Bucurii de sept-oct 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

Buna dimineata
dragele mele va invit la o
Mexxa ma ducur enorm ca sunteti acasa si
Sebicu este ok voios si papacios
Roxana ma bucur ca sunteti acasa si sper ca rezultatele sa fie cat mai bune sa puteti sa ii faceti tratamentul dariutzei cat mai repede si sa se faca bine bucuria cea frumoasa,apropo am vazut pozele si e o scumpete ca si fratiorul ei de altfel
LA MULTI ANI! DARIA de Cristina sa cresti mare si sa iti bucuri parintii
Xandrutza astept si eu poze cu tortul faimos si delicios
va pupez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

HRISTOS A INVIAT!

Ne-am intors si noi din scurta vacanta de Paste. Intru mai tarziu sa va arat si ceva poze.

Mexxa, multa-multa sanatate lui Sebicu! Sa dea bunul Dumnezeu ca asta sa fie ultima interventie.

Roxana, sper ca analizele pe care le-ati facut sa va ajute sa gasiti tratamentul corespunzator. In ceea ce il priveste pe Victoras, iti recomand sa incerci si crema de Arnica (de la Abocca - gasesti la farmacia Donna). Dudu a facut un cucui la bunici, in cateva ore nici macar nu se mai simtea. Este 100% naturala, nu are ce sa strice.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Hristos a Inviat!

urez si eu cu mare drag Dariei puiul mic al Cristinei LA MULTI ANI, crestere mare, sanatate si mult noroc in viata!
iote Cristina ca ai deja doi copilasi mari
mexxa sa dea Domnul sa auzim numai de bine de acum inainte! Ma bucur enorm sa aud ca urechiusile lui Sebi sunt bine!
Roxana suntem alturi de voi si ma rog ca analizele Dariei sa fie bune si sa gasiti si un tratament!
Am vazut si eu pozele, ai doi copii minunati, iar Daria cu palarioara e superba!
itzy imi place noua "moda" a papusicii tale de a te ajuta in bucatarie Tare simpatica e! Felicitari pentru mancarica buna pe care ai gatit-o!
Moni, daa, am primit si eu mesajul tau! multumesc Mi-a placut mult decalaratia Cosminei pentru mamica ei
Si eu am profitat din plin zilele acestea de a ma dragali cat mai mult cu puiul mic!
Oana ce frumos ca Lisa a rezistat si a fost la inviere. Mi-am dorit tare mult sa ii schimb ora de somn a Patriciei si sa o ducem si pe ea, dar nu mi-au iesit socotelile, caci la 10 dormea dusa, dar Duminica am ajuns la slujba.
xan multa multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede! Astept si eu cu interes pozele cu tortuletul, dar si mai mult as vrea sa vad poze cu cele 3 fete minunate ale tale
Nici eu nu l-am mai facut; o colega mi-a dat o reteta buna de "rafaelo" o praji cu 4 foi, umplute cu o crema delicioasa (fiarta- astea sunt preferatele mele) si inca o praji care are blatul doar din albusurui, zahar, mac si nuca de cocos, crema, peste crema biscuiti si apoi galzura de cioco
lexi ma bucur mult ca Maria e asa fericita in compania bunicului! se vede si din mesajele tale ca ti-a mai revenit optimismul! sper ca tot asa sa fie!
aaa si mult curaj la sofat! e normal sa-ti fie teama la inceput mai ales ca nu ai condus demult, dar sigur dupa inca o tura doua cu masina pana la serviciu nu o sa mai ai nici o problema!
elenia multumim de cafea! ce mai face puiul tau? cand va intoarceti in Spania?

Noi am petrecut mai mult pe la parinti si socri. Patricia si verisorul ei au fost foarte incantati de iepurasi, oua si vremea buna, pt ca nici la amiaza nu ii puteam baga in casa sa-si faca somnul de frumusete. Mor de ciuda ca am uitat aparatul foto acasa

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Adevarat a Inviat !

am citi printre randuri ultimul capitlor, stau acasa de 2 zile si sunt foooarte bolnava, am contactat o gripa si sunt la pat, Vlad e si el mucit si l-am dus la socrii, ca nu sunt in stare sa ma ridic din pat, dar sa am si grija de el, sotul meu e si el racit...
am avut un concediu de cosmar, pe langa serviciile deplorabile din statiunea unde am fost am avut si peripetii pe drumul de intoarcere, am luat o amenda de radar cu tot cu detectorul din dotare, apoi la 5 minute dupa asta am lovit un anumal care mi-a sarit pe masina neasteptate....va dati seama ce soc pe noi, mie imi era mila de bietul animal si nu de masina avariata destul de tare...in fine, animalul a disparut asa cum a aparut, probabil ca daca masina nu era lovita, imi puneam mari semne de intrebare daca mi s-a parut sau chiar a fost real.
cam asa am petrecut noi sarbatorile de Paste. In noaptea Invierii nu am ajuns la Biserica, Vlad a adormit pe la 7 si nu a fost chip sa-l trezim. Abia dupa 12 s-a trezit si l-am pus sa "sparga" ouale.
In rest a fost foooarte neascultator, e clar ca nu voi mai merge cu el in concediu pana nu mai creste, poate doar asa...maxim 2 zile, caci nu ne-am inteles cu el deloc. Dupa ce am plecat, Vlad ne-a marturisit fara sa il intrebam noi "Mi-a placut la Moldova" ...dar din pacate, mie NU si nici nu imi doresc sa mai ajung pe acolo (desi un prieten ne-a invitat la o alta pensiune de acolo pt.un weekend pt.ca isi serbeaza ziua de nastere)

Trebuie sa va spun ca am mari remuscari si mari regrete ca nu am ajuns joi la Mexxa si Sebicu la spital, mi-a fost imposibil. am ajuns acasa destul de tarziu, am fost plecata pe la niste furnizori iar traficul a fost infernal in ziua accea, am ajuns acasa tarziu, am tras tare sa-mi fac bagajele pt.ca a doua zi am plecat la Slanic Moldova.
Ii doresc lui Sebi MUUULTA SANATATE, sa dea Domnu' sa scape definitiv de aceasta problema. Chiar discutam despre cazul lui cu o prietena care imi zicea ca si nepotelul ei a patit aceeasi chestie, are acelasi diagnostic si ea fost operat la Grigore Alexandrescu, dar i-au facut operatia si la partea osoasa..

Roxana, multa sanatate Dariei si lui Victor, m-a cutremurat povestirea ta si m-a pus pe ganduri problema cu metalele...Doamne ajuta, sa gasiti tratamentul si sa se faca bine Dariutza.

fug in pat ca sunt terminata. va doresc multa sanatate

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Hristos a inviat!

LA MULTI ANI! Daria
Sa ai parte de multe bucurii in viata, sa fii fericita si sanatoasa si sa ii faci mereu mandrii pe minunatii tai parinti.
Fetelor, eu sunt cam dereglata dupa sarbatorile astea. Aseara am realizat ca suntem in 21 aprilie, intr-un tarziua am sunat si eu la o prietena sa ii urez cele cuvenite fetitei a carei moasa sunt, dar eu eram ferm convinsa ca mai este mult pana pe 21, nu stiu de ce aveam impresia ca abia a inceput luna. Voi simtiti tot asa ca trece exagerat de repede timpul, ca la mine acum e dimineata, acum e seara, acum e dimineata iarasi.
Roxana va dorim sa primiti numai rezultate bune din Germania, sa gasiti cauza si leacul problemelor Dariei.
Andreea spar ca si la voi problemele sa se opreasca aici si sa va puteti bucura de caldura si soare, sa uitati de spitale si medici si tratamente.
Noi am petrecut foarte frumos pastele, la tara la socrii, la tara la niste fini si in final la mama unde a fost cel mai bineeeeee, mama a stat cu copii si noi am dormit putin ceea ce a fost nemaipomenit, in plus la mama e la mama, nu se compara cu nici un loc din lume. Mama pune masa, mama strange masa, mama spala vase, mama sta si cu copiii, chit ca e sarbatoare si toata lumea tinde sa leneveasca. De mancat nu m-am omorat, asa sunt eu de sarbatori, cand vad atata mancare mi se face greata si nu mai pot manca. Mancaruri cu atat mai mult nu m-am deranjat sa fac, ca doara plecam in vizite. Am facut un tortulet usor de mere ptr Rares, o prajiturica cu foi, la fel usoara sa manance si Rares si o friptura care a ramas neatinsa, ca eram prea satui. Data viitoare nu voi mai face chiar nimic, dupa ce se termina ce capatam o sa fac si eu, nu imi place deloc ca se arunca foarte mult dupa sarbatori, eu am o gramada de drob, salata, sarmale pe care nu le mai mananca nimeni, asa ca voi cauta sa le dau la caini in fata blocului macar, sa nu le arunc chiar la gunoi.
Va pup si va doresc o saptamana linistita.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Lilina, imi pare tare rau ca nu te-ai simtit bine in concediu! Off, ce ghinion. Cat despre accident, bine ca nu ati patit voi nimic, restul se reface, sunt sigura! Insanatosire grabnica la toti 3!
Oana, ce frumos ca ati fost la Inviere cu Lisa! Noi am vazut slujba de la Patriarhie la TV si am inceput sa plang, tare mult as fi vrut sa fiu acasa. Aici nu avem o biserica ortodoxa propriu-zis, in Luxemburg exista un preot roman care inchiriaza o biserica (catolica) pentru slujbe dar nu e ca acasa, adica nu poti iesi cu lumina afara din biserica, nu ai unde parca in apropiere si nenorocitii de politisti stiu cand e Pastele ortodox si vin in miez de noapte, te pandesc sa-ti dea amenda ca nu ai parcat corect sau ca de ce iesi cu focul afara ca nu ai voie. In conditiile astea iti piere tot cheful si toata placerea Invierii.
Am zis ca la anul vad eu cum imi aranjez concediul, ca sa putem veni si de Pasti in tara.
Sunt fericita ca am reusit sa rezerv o vila la cheie la Eforie Nord pentru la vara. Platisem avansul de saptamana trecuta si nu ne mai trimeteau astia voucher-ul de rezervare iar eu stateam cu inima cat un purice ca ne-au pacalit si am pierdut banii. Dar din fericire au fost oameni corecti. Abia astept, Maria va fi in al 9-lea cer la mare, deja ma intreaba intruna cand mergem.
Ramo, multumesc de incurajari, am venit si azi cu masina la servici si de data asta voi conduce si diseara pe drumul de intoarcere. Senzatia mea a fost ca azi am mers mai bine decat ieri. Cumnatu-meu vrea ca vineri sa ma lase singura si el sa mearga in spatele meu cu masina lui. Hmmm...parca mi se inmoaie genunchii cand ma gandesc...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor,

am reusit sa va citesc si eu din urma.. asa ca un mareeee si multe si celoralate fete care s-au gandit la noi.

Ioana, sper ca Mitzu nu are nimic si febra a trecut fara alte urmari. Multa sanatate!

Itzy, aflasem de la Mexxa de mama ta si ciorbica buna pe care a mancat-o asa cu mare placere Sebicu. Un de la noi pt voi toti si abia astept sa ne vedem in august! plus felicitari surioarei tale si sarcina usoara! Cand vei deveni matusica? stiti deja ce va fi?

Lili, super nashpa faza cu miniconcediul... si acum mai sunteti si bolnavi. cat despre a pleca sau nu cu copiii in concediu, la mine se duce tot timpul o batalie intre dorinta de a ma odihni si dorinta de a-i face si pe copii fericiti, in afara bucurestiului. ma simt tot timpul vinovata sa plec fara ei in concediu asa ca renunt la confortul meu si ii iau si pe ei... dar recunosc ca e f greu.

lexi, ti-am preluat de la semnatura filmuetul cu Emma. ma gandesc mereu la Aida si ma simt neputincioasa si ma revolt. daria a primit o papusica de la iepuras si i-am pus numele Emma. acum este preferata ei si voi avea grija ca Emma papusica sa fie mereu langa daria.

Mexxa, multa sanatate lui sebicu! incerc sa ma pun in ordine acasa si venim sa va vizitam...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna!
Daria, sa cresti mare, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Un sincer "la multi ani!" din partea noastra, cu scuzele de rigoare, pentru intarziere
Andreea, bine ai revenit cu vesti bune, sper sa nu mai fie nevoie de nicio spitalizare, sanatate multa lui Sebicu.
Roxana, astept si eu cu interes rezultatele la analize, multa sanatate Dariei! Foarte frumoase pozele.
Lilico, imi pare rau ca nu ai nimerit bine in Bucovina, poate alta data va fi cu noroc, si cine stie, ne-om putea vedea... Multa sanatate!
Ramo, stiu prajitura aceea de care vorbesti tu, am vazut-o la cineva si arata superb.
Lexi, ma bucur ca ti-a iesit pasca! Iti tin pumnii, sa prinzi si mai mult curaj la condus. Ma bucur ca sunteti mai multi zilele astea
Elenia, multumesc pentru cafeaua de dimineata.
Oanacn, e munca si nu prea cu tortul; foile le faci separat, pe fiecare, cat se coace una o pregatesti pe cealalta, crema se face repejor, frisca la fel... In plus, in timp ce preparam tortul am facut si alte lucruri, per total nu e chiar mult timp pierdut. Dar rezultatul merita, e delicios; cu mentiunea ca data viitoare voi pune zahar mai putin la crema, cam 4 linguri in loc de 6.
Poze cu fetele sa stiti ca nu am facut niciuna acum de Paste, la ce nebuneala a fost (musafiri, mers la cimitir, etc), am pierdut din vedere...
In schimb, pun poze cu TORTUL si sectiunea sa. Sper sa va placa.

Mergi la inceput

facusem o lista mare cu fetele care s-au gandit la noi si le multumeam, nu stiu de ce nu a aparut. asa ca multumim Gety, Elenia, Pufy, Flavia, Andra, Lexi, Xandrutza, Princess, Lili, oana, Ioana, Itzy, Lili, Adriana, Monique.

Mexxa, fetita de care vorbesti este cea pe care am vazut-o eu cand am venit in vizita la sebicu? cum putem s-o ajutam? a luat legatura cu Aida? sigur o va ajuta, in ciuda imensei suferinte... cred ca de fapt este un mod in care simti ca faci inca ceva legat de fetita ta pierduta...

Mergi la inceput

offf, tot uit si nu vreau sa pierd ocazia sa-i spun Dariei LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA, FRUMUSETE, SA AI PARTE DE IUBIRE SI NOROC! Ce repede a trecut timpul!

Mergi la inceput