Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Neatza fetele. Am si eu nevoie de ajutorul vostru in 2 probleme: 1. Va mai amintiti cand l-ati simtit voi pe bebe? Ca fetele mele de la odisee, chiar si la prima sarcina, se lauda ca-l simt de pe la 13 saptamani. Ori eu la 18 si la a doua nu am nicio treaba... eu sincer nu imi amintesc ca noi sa fi vorbit de simtit bb pana pe la 20 de saptamani. SI stiu ca la 21 inainte sa merg la Iosup la morfo l-am simtit bine cum dadea din picioare si eu si tati... 2. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat legat de cat se mai da la un botez la un restaurant mediu, fara aranjamente si alte chestii laturalnice gen zane si marturii... Pup si mercic ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 18+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Moni eu nu mai stiu sigur cand am simtit-o, insa fara nici un dubiu ca e ea a fost la 20 de saptamani. La mamicile la a doua sarcina poate fi simtit putin mai devreme dar cu rezervele de rigoare
Legat de a doua intrebare vorbeste cu gargarita, ea a organizat ceva in stilul a ce descrii tu si s-a ocupat personal.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Moni, nu avem ce sa-ti iertam
Doar ca sustin si eu ce a spus tzitziri, fara a vrea nici eu sa te invat sa fii "paranoia", dar daca simti ceva oarecum in neregula, pentru linistea ta, ca sa nu stai sa te framanti ptr ca nu-ti face bine nici tie nici lui bebe, mai bine te duci totusi sa te vada un dr
Baby_boy si sa te gandesti bine ca sa iei cea mai buna decizie ptr voi!
Lumi ma bucur ca dormiti mai bine noaptea si mai ales ca nu mai papati!
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro boo si noi am trecut prin chestia asta ...si tot asa face...una-doua zile mananca mai bine..apoi pauza...daca iti zic sa ai rabdara cred ca ma impusti, dar la noi asta a fost singura solutie |
exact asa face, mananca 2-3 zile de zic ca am gasit reteta magica si pe urma gata, nu-i mai place nimic . io rabdare am avut, am pierdut-o, a revenit, iar am pierdut-o si tot asa .. oricum altceva ce pot sa fac ???? nimic .. poate doar palnia
babytza spune:
Andy pooop Din partea mea sa stea fara dintisori si pana la una an....ca nu ma deranjeaza, dureri sa nu mai aiba
Tzitziri felicitari pentru progresele tizului nostru Facem galerie sa pierzi pariul , ca e spre binele puiului
Ramo bine ca a revenit lapticul !!!!! Traiasca duamna Tzitzi
Edit : Baby boy imi pare rau ca s-a lasat cu lacrimi Sper sa luati cea mai buna decizie pentru voi si sa nu mai fi suparata
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
anca81 spune:
Andy, n-am fost inca la bilant, poate maine merg. Nu prea am chef, ma enerveaza ca sunt multi bebici bolnaviori si uneori trebuie sa astept. Dar tot mergem saptamana asta. Eu deja m-am obisnuit cu remarcile doctoritei, imi intra pe o ureche si-mi ies pe alta
Boo, Carla e si ea in clubul mofturosilor, nu ii e foame defel. Bea laptele ala amarat dimineata si seara iar peste zi imi face niste figuri la masa de-mi vine sa-mi iau campii. Maraie, da din maini si din cap, se lasa sa alunece in scaun astfel incat sa nu aiba gura la vedere, ce mai, circ. Dimineata nici banana cu kiwi n-a vrut, tinea totul in gura, desi e una dintre papicile ei preferate. La iaurt aseara s-a strambat si s-a scuturat de zici ca-i dadeam lamaie, si iaurt manca destul de bine. Offf offf mey mey.
Giulianna, vrei sa incerci daca Edi papa si de la borcanel . Eu sunt sigura ca da. Daca gasesti Hipp e super, sunt cele mai bune pentru ca sunt bio.
Mergem afara
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
EvaF spune:
Neatza,
am primit si eu raspuns de la administrator care zice cam asa:
"Din pacate mesajele private sunt encriptate si nu pot sa vad ceea ce ai scris. Singurul lucru pe care il pot spune este ca in acest moment in baza de date nu exista nici un mesaj trimis de la tine catre acel user.
Evident ca asta nu spune mare lucru in cazul in care atat tu cat si destinatarul ati sters mesajul din cutia postala.
"
mi-a cerut ca, daca am de gand sa il postez public sa dau copy/paste, asta am facut
Comentarii nu vreau sa fac, stiu deja ca persoanele inteligente au tras singurele concluzii.
Eu astept scuzele de rigoare, Delphinas, fie si in gand. Asa ar fi frumos, pentru ca Dumnezeu nu doarme, sa stii. De asta sa fii sigura. Vine Pastele, ne luam cu altele si apoi o sa uit complet, toate trec, dar e urat ce ai facut, indiferent ca voi uita.
In alta ordine de idei...
In rest, la noi toate bune.
Daca doriti sa ne vedeti am pus poze aici.
Si am si 4 filme noi, cu Noah vorbind de mama focului, taras dupa minge, daramand CD's si altele.
Suntem f bine, papam bine, am introdus si cate un iaurt Campina de 150 ml seara la 19h00 si ii dau si fructe pe langa el, la pranz continuam legumitele, dimineata fructe. Am incercat si un sfert de galbenus de ou la pranz cu legume, a scuipat tot. De fapt pana acum la noi au fost cah avocado si ou, in rest totul e
Nu ii mai dau ou o vreme. Nu ii dau carne deocamdata, ii voi introduce peshte la 8 luni. Raport: avea la 7 luni 9300 gr si 75cm.
Eu, din pacate, nu mai pot sta la calculator, am niste probleme de sanatate de ceva vreme, cred ca am ceva probleme cu coloana, trebuie sa merg sa fac o radiografie, RMN ceva ca ma cam supara de la o vreme. Dupa Paste sper sa aflu ce se intampla.
Joy, pupici. Ne vedem si prin Fr cu puii.
Ancule, ce face nora-mea?
Pupici speciali si pentru Andreea_and si Mina.
Daca nu voi mai reusi sa intru, va urez tuturor sarbatori linistite!!! De fapt va ureaza numai bine Noah care acum boscorodeste ceva acolo.
Fug ca cere papa. Si apoi mergem dupa cadouri de Paste.
Voi incerca sa mai intru daca ma lasa sanatatea sau Noah...
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
_giulianna_ spune:
Lumi am inteles sa traiti! Sa vad cand ma duc si eu cu Edi, poate azi daca nu, maine 100%.
Moni eu 100% nu mai stiu cand l-am simtit pe Edi. Uite ca mi-ai dat tema de gandire, o sa caut la odisee sa-mi notez
Laura felicitari pentru dintisori!
Boo vreau sa am in casa, macar 2-3, uite de ex azi nu mai am decat juma' de portie de legume si nici timp sa merg in piata sa-i fac n-am (fie vorba intre noi nici chef ). El mananca orice ii dau asa ca un borcanel la o adica e o solutie salvatoare. Trimite-mi-l pe Alex! N-o sa-l mai recunosti!
Andy_galro, Preety ma bucur ca v-a placut salamul. Ups, de cacao n-am zis nimic? Si eu am pus, cam 2 linguri. O sa pun reteta pe mail.
Baby_boy capu' sus si sa iei cea mai buna decizie pentru tine si bebe!
Deci toata lumea voteaza cu Hipp! Multumesc, Hipp ramane!
Anca am testat daca Edi mananca mancare de la borcanel. Raspunsul este da!
Dadusem send din greseala.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
Draga Eva, nu stiu daca ai observat, dar Delphinas a intrat aici si a scris. Ne-a povestit ca i-ai spus (nu a zis trimis pe PM) a zis ca ai intrebat-o de ce mai intra la odisee daca nu mai e insarcinata.
Minte?! Sau va legati amandoua de detalii tehnice cum ar fi i-am spus da n-am scris PM... era mesaj da nu era in posta... i-am scris da nu i-am spus... era SMS dar nu era vorba si tot asa?!
Ideea generala e ca, indiferent ce ai spus / scris tu, Delphinas, poate si sub povara durerii pe care o simtea, s-a simtit exclusa, respinsa, atacata, de tine.
Daca, si fara rea intentie, ai facut-o sa se simta in halul asta, TU datorezi scuze.
Nu esti indreptatita sa vii sa arunci cu si mai mult noroi si sa tot ii dai inainte cu dovezile.
N-am nimic cu tine, nici cu ea, si nici nu eram pe forum la vremea aceea. Dar suna oribil ce vad acum.... si vad ca tot insisti si insisti, desi Delphinas a povestit partea ei din poveste....
Urat.
_giulianna_ spune:
Ce credeai, ca nu te mai vad?"
Mi se pregateste.....ceva
Si de aici cum mai ies? Inainte nu stiu...in spate e blocat...
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Paula-Laura spune:
Neata!
Am fost si noi si ne-am impartasit(bebe, de fapt), am papat si acum facem nani!
Monica eu prin saptamana 18 am simtit ceva vag, care s-a confirmat a fi bebe prin saptamana 20(atunci a inceput sa miste mai mult si am realiza ca e el) Te rog eu mult, nu te stresa si nu te compara cu alte mamici
Eu am facut botez la restaurant mediu9de fapt restaurant destul de misto, dar de cartier), fara prea multe aranjamente si m-a costat meniul 170 ron.
Tzitziri ma bucur ca papa David!
Monyca de care kg te plangi tu mami? Si lui Mihnea cel mai mult ii place supa.
iote ca se trezi,scriu mai tarziu
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete