Licurici de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
alina2700 spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI PENTRU LICURICII CARE IMPLINESC AZI LUNITE!
Vad ca ati trecut la treburi serioase DIVERSIFICAREA! Eu parca abia am nascut...nu ma gandesc inca la diversificare
,cand am sa fiu pusa in fata faptului implinit cred ca o sa intru in panica

,dar noroc ca va citesc
ca ma informez si io!
Azi e sarbatoare pentru mine... David s-a trezit toata noaptea si a vrut tzitzi si acum dupa ce pe la 8:30 l-am aspirat in nasuc(ca era infundat tare) DOARME!!!
Fetelor eu am folosit azi nazomer ! Sper ca nu am facut vreo prostie.Pe el scrie ca e pt copii de la 3 ani
,dar mie mi l-a adus sora-mea de acasa de la Romnica si a spus ca se foloseste si la BB.
Crisspy si Bebelusi si celor care mai pleaca va urez drum bun si Paste Fericit!
pupici tuturor!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
bebelusi spune:
Multumim Alina, eu am program de ras si gangurit cu fiu-meo, e asa vesel, iar daca ma indepartez de cosul lui ma striga: iiiiiiiiiiiihhhh. E asa dulce de imi vine sa il mananc. Am inceput sa ii cer mainile sa vina la mine si am senzatia ca se chinuie asa mult sa mi le dea, le si ridica parca un pic

Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Ziua buna la toata lumea!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Paul de Pyc si Maya de Stellutza 

LA MULTI ANI Kristinuz! 

Eu mi-s cam chiauna azi - bebe s-a trezit azi noapte pe la 3.30 (l-a agitat nitel vaccinul, saracutul adormise pe la 12 jumate) si dupa aia nu am mai adormit pana pe la vreo 5.30. Eu, ca el a dormit frumos pana la 6 jumate... si de la 7 si ceva pana pe la vreo 9... mami a prins vreo 5 ore de somn per total (de obicei adorm imediat, da' uite ca azi-noapte nu mi-a mers de nici o culoare). Clar ca deseara dam stingerea mai devreme ![]()
Somn-nesomn, sunt tare fericita, la inceputul lui iunie primim musafiri: parintii mei, fratele, sotia lui si fetitele lor gemene de 2 ani si un pic
In afara de mama mea, nici unul inca nu l-au vazut pe bebe (web-cam-ul nu se pune)Abia astept !!!

Bebelusi, Crisspy si restul fetelor care pleaca in "vilegiatura", drum bun, petrecere frumoasa si SARBATORI FERICITE!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Irina, sa stii ca si eu cam tot asa ma gandesc sa fac cu diversificarea...sa incep usor-usor cam cu o saptamana si un pic inainte sa faca bebe 6 luni...deci nu la 6 luni sa ma apuc sa-l invat cum e cu lingurita, canuta (beaker cup), scaunelul etc. Aici s-a zis clar... de la 4 luni bebe alaptat cu formula, 6 luni bebe alaptat la san... si se recomanda cereale in prima faza (acu' am realizat ca se merge "dupa Nelson").
Mai fetelor, mie nici nu-mi vine sa cred ca vorbim de diversificare deja...parca mai ieri-alaltaieri antrenam majoretele ca naste X sau Y ![]()
![]()
Cristi, cred ca abia astepti sa te intalnesti cu fostii colegi. Eu mai am 3 ani de asteptat.. intalnirea de 20 de ani. Iar ce-mi doresc cel mai mult e sa merg la intalnire cu Mister Mister de manuta, cu tati lui de brat si cu bebe2 in burtica

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ada_coman spune:
Dark sa-ti ajute Dumnezeu sa realizezi tot ce visezi. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Porumbita spune:
dati-mi si mie un link catre cartea/cartile lui Sear pe care le studiati!
Miere noi (la recomandarea Alinei1976
) facem masaj si inot (in cada) cu baiatul si sincer eu cred ca l-a ajutat mult; de la 6 luni vreau sa il duc la bazin sa faca cu instructor (e mult mai ieftin decat sa vina instructorul acasa
); baiateul nasilor (cel nascut prematur) face de asemnea si deja a recuparat excelent , nici nu zici ca e prematur (asa zic cei doi pediatri care il urmaresc- s-a nacut cu 1300 g )
noi facem inotul si masajul odata pe saptamana dar si eu ii fac in fiecare seara (aproape)
de fapt baia de seara nu o mai fac de aproape o luna in cadita ci in cada mare (care cada nu a fost in viata ei asa lustruita ca o spal inainte de fiecare baie a baitului)
szmonic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Am inteles, fetelor. No, nu se intoarce, dar isi tine si ea biberonul cu o mana... Va pupam, ma duc la culcare, sanatate la toata lumea, doar ce-am bocit o tura din cauza necajelii... Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
Nu se intoarce dar deja injura de mama focului
Aalina spune:
Dark tu zici ca iti amintesti de majorete iar eu nu am uitat cand ii cresteau dintii lui Dorian. Si acum tre sa ii cada ![]()
Sa ti se implineasca visul. Asteptam atunci poze ![]()
szmonic spune:
Si noi ne ghidam dupa cartea lui Capraru, am tot asa o editie mai veche, dar o consider tare buna. Bine, mai filtram din informatii.
ttenzika spune:
gagici

pe toate,intru repede
Suntem bine,crestem avem 6.100kg si 63cm la 2 luni si 3 sapt.
,suculetul inca il dam,asa a zis dr.avem incredere in el,a zis ca pana la 4 luni nimic altceva,doar dimineata morcovi si dupamasa portocale,apoi la 4 luni supitza de legume
nu sunt suparata pe voi
,doamne cum sa fiu
,voi care a-ti fost alaturi de mine de la inceput,si de la care am avut ce invata

,doar ca fratele sotului este la noi(pt ca a venit in tara,pt botezul fetii),si imi e jena dimineatza sa i deranjez sa intru pe net,iar dupa-masa suntem in parc pana pe la 7-8 seara,apoi baita,apoi se face 22 si iar e tarziu sa intru
,si stit cum e daca intri pe forum tre sa citesti din urma,sa raspunzi
,si nu prea am timp,dar o sa revenim dupa botez(pe 9 mai e)
poop pe toate

sunt aici poze noi cu noi![]()
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra2Luni?authkey=Gv1sRgCLm12cvyi67gdg#5320903760516465410
mamica de Alecsandra
POZE
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra2Luni?authkey=Gv1sRgCLm12cvyi67gdg#