Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
IRINA.C spune:
Fetelor PASTE FERICIT! va uram si noi 3!
Sa aveti parte de sanatate, imi pare f rau de cei bolnaviori , stim cum e si ce nelinisti te acapareaza.Sa fie un moment plin de liniste si impacare, sa ne gandim ca am fost extrem de norocoase toate sa ne putem strange in brate copiii in aceasta noapte si sa ne gandim la cei 2 ingerasi ai odiseei noastre, copiii Pusyketei si al lui Mvb care acum, asa cum spune traditia po****ra vo invia si vor sta pe pamant pn la Craciun.Alaturi de ei sunt si ceilalti ingerasi , mai mici ca varsta, Michelle ma gandesc la tine si sper sa ti aduca DD un bebe asa cum visezi demult.
Noi nu am facut mai nimic de Paste , am fost in parc azi si cam atat.
VA pupam
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
mara95 spune:
irina, frumos spus si impresionant, cel putin pentru mine.de cand am citit povestea Emmei, sunt bulversata, mai ales in perioada asta de sarbatori.
anuc, ciufik, aalina
, multumim!
alina1976, flavia la un an avea 9kg, dar andrei e special![]()
DarkBendis spune:
Irina
, foarte frumos spus
Sarbatori fericite sa aveti, cu sanatate, lumina si bucurie in suflete, alaturi de cei dragi! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Alina conform tabelului postat de tine, suntem demult iesiti din grafice:))) Conform tabelului pediatrului care il urmareste Aidan este in 98-99 percentiles (superior) si cu greutatea si cu lungimea. Chiar si eu sunt curioasa cat o sa cantareasca la 4 luni (cred ca are in jur de 8 kg) La doua luni avea 6 kg si 64 de cm (nascut cu 4 kg si 53 de cm). Mi-era teama sa nu fie prea gras, dar el este f f lung si greutatea este distribuita uniform, nu are nici macar gusha sau sunculite pe la picioare. In fine cred ca asta conteaza mai putin, sanatosi sa fie copilasii nostri.Va aratam si noi www.flickr.com/photos/14984866@N07/3452719972/in/photostream/" target="_blank"> 2 ochi albastri si www.flickr.com/photos/14984866@N07/3452719942/in/photostream/" target="_blank"> un zambet smecher Multa sanatate bolnaviorilor!Sa se faca repede bine!Fetelor va urez un Paste Fericit, aveti grija de voi. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
deliafairais spune:
fetelor, va dorim si noi un paste fericit! sa aveti o zi foarte frumoasa maine! ca tot ne impresioneaza irinac cu scrisul...ati observat cum e ea mereu pe faza? cum intrebam...cum ne ajuta! multumim mult irina, suntem tare norocoase sa te avem in club la noi! 
multa sanatate la toti bebeii fornaiti! si noi suntem tot asa... mai mult, ori nu stiu eu sa cantaresc copilul, ori david stagneaza in greutate si luna asta a luat doar 300 gr, de unde pana acum trecea de 1 kg de fiecare data... asta e, ma rog sa fie bine si sa nu ma mai ingrijorez daca nu e cazul. va las...mai vb.
puiutzul meu are 14 saptamani!
ingrid70 spune:
PASTE FERICIT!Noi chiar in seara asta, de Inviere, cand toata lumea e curatica, am sarit baita! Nu s-a mai intamplkat pana acum, dar dormim de la ora 8 si nu ne trezim nici acum, desi l-am mutat din patul lui! Asta e! Facem maine dimineata!IrinaC, multumesc pt sfatul cu Debridatul, azi bebe a facut singurel kk!
si coisorul nu mai este asa de umflat!
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
justme25 spune:
Szmonic, DarkbendisVa multumesc pentru raspuns..unii medici sunt cu capul, e clar! Da chiar asa mi a zis "da i ceai, o sa planga cateva nopti, dar trebuie sa ii scoti mesele de noapte". Ce sa zic, m a cam enervat. Uitandu ma in graficul trimis de alina, observ ca fatuca mea e destul de lunga pentru varsta de 4 luni. Adica are 67 cm, (seamana cu taica sau ca si el e inalt) si vad ca acolo scrie ca media ajunge pana la aproape 65 cm. ![]()
Cat despre nasucul infundat, eu fetei mele ii puneam ser fiziologic si pe urma aspiram mucisorii. Atat..daca nu are febra eu zic ca e ok serul fiziologic pus in nasuc. Inmoaie mucisorii si poti sa ii aspiri mai usor. Cat despre batista bebelusului foarte bine ai facut ca ai comandat. E mana cereasca!!!
IRINA te intrebai daca medicii astia nu spun cat si cum sa dai. Eu in ultima vreme ma tot mir ca astia iti vorbesc de parca si tu ai fi facut meseria lor si ar trebui sa stii si sa continui eventual frazele lor. Mie despre diversificare imi vorbea cu o viteza enorma, daca m ar fi interesat (ca eu ziceam ca ea, dar tot ca mine fac) nu as fi retinut nimic..adica oricum nu am retinut nimic..ca vorbea cu viteza luminii si oarecum plictisita..ce sa mai imi zica si de cantitati cat si cum sa dai..da de unde??Abia parca mi a zis ce inseamna diversificarea...noroc cu netul asta si cu cartile ca altfel o luam razna!!!
Hai..ca refuz sa ma mai enervez!
In schimb va urez inca o data Paste FERICIT!!!! NUMAI BINE VA DORESC!
ada_coman spune:
IrinaC sarut mana! Ea mi-a zis sa-i dau antibiotic daca face febra si ca e bine sa-l am in casa, ca e Pastele si e posibil sa nu gasesc. Am sunat ulterior sa o intreb de cantitate si nu a mai raspuns
As putea sa-i dau 3 ml la 12 ore (doar daca va fi cazul)? 

Paste fericit!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui justme25 Szmonic, DarkbendisVa multumesc pentru raspuns..unii medici sunt cu capul, e clar! Da chiar asa mi a zis "da i ceai, o sa planga cateva nopti, dar trebuie sa ii scoti mesele de noapte". Ce sa zic, m a cam enervat. Uitandu ma in graficul trimis de alina, observ ca fatuca mea e destul de lunga pentru varsta de 4 luni. Adica are 67 cm, (seamana cu taica sau ca si el e inalt) si vad ca acolo scrie ca media ajunge pana la aproape 65 cm. Cat despre nasucul infundat, eu fetei mele ii puneam ser fiziologic si pe urma aspiram mucisorii. Atat..daca nu are febra eu zic ca e ok serul fiziologic pus in nasuc. Inmoaie mucisorii si poti sa ii aspiri mai usor. Cat despre batista bebelusului foarte bine ai facut ca ai comandat. E mana cereasca!!! IRINA te intrebai daca medicii astia nu spun cat si cum sa dai. Eu in ultima vreme ma tot mir ca astia iti vorbesc de parca si tu ai fi facut meseria lor si ar trebui sa stii si sa continui eventual frazele lor. Mie despre diversificare imi vorbea cu o viteza enorma, daca m ar fi interesat (ca eu ziceam ca ea, dar tot ca mine fac) nu as fi retinut nimic..adica oricum nu am retinut nimic..ca vorbea cu viteza luminii si oarecum plictisita..ce sa mai imi zica si de cantitati cat si cum sa dai..da de unde??Abia parca mi a zis ce inseamna diversificarea...noroc cu netul asta si cu cartile ca altfel o luam razna!!! Hai..ca refuz sa ma mai enervez! In schimb va urez inca o data Paste FERICIT!!!! NUMAI BINE VA DORESC! ![]() Justme ![]() |
Acelasi sfat l-a primit si Bebelusi, daca nu ma insel, cum sa-i dai copilului ceai de foame. O sa-si scoata singur masa de noapte, cand va crede el.
si nu te mai enerva 
Sanatate la toti bebeii bolnaviori!

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
Ada nu!fiecare medicament are timpul lui de injumatatire si momentul lui de a atince concentratia maxima , de aceea zic mai bine nu, la 8 ore sa fie.Iti recomand 7, 15, 23 ca oresau cum se trezeste puiul tau dimin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita