Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mancarica asta de la borcanel are sare
De exemplu asta http://www.chic bebe.ro/products/263-supe_si_meniuri/619-hipp_pui_cu_rosii_si_cartofi.mbs

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna dimineatza
Multumim tuturor fetelor pentru urari si aprecieri, m-am emotionat mai rau decat la botez . Va pup pe toate si va pupa si Maia, nu mai nominalizez, ca sigur ratez pe careva.
Anamona uite link-ul din nou. Si aici unele noi.

Ne inscriem si noi cu succes in clubul mofturosilor de supa, portile de fier si ce cluburi or mai fi pe tema asta. De unde balota tot ce ii puneam in fata, de cateva saptamani se agraveaza situatia, iar de cateva saptamani refuza sistematic. Fructele le papa bine, nu ma pot plange, dar si-a redus cantitatea. Obisnuia sa pape spre 200 de grame, acum daca ajunge la 150 e sarbatoare. Azi am fiert rosie, cu putin dovlecel, sa vedem ce parere are. Daca nu.... maine ii fac ciorba de loboda

Moni multi . Pe mine ma stii, sunt departe de a fi vreo subtirica, nu mai stiu cand anume am simtit-o pe Maia in sarcina, dar undeva spre 20s, mult timp am simtit-o fooooooarte slab... niciodata n-am avut valuri , cred ca de 2 ori am observat eu sa mi se miste un picut burta (si asta spre sfarsitul sarcinii) si chiar inainte sa nasc erau zile cand abia daca isi facea simtita prezenta. Si eu am fost cu paranoia toata sarcina din cauza sarcinii pierdute inainte. Ma rog, nu vreau sa compar experienta mea cu a ta, pentru ca tu ai fost incercata taaaaaare greu... dar vreau sa-ti spun ca se poate sa fie si bine, ai sa vezi. Intr-o zi te vei trezi cu sentimentul ca nu stii cand a trecut timpul, oricat de agitat, mofturos, racit, cu muci, plangacios, zambaret, galagios ar fi si... bebelusul implineste 6 luni.

baby boy sa ai puterea sa iei decizia corecta. Daca poti, bucura-te de Sarbatori fara sa te gandesti prea mult la ce ai de facut, acorda-ti putin timp si apoi purcede la treaba

Of, ma duc sa batzai mormolocul, e momentul pentru somnul de 15-20 de minute de dimineatza-pranz si singura nu vrea sa doarma.
Pupici si revenim

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Si off topic daca ati vazut si va aduceti aminte... dupa mine este www.youtube.com/watch?v=yrKC2q4lEcE" target="_blank"> cea mai romantica secventa de film!!! Am vazut filmul asta de "n" ori si oricand il revad cu mare placere

Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata
multumim de cafeluta
eu sunt tare ocupata ....
am fost cu maia la impartasit , acum mai am sa spal perdelele din dormitor si sa curat baia si gata apoi ma apuc de mancare

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

special pt EDWINUTZU nostruuuu.De abia astept sa va vad!!!
V-am spus fetelor ca avem intalnire de gradul 0 KARINA ARE INTALNIRE CU EDWIN LUNI!!!SE LASA CU IUBIRI PATIMASE!!!

LA MULTE LUNITZE SI BOBOCEILOR:
Gruia de Nerantula
Amalia de Sabinel
Sasha de Ratonelu
Vesna de Octavia75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut fetili!!
Eu sunt zombie dupa o noapte cu multe treziri de aspirat nasuc mucos.
Ieri am dat pt prima data pruna copilului si i-a placut..de paste ii dau galbenus in legume...
In sfarsit am cunoscut si eu o mamica de aici..pe Aly_c o mamica superba din toate punctele de vedere si pe Sebi care este frumos si cuminte.Sper sa ne intalnim cat de curand
Corrina bolnavicios mai e broscoiul! intra mai des sa-l votam!
Joy s-ar putea sa mearga si socrii cu noi in Olanda(ei vor sta la cumnatu') si in cazul asta, eu cu soacra si Lucas vom merge cu avionul si sotul+socru cu masina...Sincer, am emotii pt primul lui zbor!. balerinei...i s-a mai inchis parul la culoare sau mi se pare?
Eva ma bucur ca ai mai postat! Noah mi se pare schimbat, a crescut ceva! mancaciosul si tie multa sanatate!
Babyboy am fost si eu in situatia ta...stateam in casa cumnatului(inchiriata de el) si cumnata ne trata ca ...n-am rezistat mai mult de-o luna.Dupa ce ne-am mutat cumnata nu mai putea de dragul nostru
Babytza cum ai dat rosia soricelului? fiarta au ba?
i-a placut?
tuturor!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

JulyMorning

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc pentru incurajare Bitza ..din pacate noi stam cu parintii :(

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

July, sarumana tare mult imi doresc (,) c ala anul pe vremea asta sa ma distrez copios de paranoia mea de acum fiind cu bebe in brate...

Nu vreau sa par rautacioasa sau in vreun fel dar parca nu imi place deloc la odiseea noua. NU stiu de ce, dar de voi m-am simtit muuuuult mai legata si extraordinar de bine. Parca era o odisee vesela si prietenoasa. PE cand acum deja s-au iscat ceva "discutii" contradictorii si in plus discutiile mi se par putin aiurea, aprca nu am avea subiecte comune de discutat. Nu prea s-au legat prietenii si incuscriri. In plus exact fetele care imi picasera mie cu tronc(nu intelegeti gresit, in sensul ca ma simteam mai bine si mai apropiata) posteaza rar de tot. Asa ca tot aici ma simt "acasa" si parca tot in voi imi este baza desi discutiile ma depasesc rau de tot pentru moment.
Mda, sunt iar putin depresiva dar promit sa-mi treaca. Ma duc la Buni a mea sa-i duc ingredientele pentru un drob cum numai ea stie sa faca.
Pupicei

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

In primul rand felicit pe toti cei nascuti intr-o zi de 16, la mai multe lunite pline de bucurii si progrese pentru intreaga familie!!!

Mihai Edwin
Gruia
Sasha Luca
Amalia Stefania
Vesna

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la intrebarea despre crema de soare. Constat ca nu exista o crema preferata ci fiecare foloseste altceva. Eu cred ca voi cumpara de la Weleda caci pana acum sunt foarte multumita de produsele lor.

Nikolici, ma intrebai daca avem biserica romaneasca aici. Avem un preot roman care tine slujbele intr-o capela catolica. E un preot tanar si foarte bun, de origine chiar din zona Brasovului adica de-al meu. Dar cred ca slujba de inviere o voi sari anul acesta caci dureaza mult si Anna se trezeste pe la 2-3 noaptea pentru tzitzi.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput