Bucurii de sept-oct 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 12
xandrutza_76 spune:
Neatza si o maaare!
Moni, Ioana, ma uit la poze... Tare mult imi place Cosmi cu codite, de prajituri nu mai zic nimic decat
Ioana, ce descrieri frumoase ai facut pozelor! Foarte dragut care l-a vizitat pe sotul tau
Gety, pentru frisca am batut smantana (cred ca era 20% grasime, ca alta nu am gasit) cu un pic de zahar si un plic de intaritor (sau 2??). Si am facut-o cand smantana era rece-rece. Sanatate Mariei!
Andreea, multa sanatate fetitei prietenei tale! Si lui Sebicu!
Flavia, o sa scapati de scutecul nocturn cat de curand, va tin pumnii, pentru cand veti incerca din nou.
Lexi, cum te simti?
xandrutza_76 spune:
Moni, sunt si eu prin zona Am constatat ca trebuie sa ma trezesc foarte devreme ca sa-mi pot bea cafeaua in liniste; daca ma trezesc in jur de 8, sa zicem, nu am cum, ca bantuie fetele prin casa si-i gata tot moftul meu
Monique_new spune:
xan multumim.
Ramo vroiam sa iti spun de ieri,dar uite ca acum chiar citeam un mail despre margarina.....eu nu mai folosesc nici macar la praji margarina ci UNT. Ti-l trimit si tie.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
xan eu chiar nu stiu cum mai ai timp in general nu mai zic de forumit, prajiturit.....
1 Anisor2 Anisori
xandrutza_76 spune:
Hi-hi, Moni, m-am obisnuit sa fac multe cu fetele "printre picioare"; sau caut ceva timp cand dorm ele sau stau linistite. E si un avantaj faptul ca stau acasa si nu sunt conditionata de vreun program anume, cand voi incepe serviciul cine stie ce va fi...
eleņia spune:
Buna dimineata
sarumana de cafea tare buna
am vazut pozele cu mitzu si cosmi si binenteles bunatatile care erau pe masa
Mexxa super simpatic Sebi cu furnicile si cu asistenta si cu doctorul
Ioana darius cand il intreaba cineva unde pleaca cu mami spune ca pleaca "a pania cu aonu la ta ti cu"(in spania cu avionul la taticu)
eu vreau nu vreau trebuie sa ma trezesc in jur de 6.30-7 dimineata ca dudumiciul se trezeste si nu mai lasa pe nimeni sa mai doarma
asa ca eu beau cafeaua fff dimineata si binenteles mai beau una cu voi ca tare e buna
eleņia spune:
mai fetelor nu mai postati atatea retete delicioase ca eu vreau sa intru la cura ca is cat china de mare si asa mi se face o pofta de toate cele cate postati pe aici
xandrutza_76 spune:
Elenia, bine ai venit la cafea.
A, Moni, uitam, la prajiturit nu as renunta niciodata Cred ca as sta si noaptea sa fac o prajitura, daca nu as avea timp ziua
Monique_new spune:
xan mi-am inchipuit ca asa faci treaba...dar totusi sunt 3 ....eu abia reusesc cu una.Sa sti ca de prajiturit imi place si mie mai mult decat sa fac mancare si sti ce e culmea ca eu nu prea ma omor cu mancatul lor, dar imi place sa le execut.
eleņialasa ca ti le notezi si le faci tu ....cand doreste inimioara ta.
1 Anisor2 Anisori
Roxana01 spune:
neata, fetelor!
Ioana si Monique, vazut poze, superbe protagonistele... bine, nici mamicile nu sunt de trecut cu vederea... Monique, ce sa spun, atata visam si noi la o casa cu curte, cu verdeata... dar nu avem curajul sa facem pasul. eram f aproape de a-l face, dar veni criza peste noi, cu tot cu piata imob si creditele la pamant... asa ca, amanam visul.
Itzy, tare dor ne este de voi! abia astept sa va vedem si sa povestim!
Mexxa, multa sanatate lui didi si din partea noastra si multa putere parintilor ei. ma bucur ca lucrurile reintra putin in normal si la voi, o sa vezi ce repede se transforma sebi daca e acasa si poate iesi afara, in parc. la fel a fos si cu daria, o transformare imensa dupa punctie si injectia in articulatie.
ah, sa nu uit: Monique, da, avem un ap foto nou, si sper ca si cursurile mele de foto dau roade...
retetele voastre sunt... delicioase. dar, fetelor, spuneti-mi, va rog, ce mai mananca copiii vostri seara, inainte de culcare? ca eu nu stiu ce sa le mai fac. in plus, am tot citit ca este bine ca doar de 2 ori pe sapt sa le dau carne alba, o data carne rosie si in rest legume. voi ce mancaruri fara carne faceti? ca la mine mai toate contin pui, curcan, vita sau peste.
o zi buna sa aveti!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846