Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 3
Ven spune:
Andreea, revin. Uite aici:http://www.gsk.ro/produse_cu_prescriptie.asp?id=342
Medicamentul asta nu e asa, ceva ca.....Panadolul, sa-l ai in casa, just in case. Citeste tot linkul.
Din ce am vazut eu, chiar unii medicii il recomanda cu prea mare usurinta, avand in vedere ca e din grupa 'steroizi'.
Parerea mea!
Shose spune:
Bravo Soniuca! La cat mai multi pais si cat mai siguri.
Mai fetelor, acum nu ca veni vorba de la Sonia,
dar vreau sa va intreb, cand credeti ca o sa mearga Iulia singura?
Am dat un google si am citit pe niste forumuri de copii care au mers la 1,7 ani sau 1,9. OMG! Io visam sa mearga de Paste.
Nu imi fac probleme ca ar fi bolnava sau ceva, Doamne fereste! S'a ridicat rpd in picioare, de la 7 luni pasha pe langa mobila, incet incet, merge de la 10 luni de o manutza...si asta impropriu spus, in ultimul timp ii dau un deget sa se tzina de el si 'se tzine la mosto'.
Dar nu vrea singura. Cred ca e fricoasa.
Pe la 9-10 luni cand mi se parea ca nu calca bine, caci calca in exterior a vazut'o si ortopedul, a zis ca e perfect normala.
Ce sa mai cred?
Unii mi'au zis ca a busilit prea mult...si d'aia merge greu. Ea si acum daca vrea sa ajunga undeva si nu mai are de ce sa se tzina, se tzine de pereti sau o ia de'a busilea. In caz ca nu striga: 'ma-naaaa', 'ma-naaa'.
In ultimele zile impinge carutzul papusii si ridica din senin mainile in sus si sta singura...e mandra de ea si rade la mine.
Cat sa mai astept?
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Shose eu spun ca mai ai de asteptat maxim 3-4 saptamani
Pana acum nu m-am inselat in "previziuni" si lui Moni i-am prezis la fel si s-a adeverit la Clarita.
A...si la Adeluta am prezis si a fost ca mine
Va merge in mod sigur, e doar un pic fricoasa.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:
Vazut pe scumpii Lalei...
Am admirat-o si pe scumpa Emma...
Elle...la apel...zi repede daca are...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Edit...acum m-a sunat mama si mi-a zis ca nu a gasit nici acolo...
POZE
Video
Ma fac mare
LaLa_20 spune:
LaLa... baga si la noi o previziune...a inceput sa stea din ce in ce mai des perioade scurte de timp (de la cateva secunde pana la 2 minute),in picioare nesustinuta si chiar danseaza sau topaie in timpul asta...ea a plecat si tarziu deabusilea(la 11 luni).
Shose Bia mea are 1,4 ani si tot nu merge...
POZE
Video
Ma fac mare
Shose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Shose eu spun ca mai ai de asteptat maxim 3-4 saptamani Pana acum nu m-am inselat in "previziuni" si lui Moni i-am prezis la fel si s-a adeverit la Clarita. A...si la Adeluta am prezis si a fost ca mine Va merge in mod sigur, e doar un pic fricoasa. O zi excelenta ! Lala. Sa dea DoamneDoamne! Stau cuminte si astept. LalaMik pai doar noi doua mai suntem cu lenesele noastre. A mea mai devreme a luat'o busileala...dar i'a placut mult cred. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Ma transform in baba Omida
La voi LaLa daca a inceput sa stea si 2 min nesprijinita pleaca singurica cam in 2 saptamani
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
rlc_sandor spune:
Shose,in curand,si la noi mai dureaza pana isi va da drumul complet sau prin curte
Pe mine ma streseaza vecinii "binevoitori",Am o vecina care are o fetita si merge singura de la 11 luni,mama ei a pus-o in rotobil la 5,5 luni,e vedeta strazii,de altfel mi se pare isterica,cand am vazut cum se comporta mi-am promis sa nu mai zic ca Sonia e rea ,mai am o vecina cu o fetita de 5.5 luni careia o binevoitoare de 79 ani ii recomanda sa o puna pe fata repede in rotobil sa nu cumva sa mearga "in 4 labe"ca Soniade parca ar fi un handicap
Doar ca vecina nu are de gand sa achizitioneze nici un rotobil
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Laura Ioana spune:
Fetelor, oare fata mea va sta sa-i faca dr ecocardiograma? Oare cat dureaza treaba asta? Pfoai, Thea plange numai ce o vede pe dr de familie Am sunat azi la Diagnosis sa o programez la dr Dumbrava, dar nu aveau internet si m-au rugat sa revin cu tel mai tarziu pt a putea sa se conecteze la net si sa vada cand sa faca programarea Mai tarziu a fost...prea tarziu, ca nu au mai raspuns la tel! O sa ma incerc maine dimineata.
M-am hotarat sa merg la Diagnosis, ca-i pe baza de programare si nu tre sa stau sa astept pe la usi, sa aiba ce imi face capu'n colturi Thea.
Grati multumesc mult.
Va pup si fug la nani.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor