Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Si off topic daca ati vazut si va aduceti aminte... dupa mine este www.youtube.com/watch?v=yrKC2q4lEcE" target="_blank"> cea mai romantica secventa de film!!! Am vazut filmul asta de "n" ori si oricand il revad cu mare placere

Preety spune-mi si mie te rog din ce film e secventa? M-am uitat si mi-au dat lacrimile, eu am dansat mult salsa inainte de a naste, si cu Anna in burtica am dansat pana la 6-7luni si acum as vrea sa ma apuc din nou. Dar filmul asta trebuie sa-l cumpar neaparat. Ce bine ca mai exista si off-topicuri dinastea pe aici .

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

Preety spune-mi si mie te rog din ce film e secventa? M-am uitat si mi-au dat lacrimile, eu am dansat mult salsa inainte de a naste, si cu Anna in burtica am dansat pana la 6-7luni si acum as vrea sa ma apuc din nou. Dar filmul asta trebuie sa-l cumpar neaparat. Ce bine ca mai exista si off-topicuri dinastea pe aici .

Piersicutza

iti raspund eu, ca tot sunt pe receptie. filmul se numeste dance with me (baila conmigo)

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Multumesc fetele de promptitudine
Bun, acum simtit simtit, ca uneori am si eu senzatia ca simt dar foooooooooarte foarte foarte rar. SI acum sa va spun si de ce sunt panicata. Pe bebe ingeras l-am simtit tarziu si in plus misca putin si rar. Eu eram fericita (asa se vehicula ideea atunci ca dc e cuminte in burtica asa o sa fie si afara) ca vai ce bebe cumintel o sa am ()MA minunam mereu cand puneati voi filmulete cm vi se misca burtica si se facea valuri. EU nu am experimentat niciodata asa ceva. Si acum sunt panicata rau, d'aia am intrat si in depresie acum vreo 2 saptamani, am revazut tot scenariul in fata ochilor... OK, l-am vazut la eco ca misca de zor, si eu sunt grasuna bine
(muuuuult mai grasuna decat la prima sarcina) dar totusi prefer picioare in coaste si in ficati decat sa stau cu ditai stresul.

Scuze daca m-am lungit. Simteam nevoia sa vorbesc pentru ca iar ma apuca. SI cred ca iar fac pauza de citit si scris al odisee ca ma apuca nervii cand le vad la prima sarcina ca vai ce saltaret este bebe la 13-14 saptamani...

babytza, da ca invitat intrebam cat sa dau...n-am mai fost de 2 ani la nunti si botezur si habar n-am cat se mai da

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

nu pot sa stau deoparte la asemenea mesaj si sa nu o imbarbatez pe monica

draga meaa nici davidutzul meu nu a fost un "sportiv" in burtica,l-am simtit tarziu, pe la 20sapt ca aveam si eu un strat de sunci pe mine,pana atunci doar fluturasi asa cum zic si fetele...si ff rar cred ca de 2-3ori mi-a miscat burta cu totul si eram suparata si imi faceam mii de griji cand vedeam filmuletele fetelor aici pe forum ce acrobatii faceau bbeii lor!!!

la eco misca era perfect normal si sanatos dar miscare ioc! dimineata era mai activ ca ma trezea pe la 6 dar nu imi muta burta dadea asa cu bun simt

cum e david acum????cel mai energic,activ, neastamparat si curios copil!!!fuge efectiv cu premergatorul prin casa(si l-ampus de vreo 3 sapt in el si-l las putin) trage de toate sertarele la care ajunge,imi mananca florile din living l-am gasit cu frunza in gura si cand sa i-o iau a dat sa fuga strengaru ce sa mai zic???! e minunat!

deci monica relax si gandeste pozitiv! nu toti copiii sunt la fel de activi!daca la eco e ok,relax!

babyrza si andyp am ramas datoare de la ultima postare cu cate un pt soricel,alexia si super mamici!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Moni am voie si eu o felie din drobul acela minunat al bunicii tale ? Eu nu gasesc aici ingrediente pentru drob si mi-e o pofta de asa ceva de nu mai pot.

Acum sa va zic si de noi:

1. Am intrat de 3 zile in clubul dintzosilor.
2. Ieri am fost la vaccinul de 6 luni si a plans doar 5 secunde dupa care a tacut. Nu a facut febra, nici nu a fost maraita, nimic, nimic.
3. I-a luat sange pentru analize sa vada daca va trebui sa-i suplimentez fierul. Rezultatul hemoglobina a fost 11.3 si a spus ca e foarte bine, deci nu trebuie sa ia deloc fier. Normal este intre 10 si 13.
4. Am inceput de cateva zile diversificarea, asta mai mult ca sa se imprieteneasca cu lingurita, gusturi noi si inghititul. Nu mananca mult, dar mananca si cel mai haios este cand face brrrr cu mancarea in gura si ma stropeste toata . I-am dat intr-o zi sa roada la un cotor de mar caci nu mai avea rabdare pana preparam eu totul si am constatat ca-i place mai mult decat orice-i dadusem pana atunci. Ma tragea de mana cu cutorul si reclama tare daca vroiam sa-l iau de la gurita ei.

Ca fapt divers caci voi oricum sunteti avansate in diversificare si nu mai am cui sa spun ceva nou, probabil: am intrebat ieri medicul despre mancare si va insir cateva din regulile de baza pe care le-am aflat:
- se incepe de la 5-6luni, treptat cu cate o lingurita
- treptat, daca copilul accepta si nu e pasibil de vreo alergie, se la fiecare 3-4 zile se poate introduce cate o leguma noua
- cand copilul mananca 150-250g, se poate renunta la completare cu lapte. In loc de lapte se poate completa cu apa sau ceai neindulcit. La fiecare 250g de pireu se adauga 2lingurite de ulei (de rapita,porumb sau masline dar nu presat la rece). Aici trebuie sa ma interesez de ce nu presat la rece.
- ca si baza, ar trebui fiecare pireu de legume sa contina 1/3 cartof.
- cand masa aceasta functioneaza bine, se poate introduce de 2-3 ori pe saptamana cate 30g carne. Carnea este un furnizor foarte important de vitamine si fier.
De la 7 luni se poate introduce o a doua masa si anume de fructe.
- cand copilul ajunge sa manance 150g de fructe, se poate renunta la laptele ce completa masa respectiva. La copii pasibil de alergii, se asteapta o saptamana pt introducerea unui fruct nou, in rest la fiecae 3-4 zile e ok.
De la 8 luni se pot inlocui cartofii cu orez, porumb sau paste fainoase. Dupa dorinta, o data pe saptamana se poate amesteca un galbenus de ou in pireu.
- acum se poate introduce si o a treia masa, cea de seara, cereale cu lapte. Aici nu se recomanda lapte de vaca decat dupa minim 10luni si incepand cu lapte diluat in proportie de 2/3 lapte 1/3 apa.
De la 10 luni legumele si fructele nu mai trebuie pasate asa de fin. Copilul are voie sa guste din ce mananca familia la masa dar in nici un caz alimente foarte sarate sau condimentate. Se recomanda in continuare 2 portii de lapte matern sau praf(200-250ml).

Sper sa nu apara controverse, eu pur si simplu am redat ce am aflat de la medicul nostru pediatru. Eu personal o sa incerc pe cat posibil sa urmez aceste sfaturi dar evident ca fiecare copil are preferintele si poftele lui, asa ca ma iau si dupa se-mi da Anna de inteles si nu o voi forta cu nimic. Pana acum a functionat perfect.

Va pup pentru ziua de azi ca trebuie sa fug la scarbici.

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La multe lunite sanatoase

Amalia de Sabinel

Edwin de Denisa

Gruia de Nerantula

Sasha de Ratonelu

Vesna de Octavia
ce de sarbatoriti! :-)

Nerantula de ce nu lasi baiatu' sa se distreze. la cate fetite sunt in jurul lui, una mai frumoasa ca ailalta... viseaza la una, serenade la alta, tinut de mana pe Iza :-)

Monica, eu am simtit-o pe Sofia pe la 13-14 sapt. de se uitau toti mirati ... in afara de dr. si de tatic:-)
cu botezul ... cred ca max. 500 ron, depinde cat de apropriati iti sunt si de cate finante dispui (distractie placuta si fara excese :-))
Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

sabinel multumesc de raspuns.

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu de-acum va urez sarbatori fericite, pline de lumina si impacare, si multa sanatate dragi mamici, puiuti, tatici si bunici (si surori, frati, nurori, cumnate, de ce nu )!

Noi plecam maine, si de azi m-am apucat de bagaje... laptop nu cred ca iau si nici timp n-o sa am... asa ca va urez acu, sa fiu sigura!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Gaia, sarbatori fericite! si sa ne povestesti cum te-ai descurcat in deplasare

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

deja sunt obosita, exasperata, disperata si nu am scos decat hainele lui Radu, si am facut lista.
Deci... nu stiu cat o sa-mi ia bagajele astea. X10.
Plus ca descopar ca nu mai am genti, rucsaci... doar valize.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

ada Paste Fericit

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput