as baga completare, ca ziua mi se pare ca nu mananca mai nimic. Sta la titi pret de cateva inghitituri odata!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Adevarat a inviat!
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Adevarat a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

HRISTOS A INVIAT !

Fetele la noi este o calduraaaa ... super ... am iesit pt prima data iar cu asta mica la aer ... ne-a prins f bine la toata lumea ...

asteptam niste musafiri

pup[i

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Adevarat ca a inviat!

no sa va zic ce am patit, ieri,am avut o gramada de munca la bucatarie si mi-am luat goanga cu mine,booon. a stat cuminte,am pus-o in balansoar,bouncer,patut...etc,mi-am facut treaba,doar schimbat si dat de mancare. eu sincer,cred ca mi-a simtit lipsa ca pe seara a inceput sa imi fie maraita tare si normal a vrut doar titi si sa stea la mine in barte,nik nu ii mai convenea. a papat la 6,la 7 si la 8 iarasi plangea de foame sau de dor de titi,am pus-o la titi si a papat un pic si a inceput sa planga tare,am pus-o in pozitie de ragait si vaiii ce tare a vomat,tot ce a mancat,noroc ca nu s-a speriat,oricum maraia,dar s-a simtit mai bine dupa. stiu ca a fost vina mea,dar nu aveam ce face.pe la 9 a mai papat un pic,vreo 60 de ml si s-a culcat pana la 3 cand a papat normal de la titi,deci nu stiu cat.azi e mai bine. oare o fi o perioada de crestere pt ea?
suntem imprabate in iepuras alb,am facut poze,am sa le pun pe email zilele ce urmeaza
fetelor,inca putin si mi-s maritata

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Unde sunteti fetele?Mancati?

Lisa se mai intampla, bine ca e bine acum ciufulita.Amintestene cand te mariti?

Hai ca imi este dor de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput