Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

musette, acum am citit ce ai patit...si eu am pastit-o acum 3 saptamani cand m-am jucat cu pastilele de stimulare a lactatiei...am scapat dupa o ora jumate de pompat, dus si masaj... a fost crunt, era si o ora nepotrivita, 4 dimineata, ma durea pana la lacrimi...
in fine a trecut si de atunci stau cu grija si imi urmaresc cu atentie sani sa ii golesc la timp daca e cazul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

july, mie nu mi se deschide linkul...mai poti sa-l postezi inca o data....pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

noi ne-am sarbatorit mai repede...

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dumnezeu s-o odihneasca pe biata fata.

Cred ca asta a fost motivul pentru care nu m-am impacientat, nu am injurat si nu am facut spumite ca o coca-cola in traficul ala.
oi fi simtit eu ceva...

m-am gandit ca a fost un accident nasol, apoi cand am vazut maninile busite langa scoala pe straduta de langa mine n-am mai priceput nimic.
uf...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Sabinel multe lunite inainte va dorim !!!!!!!

ce bine arata tortul ala.... e facut de tine ???
ce pofta mi-ai facut...sunt nebuna dupa TOT ce e dulce si mai ales cu cioco...dovada kg meleeee...

in sf am putut sa vad si eu pozele...data trecuta nu am vazut nimic...nu se deschidea..nu vazut fetita frumoasa, nu rochita mov..nu nimic..si nu e prima data cand nu reusesc sa vad pozele postate de voi..de ce oare ?
pup fetita dulce dulce !!!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Sabinel multe lunite inainte va dorim !!!!!!!

ce bine arata tortul ala.... e facut de tine ???
ce pofta mi-ai facut...sunt nebuna dupa TOT ce e dulce si mai ales cu cioco...dovada kg meleeee...

in sf am putut sa vad si eu pozele...data trecuta nu am vazut nimic...nu se deschidea..nu vazut fetita frumoasa, nu rochita mov..nu nimic..si nu e prima data cand nu reusesc sa vad pozele postate de voi..de ce oare ?
pup fetita dulce dulce !!!

sarumana mult aici e rochita mov.
aa, tortul e cumparat, dar pana sa ajunga amalia la partea cu suflatul mai ramasese ce se vede, tot din motive de pofticioasa. era cu caramel si cioco alba, blat cu cacao.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

woooooooww !!!!!!!!!!!!!!! SABINEL CHIAR E SUPERBA !!!!! e o mica printesa ...sunt inebunita dupa rochitele astea micute si dragalase..parca ar fi ale noastre in miniatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara!

Am intrat si noi sa va mai dam de veste. Suntem bine, crestem, crestem si asteptam si dintisorii de sus.

Cu timpul nu stau grozav: 3 mulsuri+2 plimbari in parc+gatit+hranit cupil+cumparaturi... Oare cu 2 cum o fi?

Daca v-a fost dor de Sofia balerina tocmai am uploadat cateva poze "fresh"

Cosmy, care ne-a intrebat de "sanatate"

Bitza, noi cred ca mergem in Holandica pe la sfr. lui mai. Acum la sfarsitul lunii vrem sa mergem la ski in Fr. Voi plecati cu masina? Nu ai emotii legat de cum va primi Lucas vacanta?

bobocimea

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Unde sunteti gagici? Trezireaaaaaaa!!!

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata bobocime , ce frumos e afara !!!!!!! Imi beau cafeluta cu geamurile larg deschise , e superb

Dau si eu sa fie pt mamicile nedormite , dar si pt celelalte.

Puiul mic a avut inca un episod cu lacrimi pe timpul noptii , dar i-am dat repede nurofen si a adormit imediat. A papat laptic la 6 si acum la 9 avocado cu banana. Putin, dar a papat. Dinti nema....Noi ramanem stirbi...

Vazut una bucata tort yami....Iar Amalia este superba (nu imi merge niciun emoticon....doar cele pe care le stiu eu pot sa le pun Dar Amalia e superba , subliniez.

Ammai vazut si o dintoasa mica cu ochisorii mari , e chiar Sofia , o dulceata mica

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput