Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 4
LaLa_20 spune:
Daca se adevereste,facem cinste...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Laura Ioana spune:
V-am pacalit ca plec
Raluca felicitari pt primii pasi ai Soniei Ce vecine duse cu capu' ai Pfoai, mie mi-a fost asa draga sa o vad mergand in 4 labute, cred ca as fi suferit daca nu o vedeam trecand si prin etapa asta Si Thea merge de la 11 luni (la 10 luni si 11 zile a facut primii pasi singurica) si nu am pus-o niciodata in premergator (asta e rotobilul, nu?), dar fiecare copil are ritmul, curajul, placerea lui de a face unele lucruri mai devreme sau mai tarziu!
Emma
Gataaa, am plecat la nani
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
LaLa_20 spune:
Laura I Bia cred ca avea in jur de 3 saptamani la prima eco la inimioara,deci o mana de om si abia am tinut-o eu,asistenta si doctora...la 6 luni si mai show...se sperie de gelul ala...iar ca timp depinde de copil cat de linistit sta ca sa vada doctoru ce-l intereseaza...la noi a durat cam 30 min de fiecare data... Theuta sa fie bine...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala_D spune:
Buna dimineata si poftiti la o cafea
Noi azi avem un program mai putin placut, piticii stau cu mama mea si noi vom merge la o inmormantare , tatal finei mele a decedat in mod neasteptat alaltaieri noapte . Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
Seara trebuie sa fac bagaje si maine dimineata plecam in vacanta la munte pana miercuri.
Sa aveti o zi frumoasa.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Miutza spune:
Raluca, felicitari Soniei! Bine ca ai macar o vecina “aliata”, speram sa nu cedeze insistentelor si sfaturilor “binevoitoare” ale celorlalte
Lala D, condoleante
Vacanta placuta si Paste fericit !
Maya are 2 maselute, le-am vazut pt ca am facut-o sa rada in hohote in bratele mele si si-a dat capul pe spate si asa le-am vazut , ca altfel...iar nu m-a « anuntat » dar nu ma plang !
Nu mai sta deloc s-o spal pe dinti, voi cum procedati ? eu ii arat ca si eu ma spal in ideea ca poate vrea sa ma imite macar dar tot nu vrea, cere periuta mea si atat (nu i-o dau), iar pe a ei o roade putin si gata. Nu mai sta nici sa-i tai unghiile ...a devenit constienta de multe lucruri banuiesc si de acum mai rar cu pacaleli ofof...
Noi avem azi program de stomatolog (eu) si cateva cumparaturi. Plecam la socrii mei de Paste, la Tg Mures. Abia astept s-o vada pe Maya, sa-i vada progresele si sa se bucure de ea !
o zi frumoasa si usoara si spor in tot ce faceti!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Miutza spune:
am vazut poze cu Emma si cu Daria, doua frumuseti cochete care-ti iau ochii
am vazut si filmulet cu cascadorul DC, wowwww ce emotii am avut! bina ca n-a cazut, e cascador adevarat!
am mai vazut si altele dar am uitat pt ca ma uit de-a lungul a catorva zile si abia apoi scriu si uite asa se pierde informatia din creierul obosit mi-e rusine
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
stancutza spune:
Neata zuzici,
profit de somnul Sofiei, si-a mai revenit si e mai cooperanta, dar in continuare ma cauta si cateodata e f agitata, sau mi se pare mie. Iar la baita e cam incordata. Nu credeam ca e asa dependenta de ritualurile noastre de acasa si de prezenta lui tati ...
Shose, Lala_20, eu zic asa: un copil care a facut cativa pasi singuri va merge, un copil care zice un cuvant va zice si 1000. Daca merge bine tinuta de manute, e doar o chestiune de timp s amearga singura, nu e nici o problema fizica, ci doar o chestiune de siguranta de sine :-)
Si noi suntem cam tot pe acolo, ii tin doar un deget in spatele gulerului de la bluza si merge grozav, daca insa nu mai simte mana mea se lasa repede in jos sau se dezechilibreaza. Asta acasa, pt ca afara uita de orice nesiguranta si e mult mai independenta, fuge la copii singura.
Si pe urma, media de 12 luni ca varsta de mers este obtinuta intre cei care merg la 9 luni si cei care merg la 15+, nu?
Pupici fetelor frumoase si sperioase, de la una la fel :-)))))
Apropo de cadouri de Paste, nici eu nu i-am luat nimic Sofiei, adica oricum ii iau ceva tot timpul...insa am primit de la bunici un cadou super (ma rog, am primit banii si eu am facut cumparaturile), adica ce imi doream eu demult: un carut nou - acesta, dar bleumarin: http://www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Carucioare/Hauck/Carucior_sport_Speed_Sun_rosu_-_Hauck
Ieri am iesit prima oara cu el, Sofia era putin surprinsa si incordata, dar nu a protestat. Acest carut, prin pozitia sezutului si a spatarului, o obliga sa stea rezemata. In celalalt, de cand a inceput sa stea in fund, nu s-a mai rezemat aproape niciodata,de dormit ce sa mai zic! Ba mai mult, statea infipta in fata, cu mainile pe bara de protectie, astfel incat s-au inegrit de la soare asa de rau, de zici ca a muncit la camp.
Fug ca am niste treaba, o sa va mai citesc azi cu un ochi :-)
PS Am vazut o Emma blondina si frumoasa de pica, o sa aveti codita de baieti in curand, mai ales daca o dati la gradi :-)))
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven Andreea, revin. Uite aici:http://www.gsk.ro/produse_cu_prescriptie.asp?id=342 Medicamentul asta nu e asa, ceva ca.....Panadolul, sa-l ai in casa, just in case. Citeste tot linkul. Din ce am vazut eu, chiar unii medicii il recomanda cu prea mare usurinta, avand in vedere ca e din grupa 'steroizi'. Parerea mea! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Ven, mersi mult de raspuns...citisem si eu acelasi prospect...intr-adevar, de-asta am vrut sa cer sfaturile voastre...am vazut ca nu e ceva ca Panadolul, vorba ta...sper sa nu-l folosesc niciodata...dar e bine sa-l ai in casa, in caz de....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
dragele mele,
vreau sa va urez tuturor PASTE FERICIT, LINISTIT ALATURI DE FAMILIE, MULTA IUBIRE, INTELEGERE SI PACE IN SUFLETE....
Sa aveti un weekend reusit si minunat!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...