Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
Nerantula spune:
Aiiiici! Noi ne pregatim deja de somn iar
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
monica_dicut spune:
Neatza fetele. Am si eu nevoie de ajutorul vostru in 2 probleme:
1. Va mai amintiti cand l-ati simtit voi pe bebe? Ca fetele mele de la odisee, chiar si la prima sarcina, se lauda ca-l simt de pe la 13 saptamani. Ori eu la 18 si la a doua nu am nicio treaba... eu sincer nu imi amintesc ca noi sa fi vorbit de simtit bb pana pe la 20 de saptamani. SI stiu ca la 21 inainte sa merg la Iosup la morfo l-am simtit bine cum dadea din picioare si eu si tati...
2. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat legat de cat se mai da la un botez la un restaurant mediu, fara aranjamente si alte chestii laturalnice gen zane si marturii...
Pup si mercic
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
tzitziri spune:
Neata, vad ca numai sunteti vorbarete noaptea ceea ce e bine.
Nerantula, pai sa spun toata povestea: la pranz a venit dr sa il vada, a fost bunica lui pe aici si frate'miu asa ca nu a mancat nici 2 lingurite....ok.Am asteptat sa il prind in pase mai bune si mai linistite si am reincalzit piureul de legume (si cu carnita!) pe la 7 seara sa mai fac o incercare inainte de a il manca eu sau de a il arunca.Si a mancat....nici mie nu mi-a venit sa cred!
Deci a fost o pasa buna, o conjunctie astrala favorabila(sau cum se cheama alea) si altele asemenea...deocamdata asta e exceptia, dar cred ca suntem pe drumul cel bun!Deci sunt SIGURA ca toti mofturosii o sa pape la un moment dat
De dosar de 85% am mai spus pe aici ca am depus pe 30 ianuarie (direct dosarul, nu de recalculare, ca intram in CIC de pe 9 ian) si am deja doua luni cu bani -ianuarie si februarie.Sectorul 6.
Monyca, felicitari!Deci e un secret la fiecare bebe.Nici noi nu suntem deloc cu fructele (deocamdata doar mar) dar am liber la para si banana.Sa vedem daca alea or fi mai bune.
Voi ce ati incercat fructe?
Lumi, care mai e totalul de treziri?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anca81 spune:
Monicule am simtit-o pe Carla la fix 17 saptamani. Stai linistita, nu te mai lua dupa toate povestile. In a doua problema nu te pot ajuta .
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
babytza spune:
La multe lunite Edwin de Denisa , Gruia de Nerantula , Amalia de Sabinel , Sasha de Ratonelu , Vesna de Octavia !!!!!!!!
Nerantula pai tu i-ai luat foarte bine...eu am vazut la Cora cu 33 ron pachetul de 12buc. La Carefour nu stiu cat au fost ca soacra i-a vazut si i-a luat de pe raft. Astia sunt de la Huggies parca...
Moni eu pe Valentina am simtit-o pe la 20 saptamani iar pe David in jur de 16 , dar era mai mult o falfaire...ca sigur sigur tot in jur de 20-21 l-am simtit. Multi pupuici pe burtici
Cu botezul la ce te referi, cat dai tu ca invitat ?
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
gaia.nevia spune:
Moni, eu i-am simtit pe baieti dupa 18 saptamani. Daca fetele de la odisee sunt pe prima sarcina, e posibil (no offence, please) sa nu fi simtit nimic... gaze doar.
Eu la Radu am avut probleme cumplit cu gazele si nu as baga mana in foc nici acum la cate saptamani am fost sigura de fapt ca e el si nu gazele. A fost groaznic, parca primeam suturi in ficat si in alte organe, ma durea binisor si pt ca mi s-a parut prea devreme pt asa o vehementa m-am dus la o eco abdominala (non profil gineco).
Si mi-a aratat tanti aia cum matzele mele dadeau suturi in ficat, bila, splina si altele. De atunci am stat pe medicatie "de profil" ca nu mai puteam de durere.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Monica, sa iti dau ce am scris in jurnalul lui David apropo de msicari:
"am inceput sa il simt pe la 17-18 saptamani.Nu stiam eu ce e atunci..parea ca ceva trece ca o bula pe sub burta...atat...bule.Noroc ca citisem ca asa mic, miscarile lui bebe pot fi confundat cu gaze:)..si cum gaze nu aveau motive sa fie, era bebe.
Apoi pe la 20-21 de saptamani au inceput miscarile sfioase....dadea putin, dar uneori dadea si mai tare.Atunci mi se parea tare."
Mie 13 saptamani pentru prima sarcina mi se pare putin probabil..stiu ca depinde si de conformatia femeii (eu am destula burta si altele asemenea), dar daca si Babytza sau Anca -slaaaabe si nu a simtit pana dupa 16-17 saptamani, atunci mi se pare si mai putin probabil 13 saptamani.
sa nu iti mai faci griji!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nerantula spune:
Tzitziri, bravos, s-o tineti tot asa! Cred ca a contribuit si faptul ca, nevand asteptari prea mari, probabil ai fost foarte relaxata si a papat puiul tot.
Monyca, ma bucur mult si pentru voi, ca ati descoperit secretul! Ce legume ai mai pus in supita?
Babytza, eu pe cei din Viena i-am luat cu 30ron/pachet, spuneam doar ca in DM sunt scutece inot Babylove cu 13ron/pachet, eu n-am luat inca. Dar o sa iau sa vad cum sunt, pentru concediu.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
luminita2008 spune:
Neatza!
Raportez tot o SINGURA trezire , tot Robi, tot pe la 03.00, dar de data asta nush ce a avut ca nu a vrut papica... asadar, e prima oara cand amandoi dorm toata noaptea fara papica! in plus, mister Edi a dormit neintors de la 22.00 pana la ora 08.00, din nou o premiera, el era in picioare de pe la 06.00, cu motairi in pat la mami pana pe la 07.00... mie imi pare ca e de la papa solida din timpul zilei... vaz ca de cand cu carnita dorm fff bine noaptea
Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ioi, si eu de-abia astept sa pierzi pariul! Si, sincer, nu pentru orgoliul meu!. Deci, 100ml inseamna cam 120 in grame, cu aproximatie, caci depinde si de densitatea piureului respectiv... e fff bine!!! Sa fie oare de la carnita?
Giulianna, nu-mi aminti te rog de babe ca imi sa - pe ele, ca eu nu merit asa tratament, zau! Normal ca bebe trebuie sa pape, n-are absolut nimic. Si nu trebuie neaparat dimineata, eu i-am impartasit ieri la ora 17.00. Am vorbit la ora 15.00 cu niste babe si au spus ca pot veni de pe la 16.00, ca atunci vine preotul... am ajuns abia la 17.00, si a fost ok.
Baby_boy, cum mai e puiul? Am vazut ca aseara ati avut neplaceri... e mai bine azi??
Nerantula, am priceput, mi-e clar ca Gruia nu poate dom'le fara micuta Amalia!
Sabinel, Amalia e superba intr-adevar
Monica, i-am simtit pe puiuti la 16 saptamani, fff sfios, gen o miscare pe zi. De pe la 18-19 saptamani au inceput sa ma zdruncine mai tare. Dar nu e regula, nu te impacienta, mai fa o eco daca ti-e dor de bebe, sa vezi ce activ e el acolo.
Nu te pot ajuta cu a doua problema, sorry.
Si pentru ca azi ma simt extraordinar de darnica, iaca niste floricele pe campii: si niste galbejiti special pentru Babytza . Ups, era sa uit, iaca si niste cu muuulte zambete si pofta de mancare la mofturici!!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
monica_dicut spune:
Multumesc fetele de promptitudine
Bun, acum simtit simtit, ca uneori am si eu senzatia ca simt dar foooooooooarte foarte foarte rar. SI acum sa va spun si de ce sunt panicata. Pe bebe ingeras l-am simtit tarziu si in plus misca putin si rar. Eu eram fericita (asa se vehicula ideea atunci ca dc e cuminte in burtica asa o sa fie si afara) ca vai ce bebe cumintel o sa am ()MA minunam mereu cand puneati voi filmulete cm vi se misca burtica si se facea valuri. EU nu am experimentat niciodata asa ceva. Si acum sunt panicata rau, d'aia am intrat si in depresie acum vreo 2 saptamani, am revazut tot scenariul in fata ochilor... OK, l-am vazut la eco ca misca de zor, si eu sunt grasuna bine
(muuuuult mai grasuna decat la prima sarcina) dar totusi prefer picioare in coaste si in ficati decat sa stau cu ditai stresul.
Scuze daca m-am lungit. Simteam nevoia sa vorbesc pentru ca iar ma apuca. SI cred ca iar fac pauza de citit si scris al odisee ca ma apuca nervii cand le vad la prima sarcina ca vai ce saltaret este bebe la 13-14 saptamani...
babytza, da ca invitat intrebam cat sa dau...n-am mai fost de 2 ani la nunti si botezur si habar n-am cat se mai da
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata