Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada de ce mi-ai adus aminte de bagaje? . Of, luati valizele si gata, pana la urma e ok doar aveti masina.

Piersicutza si eu tot ca tine intentionez sa fac, numai ca am apucat fructele prima data. Don't ask why. Si nu ma limitez la o lingurita, ii dau cat vrea, oricum nu fac mult.

Noi am mancat asa: mar (maxim un mar ras mic), uneori papa alteori nu.
para - nu vrea nici simpla nici cu mar - o sa incerc mai subtire, poate asta era problema, nu mi-a dat prin cap.
banana (azi) a deschis gura dupa ea, max. o treime de banana micuta a mancat oricum si i-am dat si apa ca e dulce raaaau. Pana sa o alaptez eu a adormit.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ne-am intors si noi de afara, am platit gaz, curent etc, o groaza da bani. Bine ca a intrat maternitatea recalculata

Eva, ma bucur ca ai scris insa imi pare rau sa aud ca ai probleme cu coloana. M-am uitat la filmuletele si la pozele voastre, Noah e tare dulce. Iar tu arati demential, pozele din parc sunt superbe (in special mother & sun ). Noi suntem bine, Carla creste si ne aduce bucurie in suflete in fiecare zi. E o fetita minunata . Cu mancarea, mofturi & nazuri, dar totusi papa cat de cat. E sanatoasa, vioaie, vesela ... nu ma pot plange de nimic. Nervii mei inca rezista la masa dar sunt intinsi la maxim . Lucrez de acasa (de fapt, lucrez mai mult de afara, suntem cam 4 ore/zi la plimbare, cu telefonul la ureche), saptamanile zboara una dupa cealalta, deja au trecut 8 luni de cand piscotul mic a aparut in viata noastra. Multumim mult pentru urari

Giuli, pai iti faceai griji ca nu papa Edi de la borcanel ? Si mi-a placut faza aceea cu "ce iti place tie sa faci cel mai mult?" - "sa mananc" . Super tare

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

hello!!!
Urata vreme la targul iesilor . deja ma sui pe pereti de atata stat in casa.

Ada, Sarbatori linistite!
Nusha! pe unde imi umblati? ne e dor de voi. Baga niste poze.

Monica,nici eu nu am simtit miscarile lu bebe decat undva dupa sapt 20. Adica daca erau usoare falfaieli nu stiam sa le asociez ca fiind miscari de bebe. Am stiut cu siguranta, asa cum am spus mai sus dupa sapt 20. (Chiar la controlul din aceasta sapt l-am intrebt pe dr: dar eu cand voi simti miscarile copilului. si mi-a raspuns ca dupa saptamna 20). Pup burtica

La multe lunite celor nascuti intr-o zi de 16:

Amalia de Sabinel

Edwin de Denisa

Gruia de Nerantula

Sasha de Ratonelu

Vesna de Octavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FETE NU MAI POT DE NERVI!!!
S a gasit de alde barbati miu sa si comande nu stiu ce boxe ...si de dimineatza stau ca o idioata cu bb in casa si nu ies ca vine curierul masiii mare.
Karina plange non stop fie de la vaccinul de ieri, fie de la dintzocul putzin iesit.I am dat cu dentinox, am bagat si eferalgan, plus ca are galmitza la vaccin, temperatura nu are, insa e tare necajita.
Eu am facut marele cartof dulce..m am umplut de spume nu gluma.A luat 2-3 linguritze pe urma yac..urlete, scandal, in fine l-am aruncat ce era in pahar, restul l-am pus la congelator pt.vremuri mai bune.
Sufrageria mea este un cartof mare dulce si portocaliu

Acum a adormit olecutza, am piua la joc.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Nikole . esti asa de dulce.
Pup si Karinutza sa ii traca maraiala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

iepurila nu sunt dulce SUNT UN CARTOF DULCE

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa o filmez pe Carla ridicandu-se in picioare in patut

Edit: patutul e coborat la ultimul nivel

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

iepurila nu sunt dulce SUNT UN CARTOF DULCE

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor, eu inca citesc ce scriati voi pe 14...asa ca sunt in urma cu noutatile...dar vreau sa va spun cateva hestii care la noi au functionat si nu le-am mai vazut scrise...poate ajuta pe cineva:

iaurt facut in casa: dupa reteta Luminitei (sar'na inca o data) iese f bine si f repede (3-4 ore) daca il tin in aburitor si ii dau sa mearga cate 5-10 min o data la juma de ora sau la o ora. Il pun in borcan de sticla (de 250g) intr-o forma de plastic de la aburitor, peste care pun alta cu fundul in sus si peste fundul celeai de deasupra pun capacul, sper ca m-am exprimat cat de cat inteligibil...

constipatie: Matei facea cam de cand am inceput diversificarea doar bilute, facea de 2-3 ori pe zi dar bilute si se facea ca racul la fata cand se chinuia el acolo. Am incercat sa scot morcovul, sa ii dau para cruda, portocala, iaurt (papa cam un borcan pe zi ...la 3 sau 2 mese) dar nimic...am scos legume, am adaugat altele, o groaza de frunze (urzica, loboda, spanac, stevie), am scos cerealele...tot asa pana am inceput sa ii dau cartof normal...ca tot intreba cineva de cartof... De o saptamana de cand ii dau cartof papa si f bine (la asta oricum nu aveam probleme) dar face kk usor si moale (ca o pasta asa) dupa fiecrae masa....:D

Cam atat parca...revin daca am uitat ceva.

In cazul in care nu mai reusesc sa scriu: Paste Fericit si muulta fericire si sanatate tuturor!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

cat e de sumpa Carla
si poate si cu o singura manuta

Mergi la inceput