Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Deci in concluzie avem momentan un carucior albastru
Exact cum mi-am dorit... Va
P.S : sper sa nu-si schimbe putza pana la sfarsit

16 + cu

Crissbebe felicitari!!..Sa fie sånåtos bebicul si så nu isi schimbe putzica...

Iulika, cea mai fericitå 20+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Intrauterina Biaz

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Avem o fetita!

Asa cum mi-am dorit, nu stiu de ce aveam eu un feeling prost ca este baietel! Si mi-a garantat ca nu o sa ii creasca cocosel la urmatoarea ecografie!!!

18

Felicitari!!!

Iulika, cea mai fericitå 20+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Monica, ti-am mai zis ca avem aceeasi DPN? Desi stiu bine ca nu e batuta in cuie. La sarcina trecuta am dus cu cateva zile mai mult si as mai fi dus daca nu-mi declansa nasterea.

Eu stau pe langa Cora din Pantelimon, dar "pe langa" inseamna mai exact la aprox 12 km in afara orasului. In schimb medicul la care imi duc baietelul e in Titan si mai ajungem pe acolo uneori. Imi place parcul.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

Intrauterina Biaz

16 + cu

Eu nu stiu sa existe diferente semnificative.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, cu aparatul de masurat-ascultat bataile. Mi-a promis o prietena de la odiseea precedenta doar ca nu am apucat sa ma vad cu ea. Si oricum numai dupa 25 de saptamani. Oricum am gasit pe net www.magazinul-copiilor.ro/cadou-aparat-ascultat-zgomotele-fetale-p-442.html" target="_blank">AICI si cu explicatii
Sper sa vedeti linkul sa nu se considere reclama, daca da, imi pare rau

SI ma mai enerveaza o treaba foarte tare, faptul ca deja incepe sa-mi iasa buricul. EU, o modesta, foarte mandra de buricul meu ca nu este din acela bombat ci este foarte frumos si bagat inauntru prima data nici nu a iesit de tot iar acum este cam cum eram prin luna a 7-a a 8-a....

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ma supara colegii astia rau de tot...ori fac misto de mine...ei zic ca nu e adevarat ca e baitel ci ca e fetita ca ele se dezvolta mai repede...si am enerveaza

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Diamar, sincer nu am facut niciodata baclavale, dar cred ca au oua in aluat.... si daca scria in igrediente, atunci sigur au

Calculatoare d-alea dupa varsta ta si luna conceptiei sunt mai multe pe net, mie mi-au iesit variante diferite la calculatoare diferite, deci...trage tu concluzia ai rabdarica, cum avem toate ...unele nevoite sa astepte mai mult ca au BBi pudici, iar altele si mai mult ca asa e "politica spitalului", nu Lutoniana?

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Ma supara colegii astia rau de tot...ori fac misto de mine...ei zic ca nu e adevarat ca e baitel ci ca e fetita ca ele se dezvolta mai repede...si am enerveaza

16 + cu

Nu mai pune si tu la suflet.
Si pe mine ma chinuie toata lumea ca este baiat...dar eu stau ferma pe pozitii: imposibil, eu nu stiu sa fac decat fete!

Liliana, Andra-Maria & 13+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bia, super, pai cand mai ajungi in Titan poate dai un tzar si ne si ochim. IAr Cora e prietena mea cea mai buna (desi am Auchanul langa bloc tot in Cora merg )
Iar cu DPN-ul stiu,noi doua si Emy, si chiar mi-as dori sa nasc atunci pentru ca pt mine 17 este cu noroc. Tot pe 17 sunt si eu nascuta (dar martie) Anul trecut am avut DPN 13 sept si desi nu credeam in treburi dintr-astea oculte am ajuns sa cred in orice (nu va mai spun ca toata vara mi-a cantat cucuveaua la geam)
ORicum, anul asta ne va fi cu noroc la toate trei si la toata odiseea, o sa avem cei mai sanatosi si frumosi strugurasi Promit EU

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput