Rabdomiosarcom embrionar
Buna ziua,
Fetita mea a fost diagnosticata astazi cu rabdomiosarcom embrionar.As dori daca puteti sa ma ajutati cu ceva informatii despre acest diagnostic pentru ca suntem disperati.Suntem foarte confuzi si nu stim de unde sa o apucam.Poate a trecut cineva prin asa ceva sau poate are cunostinte despre acest diagnostic.Va multumim.
Raspunsuri
catalina2307 spune:
Sper sa te ajute.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=38229
Multa sanatate fetitei tale.
Mariaa spune:
didiyki, m-am gandit tare mult daca sa-ti dau link-ul de mai jos sau nu. te rog sa iei in calcul ca nu doresc sa te bag mai tare in disperare insa a stii e de mii de ori mai bine decat a nu stii.
desi e vorba de alta forma de rabdiosarcom, tot rabdiosarcom e si mama de la subiectul de mai jos iti poate da foarte multe informatii utile, te poate ajuta sa intelegi pe drum s-o apuci.
sper ca este intr-o faza incipienta boala asa incat sa aveti timpul necesar sa va miscati repede.
Ii doresc fetitei tale multa sanatate. Iar tie multa putere s-o poti ajuta sa se faca bine.
aici
un copil creste in inima mea
aidaciolac spune:
didiyki astept sa imi trimiti PM si sa imi dai numarul tau de telefon URGENT.
Te rog sa fi calma si mai ales sa stii ca boala asta poate fi invinsa cu suscces , doar ca depinde de cativa factori importanti.
Astept PM de la tine
Aida ... 12+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
Scumpa mea...vazand mesajul tau nu am putut sa nu iti scriu.
Va doresc multa sanatate, si atat voua cat si pt Didi multa putere de a invinge!!!
Aida
, mamica de Sebastian-Mihai
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
eleņia spune:
draga Didiyki va doesc multa putere de a invinge,incredere si multa sanatate puiutului tau
sa fiti curajoase si increzatoare ca totul va iesi bine
anangel_lexi spune:
Didyki, multa, multa sanatate fetitei voastre iar voua mult curaj. Neaparat ia legatura cu Aida, cred ca e persoana cea mai in masura sa-ti dea sfaturi si sa te indrume!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
xandrutza_76 spune:
Dorim si noi multa sanatate fetitei, si mult curaj, sper sa treceti cu bine peste aceasta incercare. DD sa fie cu voi!
Eleni spune:
Imi permit eu sa va spun ultimele vesti despre Didi, sper ca mama ei nu se va supara. Micuta Didi este in Germania unde urmeaza tratamentul agresiv care sa combata aceasta boala.
Sunt sigura ca toate cuvintele voastre bune vor aduce alinare atat fetitei, dar mai ales mamei ei care trece acum prin Iad.
Sa le dea Dumnezeu putere!