Bucurii de sept-oct 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

Mini_me felicitari pentru bb2 multa sanatate si sarcina usoara
fetele eu nu am simtit nici un cutremur era in baie si ma jucam cu Darius cand a batut mami la usa sa ma intrebe daca am simtit cutremurul
si ce e drept mie nici nu prea imi este frica de cutremure,tunete si alte chestii din astea
vreau si eu cartea lui Jamie in format electronic va rog din suflet daca o aveti
eu nu am somn ca am dormit la pranz cu Darius si acum stau pe forum,ma uit la tv
Gety ma bucur ca maria este mai bine si nu mai are febra
Ioana este atat de bine sa fii servita macar o data pe an de sot,e stiu ce inseamna ca si mie mi s-a facut aceeasi surpriza si c vasele spalate dupa cina(mie nu imi place sa spal vase,dar vorba aia daca trebuie trebuie)
Lexi tu cum mai esti?te simti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Netaza, dragutelor!

Nici eu nu prea am somn...in urma a ceea ce s-a intamplat...ma gandesc ...cum poate fi tulburata, dintr-odata, linistea unei zile normale...Offf! Multumesc lui Dumnezeu ca a fost fara nenorociri! Sa ne fereasca Dumnezeu de tragedii!

Si, in Bacau, s-a simtit destul...de bine... Desi, a fost, cat de cat, scurt...a avut grija sa se fac simtit din plin...In acel moment...eram in fata computerului, vizionand poze! Mitzu cu Silviu, sotul meu...inca, "savurau" somnul de pranz...
Cutremurul...a fost...oarecum in doua reprize...in prima faza, am crezut ca am ametit (caci mi se mai intampla...) sau ca s-a miscat scaunul pe care stateam.... Dar...imediat a inceput "zgaltaneala"...si...am realizat ca e cutremur...Desi nu sunt fricoasa din fire...acum, chiar m-am speriat! Butonasem, in urma cu ceva seri, telecomanda si...am apucat sa aud pe OTV, un nene care sustinea ca va veni un cutremur groaznic, in Romania, intr-o zi de sambata... Deci...credeti-ma...ca in acel moment nu-mi rasunau in cap decat cuvintele acelui nene... si ziua de sambata...Doar cateva secunde, pana am schimbat canalul si a fost de ajuns sa-mi ramana intiparite, vorbele lui...
Am sarit din fata computerului, l-am strigat pe Silviu...si am inceput sa aruncam intr-o geanta de voiaj...haine pentru toti trei, pampersi, lapte, biberon, medicamente, acte etc....Nu ma gandeam decat la replica...Doamne fereste! Intentiam ca, impreuna cu sora-mea, sa mergem la casuta lui taica-meu...Dar...pana la urma, ne-am oprit la sora-mea...care locuieste la etajul 9...Chiar glumea cumnatul meu pe seama noastra..."stati linistiti! ati venit la loc mai sigur...etajul 9!"...
Iti dai seama ce l-a simtit! Eu locuiesc la et 4 din 10...si...
Acolo, desi era si sora-mea speriata...am inceput sa facem haz de necaz si...ne-am mai relaxat...Chiar ne-am amuzat...caci mi-am adus aminte, cum ca in nebuneala si graba noastra cu bagajul...Silviu, ma batea la cap ca trebuie sa duca gunoiul ... Avea un fix...cu gunoiul atunci... Sa nu lase galeata plina cu gunoi...Cutremurul se terminase de 10 minute si lui ii ardea de gunoi... Acum rad cu gura pana la urechi...dar atunci...imi venea sa...
Mitzu, nu s-a speriat...de fapt, nici nu a realizat ce se intampla...caci dormea si am trezit-o usor...in limite...
Sora-mea a spus sa ramanem la ea peste noapte...dar...am hotarat ca e mai bine sa ne intoarcem acasa...Ca acasa, nu-i nicaieri...Asa ca...iata-ma-s...din nou in fata computerului...Sincera sa fiu...am baut o gura de whisky...ca sa pot dormi ca de nu...Sper sa-si faca efectul...

Mini me, buna ! M-ai inveselit cu vestea despre al doilea bebe! FELICITARI! Sarcina usoara, iar bebe sa fie sanatos! He, he...il aduce Mos Nicolae sau Mos Craciun? bebelul din burtica (am vazut si semntura ), pe Iulia si pe mamica!

Martha, mercic! Dupa cum se vede si din poze...se pare ca Mitzu are talent la "mazgalituri in pix"...

pe Darius pentru ca sa se acomodeze cat de curand la noua gradi'....

Elenia, neata, draguto! Daaaa....e minunat sa fii servita...Dealtfel, sotul meu nu e la prima lui "escapada" de acest gen...a mai "gresit' si alta data...Dar, ce-i drept, mai des...inainte sa ne casatorim...Ca pe urma...a cam tras chiulul! Offff...barbatii astia!
Cat despre vase...mai spala si el...tot din cand in cand.... Mda...

Va pe toate!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

'Neatza...

Va invit la o ...eu sunt terminata de somn, Sebi sa foit toata noaptea

, mamica de Sebastian-Mihai

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Noi n-am simtit cutremurul...
Fetele, am scormonit prin foldere... am 3 carti marca Jamie! Sunt in engleza, dar nu cred ca e problema prea mare asta, nu? Andreea, adresa ta o am, Ioana si Elenia, sa-mi trimiteti PM cu adresele de mail.
Ioana, felicitari sotului!! Si lui Mitzu
Mini_me, sarcina usoara! Felicitari
Martha, acomodare usoara la gradi!
Gety, ma bucur ca Maria e mai bine.
Andreea, e buna ideea Roxanei, cu recompensele, sper sa-si recapete increderea Sebicu, sa stie ca tu il duci si in locuri frumoase; de asemenea sper sa nu mai aveti nevoie de nicio spitalizare.
Roxana, va tin pumnii, la loto!

Mergi la inceput

buna dimineata
Mexxa sarumana de cafea
Alexutza am trimis pm sarumana
astazi este frumos,e soare si cald si am decis sa facem gratar(noi stam la curte)era de fapt in plan sa mergem la iarba verde dar cum a plouat nu putem merge

Mergi la inceput

roxana multa bafta la loto
martha acmodare usoara la gradi lui Darius
va pupez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mini_me, felicitari! sarcina usoara si un bb sanatos!

Noi am avut febra aseara si azi la fel si nu am mancat nimic de ieri..am baut numai apa si f putin ceai
dupa numai 2 zile de gradi o sa luam o pauza sau probabil o sa renuntam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mini_me sarcina usoara si Felicitari!!
Martha imi pare rau sa aud asta..,poate va fi bine pana la urma si Darius se va acomoda.Sanatate!!

Lexi...esti mai bine?
Elenia gata grataru?

Noi am fost putin afara...Sebi a vrut sa manance in parc asa ca am luat mancarea la pachet si am iesit afara.
Azi Sebi a fost mai incantat de prezenta mea...cand sa iasa afara a zis" hai mami parcu sa papam"....acesta este primul pas ce ma face sa cred ca incepe sa se schimbe.

Va pup si o seara frumoasa!!

, mamica de Sebastian-Mihai

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mini_me sarcina usoara si bb sanatos.

Martha, acomodare usoara la gradi. Is curioasa cum o sa fim si noi in septembrie.

Andreea, ma bucur ca se vad semne bune din partea lui Sebi. Incet incet isi va da drumul.

Ioana, tare bine arata mancarea facuta de sotul tau. Sa stii ca si sotu meu cand face e mare bucatar, doar ca face mai rar, da oricum e mai buna mancarea lui ca a mea . Despre desenat pe pereti noi nu avem mare lucru, insa avem urme de roti de masini, niste dungi negre .

La noi e vreme frumoasa, l-am dus si ieri si azi pe Bogdi la mine la lucru ca a fost lansare de masina noua, ne-am si plimbat cu masina, azi nu mai vroia sa se dea jos din brate de la o colega , nu a vrut acasa, a zis ca ramane "a ucu".
Acum ne chinuim ca nu a facut kk de 2 zile, nu e constipat, dar face foarte tare si i se formeaza un dop. Rezolvasem problema cu laptele praf de la Milupa, da amu nu stiu ce a patit. Sper sa faca singur ca si asa m-am chinuit de numa sa-i pun supozitor da vad ca nimic inca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

buna seara
gata si papat
tare bun si lui Darius ia placut,dar binenteles borsul pentru el e cel mai bun,e preferatul lui zice ca el papa tzupa bos
Mexxa ma bucur ca Sebicu vrea sa mearga cu tine in parc,inceputul e promitator
Flavia Bogdan e harnicut de mic ii place la ucu
m-am invrednicit si am plecat cu mama si cu copii in parc cu masina tatalui meu,eu nu am mai condus de vreun an aproape de cand cu legea in spania cu permisul ca faci inchisoare daca nu il ai(al meu era si expirat si pierdut)
Darius era asa de fericit ziceai ca nu a mai fost niciodata,m-a uimit cat de cuminte a fost pentru ca asasa e jale cu el,asculta numai cand are chef
si sa fie totul ok am uitat aparatul acasa
da las ca recuperez zilele astea
va pupez si va doresc noapte buna

Mergi la inceput