Bucurii de sept-oct 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Dragele mele in sfarsit am ajuns acasa acum 10 min....chiar daca am stat numai o saptamana in spital mi sa parut o perioada mult mai mare.

Va pup si o sa intru mai tarziu sa va citesc si sa va povestesc ce am facut.!

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, revin si eu in "forta", am reusit sa racesc...
Andreea, ma bucur ca sunteti acasa. Sanatate lui Sebicu!
Gety, Moni, sa stiti ca merita facut tortul, este foarte bun!! O sa pun si poze imediat ce le descarc. Nuca am dat-o prin masina, foile le-am tinut in cuptor ceva mai putin decat 20 de minute, caramelul pus in frisca e foarte bun; o sa-l mai fac, cu siguranta, nu-i chiar mult de muncit, dar o sa reduc cantitatea de zahar de la crema de vanilie, poate chiar la jumatate. A, si frisca am facut dintr-un pahar de 370 g smantana.
Alina (princess) cum te mai simti?
Itzysor, tare simpatica a fost Papusica!

Nu mai pot sta, ma simt aiurea... Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Hristos a inviat!

fetelor, intru sa va scriu fara sa fi citit in urma. sper sa recuperez cat mai curand, dar deocamdata timpul nu-mi permite. am zis totusi sa va spun de noi.

am fost cu daria la clinica din germania. drumul a fost mai obositor decat m-as fi asteptat. ma gandeam ca daria va dormi oricum in tren, dar a fost si ea foarte agitata, a dormit, dar nu s-a odihnit. am facut 24 ore dus si 24 ore intors, plus stat acolo 48 ore. adica in continuu pe drumuri. despre clinica: ne-am intalnit cu seful clinicii pe partea de ambulatoriu, ne-a ascultat tot istoricul si dupa a propus mai multe analize de imunitate si bacteriologice. am facut chiar in ziua in care am ajuns analizele de sange. asistentele s-au purtat impecabil, totul a fost bine. numai ca mai pe seara ne-am intalnit si cu medicul cu care vorbisem si la bucuresti si el mi-a spus ca pe langa analizele pe care deja le facusem el ar mai recomanda si o analiza care sa detecteze metalele din corpul dariei. mi-a spus ca in timpul sarcinii fatul preia o mare parte din metalele mamei (iar eu am lucrari dentare), plus ca unii micuti preiau tot felul de metale din vasele in care gatim (recomandarea lui, de care voi tine cont treptat, a fost sa incep sa folos vase din sticla sau ceramica). aceste metale din organismul copilului pot fi responsable pt dereglarea sist imunitar. asa ca a doua zi dimineata am fost la clinica sa-i mai recoltez inca o data sange dariei. si atunci a fost dezastru, ca daria nu a stat sub nici o forma, s-a zbatut rau, i-au gasit vena dar i-au pierdut-o, ca ea s-a zbatut. au mai lasat-o putin sa se linisteasca, au chemat un medic pediatru care a incercat sa-i ia sange, i-a prins vena dar curgea f putin, picaturi mici si era nev de 3 recipiente. au renuntat, au zis ca este imposibil si ca chinuim copilul si ei nu fac astea. asa incat am ramas si cu 3 vene intepate si fara analiza facuta. dar este adevarat ca au incercat fara sa forteze nota. doar ca daria a fost f agitata si a fost imposibil s-o calmam. i-au dat bratara, jucarii (aveau acolo special de dat cadou copiilor). asta este... in final am vb cu medicul si mi-a zis ca sa vedem ce iese la celelelte analize si, in functie si de ele, vom face si un tratam preventiv, naturist, de elim a metalelor din organism.

acum asteptam cu nerabdare rezultatele. vor ajunge in 2, max 3 sapt. sper din suflet sa gasim cauza si sa tratam boala cat mai natural cu putinta. intre timp am stopat nurofenul, nu mai sunt de acord sa-i dau copilului chimicale.

noi am ajuns acasa sambata la 2 nopatea (cu o intarziere a trenului de 2 ore). sambata ziua nu mi-am vazut capul de treburi, sa avem si noi macar strictul necesar pt Paste, astfel incat in prima zi de Paste am fost extrem de obosita. am iesit cu copiii in parc dimineata, dar dupa pranz m-a luat o durere incredibila de cap, cu stari de voma, cu negru in fata ochilor. am vomat de nu mai stiam ce-i cu mine... abia pe la 9 seara mi-am revenit cat de cat. cred ca a fost o reactie la oboseala. nici acum nu sunt chiar fresh, dar incet imi revin.

victorasul e tot cu capul umflat intr-o parte, dar, atata timp cat este vesel nu mai imi fac griji.

va pun aici cateva poze cu noi in ziua Pastelui. de Paste, in parc

va pupam si revin dupa ce citesc ce-ati mai scris

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In primul rand LA MULTI ANI, DARIA!!! Cristina, sa-ti traiasca fetita si, impreuna cu Vladut, sa va bucure clipa de clipa. Sa fiti sanatosi cu totii!
Xandrutza, multa sanatate! Am vazut ca ai intrebat daca am facut pasca. Am facut o pasca dupa 2 retete. Reteta de aluat am luat-o de la tine iar cea de umplutura de la Monica-elizabet. Mi-a iesit buna doar ca dupa ce am scos-o de la cuptor avea un luciu ciudat si cand am pus degetul era grasime. Cred ca a fost branza prea grasa si a iesit grasimea la suprafata sau nu stiu ce sa zic, de unde era grasimea aia. Dar de buna, e foarte buna.
Andreea, ma bucur ca ati ajuns in sfarsit acasa, cum se simte Sebi?
Roxana, e bine ca ai reusit sa-i faci atatea analize Dariei, sper din suflet sa primiti vesti bune! Foarte, foarte frumoase pozele!
Maria mea e in verva mare de 2 zile de cand a venit tataie la ea. E absolut innebunita dupa el, e chiar impresionant s-o vezi cum il cauta mereu si-l striga si cum se joaca impreuna si cum se giugiulesc. La fel e si cu cumnatii mei care au venit in vizita la noi dar care vor sta doar 10 zile. E fericire mare pe ea ca s-a umplut casa. De noi nu mai zic, tare e rau sa fii singur cuc...
E tare dulce cum striga ea "Haideti cu totii sa mergem pa!"
Acum ca a venit cumnatul meu am prins curaj cu sofatul. El e sofer foarte experimentat si azi am condus pentru prima oara pana la servici, el fiind in dreapta. Sunt tare incantata ca incep sa prind curaj, mai ales ca-mi da indicatii fff bune care ma ajuta mult.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Salutare dragele mele,,,

In sfarsit CASA!!!
Si cu vesti bune....astazi pentru prima oara dupa atatea luni urechile eratau perfect!! am plans de bucurie dimineata cand medicu ne-a dat vestea....de aia ne-a si externat...sa mergem acasa sa ne refacem total.

Ziua de 13 a fost groaznica....Sebi de dimineata a fost foarte agitat...probabil i-am transmis eu.
Am mers de am vorbit cu anestezista apoi preanestezie si la ora 11,30 l-au luat la sala.
Dupa o ora vad ca se incepe o foiala mare pe sala...nu intelegeam ce se intampla....iese o asisitenta si cheama profesorul si inca 2 med.
Vazandu'ma ca m-am panicat a iesit o infirmiera si ma trimis in salon ca nu ai voie sa stai pe sala...cea mai mare geseala a lor ca m-am speriat mai rau.Am mers si mi-am luat o cafea ca simtem cum ma topesc si cu forte prospete am inceput sa intreb pe toata lumea ce se intampla

La un moment dat a iesit asistentul doctorului si mi-a zis in mare ca a fost multa infectie ca va mai dura o ora si sa ma linistesc...
Dupa inca 1 h jumate a iesit si medicul cu toata echipa odata....si bineinteles ingerasul meu care fiind atat de mic l-au scos in brate din sala.
Toate bune si frumoase...eram langa el, anestezista a luat decizia sa il lasa sa respire singur si cand ma bucuram ca totul e bine am inceput sa il simt rece....l-am invelit putn...tremuram mai pun o patura toata lumea asigurandu'ma ca e bine,,,,dar cand am vazut ca se invinetesc buzele si unghiutele lui mici deja tremuram...am inceput sa plang si sa strig ca m-au dat afara de langa el.
L-au stabilizat repede si abia dupa ce au vazut ca m-am linistit mi-au dat voie sa intru inapoi la el

Dupa cateva ore sa trezitm dar cu calmante a trect peste durerile cumplite.
Azi am ajuns acasa...deja a inceput sa pape orice.
Sunt increzatoate ca poate aceasta a fost ultima noastra interventie si odata cu incalzirea vremii sa se infrumuseteze si viata noastra!

Va mltumesc pemtru telefoane, mesaje...sunteti dragute!!

Itzy te pup si multumesc,Pupici mamei tale...o draguta...si mi-a placut ca e tare mandra de nepotica!!

Pupici tuturor si multumim inca o data pentru sustinerea voastra!!

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Roxana sper sa fie bine si pentru voi....suntem alaturi de voi si ma rog ca sa rasara soarele in viata voastra!!!

_

Mergi la inceput

Poate pana acum eram slabam dar Aida cu povestea miuteti Emma si povestea prietenei mele care fetita ei de 5 ani jumate luna trecuta a fost diagnosticata cu rabdomiosarcom embrionar...un diagnostic foarte asemanator cu a ingerasului m-au intarit enorm si nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu pentru norocul de a avea un pui ce a luptat si lupta pentru viata lui!!

Cine vrea ii poate trimite gandurile bune AICI

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Daria
Doamne Doamne sa te ocroteasca si sa cresti mare si cuminte.

Andreea, chiar ma gandeam ca nu am apucat sa te sun azi. Bine ca ati ajuns acasa. Doamne ajuta sa fie ultima data cand mai ajungeti in spital.

Roxana, asteptam si noi alaturi de tine rezultatele de la analize si speram sa incepeti tratamentul cat mai repede. Daca te pot (putem) ajuta cu ceva nu ezita sa ne spui.

Noi am fost la tara, a fost vreme frumoasa si Bogdi a fost tot pe afara dupa pui, gaste si alte cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Hristos a Inviat!

Eu am inceput azi munca, dupa cateva zile de odihna si multa mancare, am ajuns si la slujba de Inviere cu tot cu copilul din dotare care a rezistat eroic. N-as fi luat-o dar a dormit foarte tarziu sambata si la 11:30 nu dormea, asa ca am decis sa mergem cu totii. Cea mai mare distractie a ei a fost sa "ciocane" ouale , le-a spart pe toate, a mai si plans dupa ce a spart ultimul ou portocaliu.

Mexxa ma bucur pentru voi, sper sa nu mai aveti nici un fel de probleme.
Roxana sa dea Dumnezeu sa aflati cauza problemelor si sa o tratati corespunzator.
Itzy felicitari pentru nepotel, sa fie sanatos , fericit si destept.

Xan abia astept sa pui poze cu tortul, poate-mi iau si eu inima in dinti si-l pregatesc intrun weekend. Cam cata munca se presteaza?

Va si va doresc o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lexi si Flavia multumesc pt urarile de ziua Dariei mele Ii fetita mare deja Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput