Clopotei de ian-feb 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna zuzici!
Intru si eu doua secunde sa va urez Paste fericit! Sa-l petreceti cu cei dragi!

Roxi, multumesc.La fel va doresc si voua.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Paste fericit, cu multa dragoste si liniste

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
Chiar numai zuzici ocupate cu pregatiri...numai eu nu fac nimic...zicea socrela ca-mi trimite cate ceva...curatenie fac maine,nu ca nu as fi facur si azi.Eu de Paste sunt numai cu Bia,ca tati s-a oferit sa lucreze...sunt tara suparata ca nu s-a gandit si la noi...
Elle...nu ai dat nici un semn nici ieri,nici azi...sper ca esti doar ocupata....Apropo ai gasit setul minune...ca mama nu l-a gasit

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Eu stiu ca astazi dupa amiaza se duc copii la biserica...sa treaca pe sub masa si sa-i impartasim...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Vad ca toata lumea se pregateste de Paste deja au inceput urarile!
Nu am mai intrat din lipsa de timp m-am pregatit pt Pasti curatenie la greu calcat cumparaturi etc ca totul sa fie perfect pt cei iubiti de mine, dar din pacate anul asta Pastele va fi umbrit de Sofiuca care este bonlavioara, de cateva zile tuseste, de ieri febra mare 39 suntem pe antibiotic si luam medicamente multe, peste toata nenorocirea asta avem si o eruptie dentara de toata frumusetea cu 4 dinti si 2 maselute ca tot ma vaitam eu ca ea nu are decat 4 dintisori la un an si aproape 3 luni, mai avem si ceva la stomacel ca face ffff des si fff moaleeu tind sa dau vina pe antibiotic -unasyn.
Am intart daca mai e cineva pe frecventa sa ma lumineze si pe mine Sofiuca cum adoarme incepe sa tuseasca si tuseste pana varsa niste mucozitati chestia e ca acum jumatate de ora a adormit si a inceput sa tuseasca rau a inceput sa verse si la un mom dat i s-a oprit respiratia pt cca jumatate de minut in care eu am simtit ca o iau pe campii fiind singura acasa, am dat-o cu capul mai jos scuturat-o bine chiar nu stiu ce am facut ea se inrosise la fata , pana la urma a inceput sa planga de sperietura iar eu pe langa ea, ce as putea sa fac sa-i scot mucozitatiel alea, ii bag ser fiziologic las greu si bb dar nu iese nimic prin nas ea are in gat mucozitatile.Peste tot ce v-am spus nu mananca nimic nu vrea sa bea suculet sau ceiuc favoritele ei, de abia o pacalesc cu cateva lingurite de iaurt inainte de a-i administra medicatia.Vroiam sa mergem la spovedit(eu), impartasit, trecut pe sub masa dar poate la anul ca si anul trecut am ratat din cauza de copil nebotezat.

Revin ca nu ma mai lasa....

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Madalina, imi pare rau ca Sofia e bolnavioara acum de sarbatori.
Sa stii ca la fel face si Mathias cand e bolnav, mucozitati in gat, cu BB nu prea scot nimic, dar se aud cum galgaie in gat. Si cum zici si tu, cand adoarme il apuca tusea, si tuseste pana vomita. Exact acelasi tipar
AM intrebat dr. si a zis ca nu prea am ce-i face, asa elimina ei mucozitatile din gat, pt. ca sa scuipe nu stiu, si cum probabil luati ceva mucolitic, ele se fluidifica si trebuiesc eliminate cumva....
Eu cand e asa, cu 'muci in gat' incerc sa-l pun sa doarma pe o parte, sa nu doarma pe spate (favorizeaza senzatia de 'imi vine sa tusesc') si ii desfund nasul bine inainte de somn, macar sa respire bine pe nas, sa nu trebuiasca sa sufle pe gura....

Multa sanatate va doresc!

In caz ca nu mai scriu pana duminica, Sarbatori fericite si luminoase va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Madalina28,
si voi bolnaviori? Imi pare rau sa aud. Cred ca Ven a explicat bine, ce si cum cu mucozitatile alea. Te inteleg ca te-ai speriat si eu as fi facut la fel. Noi suntem de 10 zile cu medicamente si creme si solutii pentru popou si stomacel. La inceput ii cugreau si mucii la greu dar ne-au lasat pe parcurs, ca prea se adunasera toate. Asa ca acuma s-a vindecat si popoul, sper sa nu ramana urme pe la locurile unde a fost rana. Inca face kk apos, nu am dat de dr, e in concediu si parca sa ma duc la inlocuitor sau sa sun si sa povestesc ..... uf! Luni sunt cu el la dr de aici de aproape si il sun si pe al nostru daca nu ne indreptam deloc. Deja i s-a luat de la atata morcov, orez, banana copilului. Va urez sa va faceti repede bine!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

PS Madalina,
voi ce luati pentru stomacel? sau e de la antibiotic reactia asta kkacioasa sau de la eruptia dentara??????

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Va uram tuturor

Paste fericit!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Of, Madalina ce rau imi pare ca-i bolnavioara Sofiuca! Sinupretul e f bun ca fluidizeaza mucozitatile din gatut, iar pt senzatia de tuse dupa ce adoarme, eu zic sa-i ridici patutul in partea dinspre cap (eu ii pun niste carti sub picioarele patului in partea de la cap).
Shose
Lala20 si eu am scapat de facut ce-i mai greu si am ramas cu "usurici": salata boeuf, fripturica de miel la cuptor (voiam sa nu mai iau miel si sa fac o ratza, dar sotul a zis ca nu se poate Paste fara miel), oua rosii (de fapt mai multe culori sidefate) si cam atat. Imi pare rau ca tati nu va fi cu voi
Harnicute mai sunteti, ca bate vantul pe aici! Va pupic si fug pe afara cu gaza (de fapt mergem la biserica sa trecem pe sub AER si sa ne inchinam - pupa icoanele toate si cu zgomot, de-mi vine sa-i pap gurita).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput