Clopotei de ian-feb 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Mada,Sofia bolnavioara,scaun moale ar putea fi si de la dinti cum ziceau fetele,eu i-as da ceva pt flora intestinala(biotics),mai ales ca ia si antibiotic

Diseara sper sa am timp sa pun o reteta si,pla dar f gustoasa descoperita recent

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna seara,
cam bate vantul pe aici.
Am ajuns la munte, avem internet deci va vizitam.
Azi a fost un timp superb, au stat copiii afara 3 ore.
Ne mai auzim si maine

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mada si Tudor e cu tuse dar fara febra. Dr a zis sa-i fac aerosoli cu AC300 si sa-i dau Ambroxol pt fluidificare. Ac300 nu se gaseste si oricum Tudor nu sta cu masca...ii dau Ambroxol cate 3pic dim si la pranz. Tusea asta il tine cam 14 zile...a racit cand am mers la Brasov - a transpirat tot in scaunul auto iar Ozi a dat un deget drumul la geam fara sa ne dam seama...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara si de la noi.

Mada, Grati, Ceska, ufff tare rau cu piticii bolnavi. Sanatate multa tuturor.
Si Antonia e bolnava, rosu in gat si puroi pe amigdale....asta este aduna toti microbii de la ce baga in gura. Si oricat as spala-o pe maini si as pazi-o sa nu bage diverse chestii in gura, tot gaseste ea momentul prielnic...cand o pun in scaunul de masina isi baga ghetele in gura si le linge....asa ca asta este...mai facem niste anticorpi.
Acum ii dau augmentin cu sumetrolim si tinctura de propolis. I-am tamponat si gatul cu tinctura, poate scapam mai repede puroi si de febra.

Eu am incheiat cu succes operatiunea intarcarea...Cand a implinit 1 an si 2 luni i-am dat ultima data sa suga, apoi seara am dus-o la mama si a stat acolo 2 saptamani. Ne-am dus in fiecare zi la ea, am scos-o in parc, ne-am jucat prin curte, apoi ne piteam de ea si plecam acasa fara sa-si dea seama. Mama o lua si ii arata cateii si asa uita de noi. Dupa prima saptamana, am luat-o acasa vineri seara...a fost cea mai mare greseala...a urlat 3 ore pana a adormit si m-a tot cautat, doar , doar o mai gasi ceva. Sambata am dus-o la mama si am mai lasat-o o saptamana si am luat-o in weekend acasa. De data asta nu au mai fost probleme...nu a uitat, dar a inteles ca nu mai primeste nimic de acolo. Ma mai cauta...din cand in cand ...in joaca si rade ghidus....Apoi am avut probleme cu laptele...nu a vrut sa bea Humana de loc...credeam ca nu vrea lapte praf, am incercat cu lapte UHT si i-a placut, cateva zile a baut UHT, apoi i-am cumparat Aptamil 1+ si-l bea de nici nu respira.
Saptamana asta am stat acasa cu ea, nu pot spune ca am facut ceva in mod deosebit, am stat cu Antonia, ne-am jucat, ne-am plimbat.
Dupa sarbatori se va intoarce la mama si doar in weekend o luam acasa, dar mergem la ea dupa serviciu si stam pana seara. Mama sta la casa si Antonia sta toata ziua in curte, se joaca, alearga, doarme in carucior dupaamiaza...deci e mult mai bine pentru ea, plus ca vin caldurile, iar la mama e racoare si bine in casa.

Va doresc tuturor, un PASTE FERICIT!!!! alaturi de cei dragi si Iepurasul sa vina cu multa sanatate...

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Sarbatori fericite si din partea noastra

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Multa sanatate pentru Sofia,Benji,Tudoras,Antonia

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna seara!
Vreau sa va urez si eu Paste fericit! Si, de asemenea, lumina in suflete, dragoste in case, sanatate si un Iepuras bogat, bogat!

Noi suntem bine, la ai mei, la tara, Alexia se simte grozav aici, mananca muuuult mai bine, sta pe afara toata ziua si a evoluat foarte mult in ultimele doua saptamani(probabil fiindca suntem multi in jurul ei). Incearca sa spuna aproape orice cuvant dupa noi, cere mancare: papa, banana, paia(para), ma(mar)... . Astazi, de ex. zicea ma-mo-ta(marmota dintr-o carte cu prieteni fara grai)iar, mai nou raspunde la intrebari simple, de ma si uimeste . Zise cioara, laudandu-si puiul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

ofofofff ce de clopotei bolnaviori va doresc sanatate multa, sa va faceti bine repede cu totii!

Lala20, imi pare rau ca tati nu va fi cu voi dar recuperati voi dupa!

madalina, am citit prin ce-ai trecut, bine ca ai ajutat-o sa respire din nou...e groaznic cand se intampla episoade din astea, cred ca imbatranim pe loc cu ani buni... sanatate multa Sofiei!

ceska, sanatate si voua! multa de tot! sa va treaca toate relele!

Paste fericit tuturor ! sa aveti caldura si pace in casa si-n suflet, sa aveti armonie si iubire in familie si multa, multa sanatate ca sa va puteti bucura de tot ce aveti!
sa ne recitim sanatoase peste o saptamana!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

searaa buna,

acum apuc si eu sa-mi trag sufletul, ca sa spun asa .. am avut super treaba si nu am mai dat pe aici .. scuze .. roxanici

joi am rosit oua, am fost la cumparaturi, cu eva prin parc, seara intr-o vizita la nasi si tot asa ..

azi am facut cozonaci .. prima oara in viata mea si au iesit super!! tot azi am facut salata de beouf si acum am stins focul la drob .. miroase aici de capiezi .. sper sa fi iesit bine caci e prima oara cand fac drob .. am pus carnita de friptura la marinat .. am avut super treaba ...

maine mai avem ciorbita si fripturica plus tortul de mere cu cream de zahar ars ..

aha .. sa nu uit .. mi-am cumparat blender, e super bun. mi-am luat un www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Philips/Blender_de_mana_Philips_HR1372" target="_blank">phillips si sunt multumita de el. braun nu aveau pe stoc si nu am mai avut chef sa merg si in alta parte ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Mada aseara tocmai intrebam de voi, si nici nu ma gandeam ca Sofiuc e bolnavioara. Ma gandesc cu groaza prin ce ai trecut si va doresc insanatosire grabnica si sa aveti un Paste linistit si frumos in 3.
Sanatate multa, multa pentru Benji, Dudu si Antonia ca sa va puteti bucura si voi fetelor de sarbatoare.

Va urez Paste linistit, frumos si plin de voie buna de pe acum, cu toate ca mai intru si maine o tura.

Al2lea Paste cu puiutii nostri, va vine sa credeti? sa dea DoamneDoamne sa fie 2lea dintr-un sir luuung, luuung.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput