Clopotei de ian-feb 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Daca n-am somn, stau si ma intreb ce face Mada cu a ei Sofiuca?

Stancutz sa stapanitzi sanatoase carutzul! la cat mai multe plimbari si distractii cu el.
Ce zici, sa ma reorientez si io la alt carutz sau pot sa raman cu Grilo al nostru? Am mers pe mana ta si a Monicai cand l-am luat si am fost tare multumita.
Nu mai vazusem oferta de la hauck si nu stiam ca au asa carut frumos si usor.
Primul nostru carut a fost hauck i love minnie si era un mastodont de 15kg . Cand am luat Grilo am zis ca zbor pe strada cu el.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Stancutz sa stapanitzi sanatoase carutzul! la cat mai multe plimbari si distractii cu el.
Ce zici, sa ma reorientez si io la alt carutz sau pot sa raman cu Grilo al nostru? Am mers pe mana ta si a Monicai cand l-am luat si am fost tare multumita.
Nu mai vazusem oferta de la hauck si nu stiam ca au asa carut frumos si usor.
Primul nostru carut a fost hauck i love minnie si era un mastodont de 15kg . Cand am luat Grilo am zis ca zbor pe strada cu el.

Shose, si celorlalte fete care ne-au urat sa "rupem" sanatoase carutul cel nou, multumim si !

Daca tu - adica Iulia - se simte bine cu carutul Grilo, e ok, nu e nevoie sa-l schimbati. Eu am vrut neaparat, deoarece Sofia nu statea nicioadata cu spatele relaxat in el, nu se sprijinea deloc de spatar, ci doar batz in fata, cu mainile infipte pe bara aia. Si am vrut ceva care sa o oblige sa stea rezemata, si eventual - si uite ca incep sa am sperante - sa accepte sa si doarma in el. In iunie plecam in concediu, avion, trambalare, zile multe petrecute pe-afara si am vrut ceva mai compact si mai bun pt calatorie.

Dar Grilo isi merita toti banii, e usor si simpatic, plus ca are un cos de bagaje marisor.

Daca te bat astfel de ganduri, fa o vizita la un magazin cu caruturi si vezi daca ti se pare vreunul mai usor manevrabil si mai comod pt Iulia. Tu stii cel mai bine :-)

Si apropo, am vrut destul de mult sa spun ce mult va admir fetitele vorbarete - Iulia, Thea, Maya - care stiu asa multe cuvinte si invata intr-un ritm asa de rapid! Asa eram eu de mititica, Sofia cred ca seamana cu sora mea si cu sotul meu, care si-au dat drumul la vorba dupa un an jumatate.

A! si bineinteles, Buna Dimineata in Vinerea Mare! Va urez sa aveti o zi calda si frumoasa, si clopoteii sa fie cuminti sa va lase sa trebaluiti!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

buna fetelor! cum e cu dusul bebeilor la biserica azi?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuze buburuze
Uff, Ceska, iar face kk lichid? Nici nush ce sfaturi sa-ti dau, cred ca trebuie facute analize amanuntite, poate-i un virusache mai rezistent Cred ca in rest stii sfaturile: banana, mar copt, orez, smecta, saruri pt rehidratare, mucilagiu de orez (am vazut ca fetele faceau laptele cu apa aia). Sanatate multa
LalaD drum bun si sa aveti Sarbatori linistite si fericite! ( super Bogdan cu remarca lui si Andrei cum cauta el sa-si recupereze paturica - Thea nu e asa de atasata de nimic desi am tot incercat "sa o fac sa prefere" un iepuras moale, moale[:-))]).
Stancuta si eu ma tot minunez de iubita mea cum incearca sa vorbeasca. Pe cuvant va spun: desi stiu ca asta trebuie sa faca, adica sa invete sa vorbeasca, eu ma minunez si o pup zilnic si ma reindragostesc de ea cand o aud cum incearca sa repete cuvintele dupa mine, nu-mi vine sa cred ca ma intelege, ca o mai pot si eu intelege Multumesc lui Dumnezeu pentru puiul meu (desi o si cert, micuta, ooooffff)! In clipa asta se chinuie sa incalte papusa cu botoselul ei (al papusii, ca stie exact fiecare lucru al cui e).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Paste fericit!

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Azi nu a dat nimeni cafeaua,probabil multe din noi tin post

RO ANA,multumim pt felicitare
Laura si de cate ori o sa te reindragostesti....

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hello zuzici!
Numai fete harnicute aveam pe aici, oua, curatenie, pregatiri, nimeni nu mai baga nasucul la forumeala.
Eu vopsesc niste oua si mai am de facut putin pe la curatenie.
Grati eu ieri am dus-o si am impartasit'o.
Azi nu cred ca mai ajungem, poate dupa-amiaza cand ajung la ea, caci e cantonata la mama.

LauriciI Shose pe ea de fata cuminte, cum imbraca ea bblusul. A mea e la polul opus... ii lasa la fundul gol pe toti. Cu imbracatul nu'i iese deloc.

Ceska sanatate pt Benji mic si speram ca e de la dintzi si ca nu se intoarce tampenia de enetero.

Stancutz ea pare incantata de carut, adica sta mai mult in fund, dar se mai lasa si pe spate, depinde de dispozitie, de adormit nu mai adoarme in el, dar daca adoarme in masina si am de mers undeva, o pun adormita in carutz si doarme bine mersi. Desi incepe sa mi se para cam ingust locsorul.
Ca sa iti spun sincer, mi'e drag sa plec in cautare de carut iar, sa fie nou...etc. Dar parca mi se pare costisitoare ideea si ma mai gandesc ce si cum.

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

am intrat doar sa va uram PASTE FERICIT! si un weekend minunat!

noi suntem bine, slava Domnului...a fost doar o urticarie...i-am dat Claritine si astazi a avut doar catva pete...mici...ma si vedeam cu el prin spitale...tocmai acum...uffffff...

va pupam!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

buna zuzici! tocmai am bagat cozonacul la cuptor sper sa iasa de data asta ca ieri am dat-o in bara.
lala vacanta placuta!
eladea bine ca a trecut!
ma apuc si eu de oua acum,apoi pasca. si ceva de mancare...bine ca doarme piticu si am liniste ca azi m-o terminat cu maraiala numa in brate la mine o vrut bietu de el iar il chinuie maseaua de sus e tot cu degetu in gura si plange..i=-am dat cu gel si o reusit sa adoarma.
azi nu l-am scos deloc afara cum am tot trebaluit prin casa
na pupici la toate si VA DORESC UN PASTE FERICIT,SA VINA IEPURASUL C DE TOATE LA CLOPOTEII NOSTRII CUMINTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao,

Am intrat doar sa va urez:

UN PASTE FERICIT, CU MULTA LINISTE SI RELAXARE, PENTRU VOI SI MULTE JUCARII, PENTRU CLOPOTZEI/CLOPOTZELE!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput