Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna dimineata!Am intrat sa va spunem si noi Paste Fericit!
Ultimele vesti despre bebelina mea: am fost ieri la medic pentru vaccinul de 4 luni, l am facut fara prea mari probleme de data asta (in sensul ca nu a mai plans asa tare ca la 2 luni), insa doctorita imi tot spunea sa ii scot mesele de noapte ca domnule cantareste prea mult..adica are 6900g, 67 cm la 4 luni si deci sa i le scot..si ca o sa planga o vreme fata, dar sa ii dau ceai si sa nu ii mai dau san noaptea..ete brau!!nu stiu..mi s a parut aiurea..voi ce ziceti? Si cica sa ii introduc sucul de fructe..nu vreau nene sa introduc nimic pana la 6 luni.Voi ati inceput sa dati suc la bebe? (ma refer la cele care alimenteaza copilul strict cu lapte de la san) Sfatuiti ma ca m a bulversat doamna doctor cu totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Just, a mea bebelina la 3 luni si o saptamana are 6 kg, iar dr m-a trimis la analize sa vada de ce nu se dezvolta copila ca a luat prea putin in greutate Pai s-au crucit asistentele pe-acolo cand au auzit cauza si mi-au spus ca e super ok greutatea, daca ar fi prea grasuna asta ar fi problema. Deci fiecare dr cu piticii lui, eu zic ca e tare bine 6900 la 4 luni esti perfect in grafic!!!
Eu alaptez si inca nu am introdus sucul, nu-i dau nimic decat lapte(adevarul e ca scuipa tot daca nu e lapte de la mami)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

LA MULTI ANI!!!!!
Daria de Selene sa te faci mare si sa o bucuri pe mamica ta!
Lucas de Asparagus!
Carla Ioana de Ileana Cosanzeana!
Hera Sofia de Ralumold!
pe absente le mai asteptam!!

Noi suntem maraiti si am stagnat sapt asta cu greutatea...el are stare buna, nu stiu ce sa zic, lapte am suficient, am facut pb supt prin "sondaj" ca sa zic asa : a luat acum 90 ml, dar aseara 130.Hmmm..am vb cu dr mea si o sa-i iau o urocultura ca unica si singura analiza sa vedem sa nu fie o infectie urinara ascunsa.Eu cred insa ca nu e asta , ci ca el a luat ffff rpede si mult dp iesirea din spitald e la 8 sapt si acum a mai stagnat.El nu e un copil care sa nu aiba o greutate buna overall, are 5930 la 3 luni dar s-a oprit de o sapt---a avut si 5950 dar nu consider ca a scazut, totusi.In rest toate bune si frumoase de asta cred ca nu e infectia urinara

Iata cateva dovezi , sper sa va placa...si sa recunoasteti noii prieteni din parc :

http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREILATREILUNI#

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata

antonia doarme si am zis sa va salut putin ... si noi am luat doar 200 grame saptamana aceasta dupa iesirea din spital ... nu stiu daca e bine ... dar ma bucur ca nu am stagnat in continuare ...

irinac frumoase poze ..

va pup si va urez la toate un PASTE FERICIT!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Va transmitem si noi "Paste Fericit", sa va aduca Iepurasul oua pline de surprize placute!

Daria doarme, a adormit mai repede decat de obicei, s-a si trezit mai repede... Il asteptam pe tati, vine diseara la 10...

Apropo de fetele care au pisici, noi avem... caini. Doi lupi alsacieni, mai exact, fata si baiat, mama si fiu, Cora si Nero. Ieri manca Daria la mine in brate, eu asezata pe fotoliu. Vine Cora la noi, ii miroase piciorusele, ii linge talpitele si pe urma... ii linge o manutza. Daria, nici una, nici doua, cu mana prinde botul (nasul) catelei si o tine bine... M-am distrat de faza, am lasat copilul sa termine de mancat, si apoi atza la baie, sa ne spalam pe maini...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi va dorim!

In afara de tati , toti suntem virusati.lui andrei ii dau antibiotic, a inceput sa tuseasca si are muci.il aspir de cate ori e nevoie, dar el e ok, adica se joaca cu noi si ne zambeste frumos.cum luni mergem la nasi, la galati, nu vom iesi din casa pana atunci,desi e vremea f frumoasa.am fost cu el la doc, nu ne-a zis ca e prea gras, are 8,5 kg la 3 luni si o sapt, alaptat exclusiv, doar ca ne zice sa incepem diversificarea.asa a zis si la flavi, dar eu am inceput-o la ea la 5 luni si 3 sapt.motivul pentru care imi zice sa incep mai devreme e ca baietii sunt mai atasati de mami , de san, si nu mai primeste mancarea bine mai tarziu.cam asa a fost la flavi, greu a acceptat mancarea, dar nu imi fac probleme.oricum , cred ca el va fi mai mancacios decat flavi. asa ca pana aproape de 6 luni nu ii dau nimic, decat lapte de mami.

va pup ! sanatate multa tuturor!ma duc la preparat bunatati in bucatarie ca maine avem musafiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Sarbatori fericite si linistite alaturi de nostri!

Ieri am citit primul capitol de la odisee, pe care l-a deschis Alina in 28.04.2008. A trecut 1 an! 1 an de cand nostri erau doar in faza de proiect pt unele dintre noi sau la inceputul odiseei de 40 saptamani.
Sa ne traiasca sanatosi si voiosi si sa ne bucuram de ei.

PS: Irina ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITE!
Paste fericit tuturor!V-am trimis o felicitare pe mail-ul comun!

Uitati aici http://www.reclama mascata//avertizare/copilul-tau/sugar/greutatea-normala-in-primele-4-luni.html un grafic pentru greutatea bebelusului care mi se pare f.bun!
Fetelor noi va uram muuuulta sanatate si tot ce va mai doriti si voi!
Pupici!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

conform unui grafic de crestere, andrei era de mult iesit din el, trecut la grasi. stiu ca pana la 2 ani copiii nu poti fi considerati asa, dupa, ar fi o problema, dar dupa ce incep sa mearga isi vor consuma energia.acum nu fac decat sa manance si sa doarma, ca de plans, andrei nu prea plange, deci e clar ca se ingrasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

LA MULTI ANI Daria de Selene, Lucas de Asparagus, Carla de Ileana Cosanzeana si Hera de Ralumold

Noi suntem raciti. Adica i-a trecut la mami si a racit bebe . Nasul infundat e problema...tare-l chinuie saracul, de ieri noapte. Am comandat "Batista bebelusului" de la un shop online (ca norocu' am gasit pe un dealer din UK care vinde), ar trebui sa vina luni sau marti, pana atunci ne descurcam cu amarata de pompa. Aici astia ne-au recomandat sa-i dam Calpol... daca are febra. Musiu nu are febra deloc, doar nasul infundat saracul (sper sa nu avem Dumbo mic ca inca nu-i nasucul mare si rosu, ci doar fornait rau), si stranuta si tuseste un pic. Deci.. ce ar fi bine sa-i dau? Calpol e OK? Si cam cat? Irina, Roxana, ma puteti ajuta ?

Just, pai jupanul nostru la 13 saptamani cantarea 6.430 kg si avea 60 cm... la greutatea era exact pe curba de 50, "average", nici mare nici mic...Tot ce pot spune e ca medicul tau e cel putin ciudat. Eu inca alaptez exclusiv, si planuiesc sa fac asta cat de mult pot, deci nici un fel de "altceva" decat lapte pana catre 6 luni... si asa se si recomanda si aici. Nu-i scoate masa de noapte la bebe, o sa si-o scoata singura cand va simti nevoia. Si in plus, ma rog frumos, cum are medicul pretentia sa o scoti? Sa se trezeasca printesa noaptea de foame, tu sa-i dai apa chioara, ca asta-i ceaiul, si dupa o ora cand plange iar tot de foame tu sa te intorci pe partea cealalta ca-i trece ei pana la urma ? Oooof!

Va pup si va urez o zi frumoasa... fara nasucuri infundate

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput