Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
DarkBendis spune:
Fetelor, eu ies in urbe (cu bebe cu tot, of course) sa ma intalnesc la o cafea si o poveste cu o amica
Si vreau sa ma si vantur un pic prin pravalii... ca azi mi-au intrat salariul (ma rog, maternity pay ce o fi) si daca e sa cumpar ceva acum e momentul, pana nu se duc ![]()
![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alina2700 spune:
Dark sa dea DD sa ti se implineasca visele!
si uite asa trec anii si noi imbatranim
si nu mai suntem de acord cu ce spun copii nostri iar ei nu sunt de acord cu ce spunem noi...etc.Tocmai am vb cu comoara mea cea mare,care vrea sa-i trimit si lui "niste bani" mai exact 500 euro,ca nu stiu ce computer performant ai trebuie...PENTRU CA NU AI MERG JOCURILE.M-a luat cu ameteala!
Dar trebuie sa-i trimit ca de' e o situatie mai delicata la noi-poveste lunga- si uite asa m-a facut fericita de Paste!
Poop fetele!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Si eu ma ghidez dupa Capraru, am si editia 2007 si o editie de prin anii 70' sau 80'. De asemenea, mai citesc si carti de pediatrie (deh, le are sora mea in biblioteca) si mai am DVD-urile doctoritei Culcer. Sincera de fiu, am ajuns la concluzia ca nu e bine sa citesti prea mult, mai ales partea de patologie, pentru ca incepi sa crezi ca bebe-ul tau le are pe toate sau ca un banal simptom al unei raceli poate fi semn de cine stie ce altceva.
Parerea mea este ca Mama si Copilul e o carte bune, in defintiv cateva generatii de copii au fost crescuti dupa ea.
Eu cred ca voi trece la divesificare pe la 5 luni, in functie de ceea ce va papa bebe. Pt noi diversificarea poate reprezenta un moment de atenuare sau chiar disparitie a refluxului gastroesofagian.
Din pacate, avand in vedere stresul zilnic in care traiesc si noptile nedormite, laptele meu de cam duce...Ieri aproape ca nu mai era, azi ceva mai bine, insa cred ca insuficient. Nan tot nu papa, azi incercam Milumil 1, cica e mai bun la gust si copiii il primesc bine. Sa vedem daca il ia si daca nu il varsa...
In rest, tot asa, mai papam, mai dormim, papatul la minim dar macar face pisu bine, peste 5 scutece ude. Dr zice ca pregatim o viroza pt ca somnolenta si inapententa sunt primele semne, deci stau pe bebe cu ochii ca pe butelie.
Cristi, sa ne trimiti poze cu bebe la diversificare!
Bebelusi, Crisspy, drum bun si sarbatori cu bine alaturi de familie.
Aaaa, va anunt ca "exilez" cantarul, il incuie sotul undeva (afara din casa pentru ca in perioadele de stres sa nu il scot) si il aduce o singura data pe saptamana. Cred ca am stres de cantar, are dreptate Capraru si Culcer, cantarul nevrozeaza.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
alina2700 spune:
Fetelor cred ca am mai facut o prostie
imbatranesc si ma prostesc
.Nu stiu daca va amintiti dar v-am spus ca dr mi-a recomandat Cezarette (anticonceptionale) . Buuuun le-am luat pret de 6 zile si pentru ca am avut ceva reactii adverse gen:ameteala,stare de greata ,David a devenit matzait si facea cacutza din ce in ce mai apos ,le-am intrerupt de la sine putere acum 2 zile.Azi nu stiam eu de ce sunt asa de apatica si ametita:AM O SANGERARE. Ce ziceti voi? E menstruarie sau e doar pt ca am intrerupt anticonceptionalele?
IRINA HEEEEELP!!!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
lisa79 spune:
intru si eu rewpede paan nu se trezeste galusca asta
...o dulc;eata de fata care ma incanta in fiecare zi.
va urez la toate Paste Fericit!
La multi ani tuturor licuricilor care fac luni azi
Noi suntem bine,papam titi dupa care plangem de mama focului...imi e asa de draga cum imi tine titi cu manuta
. incepem sa intrndem manuta dupa obisecte si sa strigam dupa mama cand pleaca. scotem suzi din gurita si o bagam repede inapoi...in fiecare zi facem progrese
in legatura cu diversificarea,eu vreau sa o incep curand,imi place sa alaptez si o voi face pana cand pot.sper sa fie pana la 6 luni
...cand daca va fi necesar voi incepe diversificarea.
azi mergem si noi ma mult afara ,sunt 20 de grade...in sfarsit a venit primavara
foarte mult s-a lasat asteptata.
sunt fff incantata ca mi-am agsit o rochie fff frumoasa pt 2 mai![]()
si azi trebuie sa imi soseasca . de abia astept sa o vad![]()
merg la impaturit sarmale. hai va pup
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Va transmit si eu Paste Fericit alaturi de cei dragi ca maine nu cred ca mai apuc sa intru, ca de obicei mi-au ramas multe de facut pe maine...
Miere, felicitari cu intarziere pentru dizertatie!
Crisspoliss, bravo lui Victorash pentru realizari. Noi inca avem mare scandal cu statul pe burta![]()
Lisa, ce bine ca ti-ai gasit rochie, sa ne-o arati si noua...eu tot sper sa mai slabesc un pic pana mergem in Romania, da' nu stiu zau daca o sa reusesc. Si noi am dat o tura pe-afara azi ca tare faina mai e vremea, sper sa tina.
Daiopri sper sa vii cu vesti bune
Cristi, l-am tot admirat pe Carol ce mare si frumos e
Am reusit si eu azi s-o fac pe Carla sa bea 50ml cu sticluta ca de-o saptamana ne tot chinuim sa ne obisnuim si cu sticla, oricum tot tzitzi e mai buna![]()
Dark, faina faza cu pantalonii si cucoanele nu-s proaste, stiu ele unde-i bine![]()
la toata trupa.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
O zi chiar faina pana la urma - praji + hot chocolate si o barfa cu amica, apoi un pic de vajaiala prin magazine, si in final ne-am dus sa-l culegem pe tati de la servici... bineineles cu oprire pe parcurs la mami la servici, sa ne laudam cat am crescut si ce frumosi ne-am facut
.
Lisa, felicitari pentru rochia noua, sa ne pui poze. Spor la sarmale 
Alina, s-ar putea sa fie de la renuntatul la pilule... in vremurile vechi am facut si eu asa odata si tot asa am patit. Multa sanatate 
Eu m-am hotarat: maine fac varza a la Cluj...merg la Lidl sa cumpar varza acra si fac... acu' sper sa si iasa "mancabila" ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Buna seara dragele mele,
Legat de diversificare, va rog eu aveti rabdare si atunci cand o sa incepeti nu faceti nimic dupa ureche. Exista niste reguli si se fac scheme de diversificare. Nu va jucati cu asta ca aveti pe mana o fiinta care are incredere in voi. Mie la ANA mi-a facut DR mea o schema si mi-a zis ce sa-i dau in fiecare zi si cum sa o fac. De exemplu nu ai voie sa introduci mai mult de un aliment nou pe saptamana. Noi am inceput la Ana cu piureuri de fructe. Prima zi o lingurita si atat, apoi a doua zi doua lingurite si tot asa. Prima data se da masa solida si apoi lapte cat cuprinde, pana se satura.
In nici un caz mazare, cartof, ....nu stiu cine zicea, Cristi_2003 parca...Supa de legume se face fara carne la inceput, apoi cand incepeti sa-i dati si carnita aceasta se fierbe separat si nu in supa. Ce mai, sunt multe reguli si de asta spun, NU FACETI ASTA DE CAPUL VOSTRU. Vorbiti cu DR pediatri sa va dea schema de diversificare.
Iata o idee, pe care i-am dat-o si Patriciei cand vorbeam la tel azi: pe la 4 luni puteti sa ii puneti bebelusului pe buze degetul vostru inmuiat in suc de portocale sau de mar sau de morcov, dar DOAR cat sa simta gustul, atat. Astfel el va fi obisniut cu alte gusturi atunci cand veti incepe diversificarea va fi mai usor...Sunt bebelusi care fac destul de urat la diversificare si pe care greu ii convingi sa puna in gura si altceva decat lapte...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
anca_ spune:
Buna mamici,
In sfarsit am gasit si eu putin timp sa va citesc si sa va scriu. Azi e prima zi de serviciu, noroc ca e vineri, cred ca e mai usor asa ca vine weekendul si stau iar cu bebe...e greu sa stau departe de el, macar bine ca e acasa cu mama si stau linistita ca e pe maini bune.
Bebe e inca hranit cu laptele meu, cam 1-2 mese de la san, restul cu lapte muls din biberon, acum mi-am luat pompa la serviciu, am cheie la birou si ma pot pompa in liniste..sper sa nu pierd laptele pt cu serviciul vine si mai mult stres, oboseala, mancat pe fuga si tot asa.
In rest Andy se dezvolta f bine, se rostogoleste si el de pe burtica pe spate, de pe spate se muta pe o parte cu usurinta, sta pe coate f bine, isi tine capul bine, a inceput sa prinda jucarii si sa le aduca la gurita si le studiaza f intens. Doar cu somnul ziua e mai greu, s-a invatat plimbat pe afara si greu mai adoarme in patut, in schimb adoarme imediat ce e scos afara in carucior. Seara in schimb nu avem probleme, adoarme usor, l-am mutat din bazinet in patut in camera lui, doarme de la 10 pana pe la 6:30-7:30 fara trezire. Dimineata e rupt de foame
. Pt diversificare o sa asteptam sfatul pediatrei, probabil vom incepe in jur de 5 luni. La Alex tin minte ca am inceput mai repede, pe la 4 luni, el fusese pe formula de la 3 luni si am inceput cu cerealele. Cam atat despre noi, sper sa reusesc sa intru mai des de acum incolo.
Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!!
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata mamici si licurici,
Am intrat sa va uram si noi "PASTE FERICIT!!!!" sa aveti parte de bucurii alaturi de cei dragi.
Noi suntem putin raciti, slava Domnului ca nu face febra, ne-a dat pediatra tratament, si il luam sa ne facem bine.
Brandusa Stefan a avut simptomele descrise de tine. Ai grija.
Nu te mai stresa cu cantarul!!!
Va pupacesc de va zapacesc!!!! asa spune la radio.. ca numai asta ascultam..

Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..