Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multe lunite

Amalia de Sabinel

Edwin de Denisa

Gruia de Nerantula

Sasha de Ratonelu

Vesna de Octavia

Sa fiti sanatosi si frumosi ca ziua asta superba de afara!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Gruia
Amalia
Edwin
Sasha
Vesna

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, puncte de reper:am inceput sarcina cu David la 73-74 kg (am 1,69 m) si am ajuns la vreo 89-90 kg.Deci sunt departe de a fi slaba.Niciodata nu am experimentat cum vedeam in filmulete la alte mamici pe aici, doar ca mai vedeam cateodata un 'val' pe burta dar il vedeam de multe ori numai eu, pentru ca eu coordonam si cu miscarea pe care o simteam in interior.M-am filmat si eu o data cand simteam valuri interioare si apoi revazand filmul mi-am dat seama ca poate doar mi se parea mie miscarea exterioara....deci nici eu nu stiu cum eu cu miscari multe si frecvente...si capiam si eu cand citeam fetele ca '20 de miscari pe zi e putin, eu il simt in fiecare ora de atatea ori'.Dar uite ca totusi a fost bine!Si nu cred ca lipsa miscarii frecvente din burtica inseamna o problema.Eu sunt un exemplu de bebe mai 'lenes' dar care nu a avut nimic.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetelor de unde luati voi borcanelele cu mancarica pentru pici? De la farmacie? Cam cat costa?
Vreau sa iau astazi 2-3 sa fie in casa, nu se stie cand o sa am nevoie.
LE: Care-s mai bune? Ma refer la marca, stiu ca sunt 1001 combinatii.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! va invit la tort cu limonada bioadica am interzis la pepsi de la soata, asa ca ma trataez cu apa plata cu lamaie.
Monica, eu am simtit-o pe amalia tarziu, undeva pe la 19 saptamani, si tot asa, ca o bula de aer spargandu-se. dupa ceva timp a inceput alienul sa misune pe-acolo. deci ce simt fetele la 13-14 saptamani cu siguranta sunt gaze. la prima sarcina doar ai impresia ca misca, esti cat mai nerabdatoare sa simti... parerea mea.
la botez se da cat te tine buzunarul, nu e o suma fixa. punand la socoteala si cadoul, ca asta se duce in principiu, cred ca 300-400 ron ar fi de ajuns. e criza totusi. sper sa-ti fie de folos.

fetili sarumana pentru urari, le doresc lui edwin, sasha, vesnei multe inainte si sanatate multa! iar pentru gruia un pupic special din partea amaliei

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

tzitziri sarumana, m-ai mai linistit. Si eu acum tot de la 73 am plecat la 1,67 si am ajuns deja la 79-80. Iti dai seama ca deja la mine e panica totala la orice "neregula" de la "regula". Am zis ca as fi in stare sa-mi cumpar ecograf si sa-l pun zilnic pe burta () atat de paranoia sunt si urmatoarea eco e pe 13 mai la nenea Iosup ...adica inca o luna.. huh

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata!
la multe lunitze pentru sarbatoritii zilei:
Edwin de Denisa , Gruia de Nerantula , Amalia de Sabinel , Sasha de Ratonelu , Vesna de Octavia
sabinel ai o printesa foarte frumoasa!iar rochita e minunata!
joy ce frumusete ai tu acolo..are niste ochi
moni eu am simtit primele falfaieli(sau cum se cheama) pe la 16 sapt iar apoi nu am mai simtit nimic pana la 22 de saptamani....(si stii ca si eu sunt grasuna)...asa ca stai linistita te rog frumos....bebe are nevoie de cat mai multe ganduri bune din partea ta
denisa felicitari pentru bilant

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata..multumim de si de

Eii noi de cand dormim impreuna avem o singura trezire noaptea pe la 4-5.

Avem doi dintishori..dar tot maraite suntem,papa nu prea vrem,noah asta e...

Sabinelam frumoasa..si multumim ptr filmuletz

Monica eu fiind la a doua sarcina,si ff slaba..am simtit-o ff tarziu pe Alexia asa ca stai linistita

Giulianna eu iau cele de Hipp de la farmaciile Sensi..in magazinele mari n-am gasit numa Nestle si alte tipuri

Oana felicitari..ne-ati depasit,bravo

Lumi asa-i ca altfel pare ziua dupa o noapte de somn.. hunii cuminti.

Babytza off ies ei pana la urma..Andy a avut primul dintisor la 9 luni

Monyca felicitari si voua ptr papa

Nerantula,Ada

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi super !!!! Bravo hunii !!!!!!!!!!!!!!

Moni a zis bine Sabinel, cam asa se da acum. Daca te tine poti sa dai si mai mult , sau sa mai iei ceva si piciului , desi se prefera banutii , ca aia sunt sfinti

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Edwin,Gruia,Amalia,Sasha,Vesna

Joy am vazut printzesa frumoasa foc

Andy_g

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput