Bucurii de sept-oct 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna. Fac pauza
Itzy, felicitari surioarei tale! Eu cred ca poti stropi carnea de miel cu vin alb... Nu am gatit miel niciodata. Nici nu-s mare fan
Gety, am facut tortul, vaai dar ce bine arata! O sa pun eu niste poze...
Pufy, Ramo, spor la treburi.
Spor la treburi tuturor! Va pup si va doresc inca o data toate cele bune si un Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hristos a Inviat!!!

Sa aveti sarbatori frumoase, pline de liniste sufleteasca!

Nu-mi merge tasta a decat in combinatie cu s si daca vreau sa scriu mesaje inteligibile musai sa redactez, si nu am nici nervi, nici timp. Pana imi repar problema, adica schimb tastatura la laptop o sa fiu doar cititoare fidela

Vsa pup!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

HRISTOS A INVIAT!

Bunatate, pace si liniste sufleteasca, sanatate si fericire!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Buna dimineata,
Sfintele Sarbatori sa va aduca pace, liniste si sanatate!

La noi este deja ora 14.30...am papat de pranz...toate mi-au iesit f bune...cred ca si voua la fel....la ce gospodine suntem aici...Va doresc pofta buna si voua si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

Pe fundal noi am ascultat...asa cum am putut ...slujba de inviere de pe
http://www.ortodoxradio.ro:9000/stream, si pe RealitateaTv
Macar sa avem atmosfera completa ...nu doar mancarea
Daca vreti sa ascultati ...chiar va recomand...

Ana-Maria a fost f incantata de cadourile iepurasului si mai ales de ciocnirea oualor...A ciocnit vreo 5-6...a zis ca ea vrea pe toate-toate. Noroc ca a nimerit unul tare cu care ni le-a spart si pe ale noastre...ca altfel le spargea pe toate.

A asteptat iepurasul cu mare nerabdare...deja spunea de o saptamana la toata lumea ce isi doreste.

Acum 2 zile nu voia sa stea imbracata...se despuia la pielea goala si alerga asa prin casa....fara chiloti fara nimic...si imi aparea in pragul usii de la bucatarie razand si topaind.
Pe mine ardea camasa cu toate pregatirile de Paste, am imbracat-o de 2 ori si i-am spus ca daca se mai dezbraca si nu ma asculta nu mai vine Tzupul (iepurasul TZUP-TZUP)la ea. I-am zis o data, de 2 ori...pana la urma am pus mana pe telefon si am vb cu iepurasul sa nu-i mai aduca niciun cadou ca nu e cuminte...Cand a vazut, mi-a luat repede telefonul din mana si a zis

- Tzupule, vino cu cadou la mine acasa, la toti copiii si la mine....sunt cuminte, SUNT!SUNT!

Va pup dragelor !!!

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Hristos a inviat!

Va doresc sa aveti parte de un Paste fericit si de multa lumina in sufletele voastre si ale celor dragi voua!

Cu toata dragostea, multi pupici si multe imbratisari pentru toate Bucuriile noastre si pentru mamicile lor si mai ales pentru Daria si Roxana, Sebicu si Andreea!

Petreceri frumoase!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Gety, am facut tortul, vaai dar ce bine arata! O sa pun eu niste poze...

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

Te astept cu pozeleeee! Si zi-mi ca se face usor! Oricum, nu abandonez ideea sa-l fac. Nucile le-ai pus sfaramate, sau date prin masina de nuca?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

ADEVARAT A INVIAT
Ytzy ma bucur ca ti-au iesit bucatele,iar papusica a fost cuminte
nu mai spun ca a fost super scumpa cu telefonul
va pupez si va urez in continuare un Paste feicit si plin de impliniri
P.S.
DARIUTZA si SEBICUsa reveniti acasa puilor cat mai repede si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, eu acum am revenit in Bucuresti. Multumesc tuturor care mi-au trimis nr Andreei, am vorbit cu ea si o sa merg sa o vad saptamana aceasta, ca am copii la tara si ma pot misca mai usor.

Va si va urez o seara linistita in continuare.

Lexi iti trimit nr acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

HRISTOS A INVIAT!
Gety, eunice, multumesc pentru numarul Andreei!
Multumesc mult si pentru sms-uri celor care ne-au scris, din pacate nu am reusit sa le raspund tuturor.
Itzy, ma bucur ca a venit iepurasul la Ana! A fost si pe la noi, asa, in fuga
Revin maine cu mai multe amanunte, pupici tuturor.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

HRISTOS A INVIAT!!

Hop si noi ...ca doar am revenit in campul muncii.

Hi hi hi Alina credeam ca doar a mea vrea sa stea despuiata prin casa. Pe mine ma dispera cu dezbracatul, toata ziua ar sta in fundul gol.Haioasa Ana cu telefonul si Tzupul . Felicitari pentru nepotel si finut.

Noi a trebuit sa mai ascundem din dulciurile de la iepuras, ca sa nu pape prea multa cioco asa ca a primit multe hainute, in special rochite.

xan asteptam pozici cu tortul. Eu nu l-am mai facut dar isi asteapta randul. Am "prestat" o parji cu fructe si una cu cioco multaaaaaaaaaa si nuca ( snikers parca se numeste).

Mielul meu a ramas in congelator...nu am mai apucat sa-l pregatesc pt ca am fost la mama.

Ramo pentru mesaj. Sper ca a ajuns si al meu la tine.

Noi am petrecut Pastele in familie, am profitat sa stau cu mandra mea cateva zile banuiesc ca si voi. Ieri dimineata ne pupaceam noi de zor si imi spunea " ma bucur ca esti mamica mea". Ma topeste toata cand spunea lucruri din astea.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput