Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
preety spune:
Am vazut doua fetite dulci foc Amalia si Anna Sofia . Mamici cred ca sunteti tare mandre de ele
Baby_boy, Sorina de cand cu dintzoc-ul e f mofturoasa la mancare si chiar la lapte... La san nu prea imi mai statea de cand cu diversificarea... acu cu dintzoc-ul nici nu se mai atinge... asa ca sunt aproape sa zic ca fuse laptic si nu mai e...
Monica am simtit-o pe Sorina la 18 saptamani, dar e bine stiut ca baieteii sunt ceva mai lenesi ... deci nu-ti face probleme
Referitor la restaurant la noi s-a dat cam 500 ron de familie.
Mamica de gogoshar Sorina Gabriela
Boo spune:
Monica stai linistita ca esti cat se poate de in grafic !! Si eu l-am simtit pe Alex pe la 18 saptamani, dar asa un pic de tot. Si eu sunt de parere ca ce simt fetele alea e ce vor ele sa simta, nu chiar realitatea.
Joy suuuuper simpatica Sofia, e adorabila !!
Giulianna eu de la Hipp cumpar, scrie pe ele ca sunt BIO. Asta e motivul principal + ca nu au in compozitie alte prostii decat fructe sau legume. Adica fara amidon si prostii d'astea de care am vazut parca la Nestle. Dar tie la ce iti trebuie ??? Ai un mancaret acolo .. Ti l-as imprumut vreo saptamana pe Alex la reeducare.
Sabinel ce dulcica e Amalia
Noi raportam o dieta drastica, cura de slabire si greva foamei, toate intr-una !! Nu mai mananca nici ce-i placea, adica nici cerealele. Aseara a mancat cred ca 80 gr. Nu stiu ce sa-i mai fac si cum sa-i dau. Si daca il vezi cum face, nu s-ar parea ca nu ii place ci pur si simplu nu-i mai e foame. Nu-i mai trebuie. Dar cum sa il las asa cand el mananca asa putin la fiecare masa? Acum 2 zile a mancat 40 gr de legume si nimic nu i-a mai trebuit. La urmatoarea masa, dupa 3 ore a mancat 100 de cereale. Deci nu ii e foame mai repede. Ma tot gandesc sa intreb de niste vitamine de pofta de mancare. Ca totusi dintii au iesit, nu mai pot sa dau vina pe ei. Sunt jumate crescuti ... uoooooffffff
tzitziri spune:
Monica, nu vreau sa te invat la 'paranoia' dar vreau sa iti spun ca in ziua de Craciun (nu eram inca insarcinata) mi s-a parut mie ca am niste stari mai aiurea. Si stiind ca am predispozitie de a forma chisturi pe ovarul ramas am zis unde ma duc repede la o eco. Si am fost la Medlife unde o doamna foarte draguta mi-a facut control, mi-a facut si eco, m-a linistit ca nu e nimic si am plecat acasa calma.
Eu nu zic sa te duci de fiecare data cand ti se pare ceva aiurea, dar decat sa stai stresata mai bine te duci cand chiar simti nevoia sa il vezi....nu o eco performanta ci doar sa il vezi facand tumbe
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
preety spune:
Moni, referitor la miscat bebe in burtica si Sorina a fost f cuminte... mangaiam burta si vb cu ea si o rugam efectiv sa vb cu mine... nici vorba de mutat burta, lovituri la ficat sau alte alea
andy_galro spune:
laura
babytza
anca voi cum stati cu bilantul? daca ai mai zis scuze ca nu am vazut...mi-e imi este groaza sa ma duc cu el la doctorita pentru bilant
boo si noi am trecut prin chestia asta ...si tot asa face...una-doua zile mananca mai bine..apoi pauza...daca iti zic sa ai rabdara cred ca ma impusti, dar la noi asta a fost singura solutie
giuliana am facut si eu salam de biscuiti dupa reteta ta...doar ca eu am pus si cateva lingurite de cacao...super bun
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
300 spune:
Neataaa!
Am laptic, am laptic!!!! Au fost cele mai urate zile ever, urasc rusii! Probabil de-aia nici nu prea ma vaziteaza ei by default asa... Cred ca am mai spus pe-aici ca Anda a venit asa aiurea, nici nu stiu cand fusese ultima invazie si s-a trezit un ovul ratacit sa-si faca de cap neanuntat...
Sa trec la lucruri serioase.
AM vazut si eu poze dar mai am, vreau sa o vad pe Maya Teodora ca eu am citit de pe mobil in ultima vreme si nu am avut cum salva linkul.
Metoclopramid: stiu de cura asta o data de pe help line, apoi a mentionat-o si babymom - se face tratament de 5 zile cu pastile de 3 ori pe zi. Nu vad de ce nu ar fi permis in alaptare cata vreme chiar copiii cu reflux sunt tratati cu aceasta substanta. Medicamentul asta stimuleaza secretia de prolactina. Probabila sta explica si starea de somnolenta care-l insoteste (macar partial).
Am citit putin din ce s-a scris de dimineata iar ce-as fi putut raspunde azi-noapte e deja uitat.
Ah da, si noi avem peste 6 luni si nema dinti. Pe mine ma coafeaza bine treaba asta pentru ca nu prea am chef sa ma composteze. A avut si ea perioadele ei mai agitate, gingia e tare si are forma de dinte dar deocamdata doar atat. Zicea o mamica in parc ca durerile cauzate de formarea alveolei dentare sunt alea crancene de fapt. ALveolele se formeaza cuc eva timp inainte de eruptia dentara, ceea ce ar explica niste stari mai agitate care nu s-au soldat cu niciun dinte, ci doar cu rosul cearsafurilor, mainilor mele, hainelor, etc... etc... Nu ma pricep; voi ce parere aveti?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Laura, stai ca nu stiu daca dureaza.Ma laud si eu acum, ca dupa aia cand ajunge iar la 60-70 ml nu o sa mai zic nimic
Deci tot cu tine doarme?Sa stii ca si Angelynna spunea de Crina ca nu mai mananca....si ea e mancacioasa bine!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
preety spune:
Am facut si io salam de biscuiti cu putina cacao si finetti combinata (ciocolata alba cu neagra). A iesit super
ptr sarbatoritii zilei:
Mihai Edwin de Denisa.g
Gruia de Nerantula
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Vesna de Octavia75
monica_dicut spune:
Huh Doamne ca m-ati scos din depresie
Multi galbejiti si si nu va mai nominalizez sa nu va uit cu unicul meu neuron gravid. Daca la prima sarcina am fost cat se poate de linistita acum sunt megaextrasuper paranoica si sper sa imi iertati iesirile din cand in cand
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
baby_boy spune:
Neata
Multumesc Preety pentru raspuns..azi-noapte S-a trezit de 3 ori RAdu si a supt bine.
Multumesc Luminita ca te-ai gandit la noi.
Am avut o noapte grea..nu a mai facut temperatura..insa la culcare a fos jale..a adormit din picioare la tac-su in brate dupa reprize de plans..desi luase nurofen.
Eu in schimb am o stare foarte proasta..in urma unei situatii in familie..care a avut care rezultat o rafala de plans din partea mea. Concluzia ..durere de cap si ochii umflati.
Iar acum trebuie sa iau o decizie daca plec de aici si ma mut cu chirie ca sa-mi gasesc si eu linistea.
Pup boboceii mofturosi si maraiti dar si pe cei cuminti si papaciosi
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)