Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Cristina_ananu e cazul sa sari chiar acum in masina pt ca inca nu e de plaja. Dar apropo de costume de baie, eu stiam ca gravidutele nu au voie la plaja si chiar ma gandeam ca anul asta nu o sa pot sa stau la soare

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Selen. L-ai simtit sau nu ? Ca eu sunt tare curioasa pt ca sambata fac 19 saptamani si nici eu nu l-am simtit!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

azi sunt sigura ca da! sapt trecuta nu stiu ce a fost....daca BB sau crampe, ca ma cam strangeau dresurile
dar azi a fost ceva mai puternic decat niste furnicaturi....ca un sut mai slab asa....

iar legat de plaja....am discutat cu fetele pe la inceputul odiseei...daca te dai cu creme super protectoare, stai la ore rezonabile la plaja (eu asta o respectam oricum..) si nu intri in apa foarte rece, n-are ce sa se intample....asta daca iti da voie si dr....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Santorini, asa cum spunea si Selene, daca ai grija sa nu stai la soare in perioada periculoasa a zilei, te dai cu crema, iti acoperi eventual burtica, nu sunt probleme!
Eu am vazut o gramada de gravidute la plaja, si tare frumoase mai erau!!!
Io ma duc pe net sa caut costume de baie de gravi. Mi s-a pus pata rau, si cum ne-au bagat astia alocatia azi pe card si am bani, vreau sa ma destrabalez!

PS: alocatia e doar de 800 RON, nu va imaginati ca am cine stie ce averi!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ralu, bine ai venit si sarcina usoara!
scrie repede 10-12 mesaje, ca sa apari in timp real pe forum! Valabil si pt Ioanna...poate ti-a aparut mesajul, dar mai in urma, si noi nu l-am vazut....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Trebuia sa scriu mesajul asta pt ca mi-am schimbat semnatura, maine fac 16 saptamani.
Selen, spune-mi te rog baclavaua se face cu oua? Eu stiam ca e de post dar am luat zilele trecute din magazin si am vazut printre ingredinete si oua.
Biaz, oricum ma mir cum rezistai sa nu mai mananci de la ora 14 cand eu si la ora 22 mai bag ceva in gura desi stiu ca nu e sanatos.
Mi-a calculat o prietena dupa varsta si luna conceptiei si a iesit ca o sa fac tot baiat. Asta e, dar imi este greu sa aleg nume de baiat.
Drum bun fetelor care pleaca de Paste si sa va simtiti bine.

16+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Biaz, oricum ma mir cum rezistai sa nu mai mananci de la ora 14 cand eu si la ora 22 mai bag ceva in gura desi stiu ca nu e sanatos.

16+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Pentru mine a functionat bine. Eu sunt genul care daca se aseaza la masa, atunci mananca serios. Nu pot sa iau doar o gustare. In prima saptamana mi-a fost greu dar dupa aia m-am obisnuit asa de bine. Seara ma simteam usoara si mai putin obosita iar noaptea dormeam linistita.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor am si eu o dilema....stiu ca suna aiurea dar spuneti-mi si mie voi ce ati auzit din "batrani" sau din "popor".... Baieteii se dezvolta mai repede sau fetitele ca ma omoara colegii cu diferite opinii prostesti in legatura cu sexul copilului....

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Fetelor am si eu o dilema....stiu ca suna aiurea dar spuneti-mi si mie voi ce ati auzit din "batrani" sau din "popor".... Baieteii se dezvolta mai repede sau fetitele ca ma omoara colegii cu diferite opinii prostesti in legatura cu sexul copilului....

16 + cu

Te referi la perioada intrauterina sau in copilarie?

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineatza fetelor!! Am facut si eu ochisori si va citesc sorbind din cafea...Fug sa va citesc si revin..

Iulika, cea mai fericitå 20+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Evident ca daca se pune masa pe plans il apuca mishunatu'PErsonalitate dom'le nu gluma. Si aseara mi-a dar doua suturi jos de tot de l-am simtit si la mana (cred ca a fost el cel putin ) Ma enerveaza doar ca nu il simt zilnic azi un pic, maine deloc, poimaine iar da un semn cat sa nu ma crizez. Da io mai rau ma crizez ca sunt nebuna si paranoia si n-as mai suporta inca o tragedie si mai bine plang acum si rad dupa 17 septembrie. Nu??

Asa.
Cris, eu costum de baie mi-a luat 2 piese de la Jolidon, masura XXL (nu chiar dar pe aproape) DAca ai timp sa te uiti pe pozele mele de pe hi5 am acolo poznele din Thassos de asta-vara, asa ca idee. Era ok, adica nu cu fundu gol si acoperea putin (cat trebuie si burtica). CRed ca nu trebuie sa iti iei sa iti acopere burta. Parerea mea este ca materialele acelea supraelastice mai rau incalzesc si mai rau fac burticii.
SAntorini Cu plaja, e super ok, la fel si cu marea DAR NUMAI dimineata si seara...
crissbebe, lasa tu gura lumii, fiecare bebe are ritmul propriu de crestere, nu are nicio legatura cu ce zic ei. DEpinde de f multi factori. DEpinde de voi, de genele voastre daca sunteti mici sau mari, de ceea ce mananci, de genele lui personale etc. NU te zapaci tu cu ce zic colegii, cainii latra caravana trece...
bia, tu pe langa care din Cora stai?? Chiar nu sta nimeni in zona Titan, Salajan, Dristor??? Of of
diamar, lasa calculatia aia ca si la mine data trecuta trebuia sa fie fata si a fost baiat, la cumnatamea la ambele sarcini a fost invers, asa ca sansele sunt de 50% Am si eu calendarul acela, il pot trimite pe mailul comun daca vrei sa vezi dar iti GARANTEZ eu ca e wachs albina crema puca

EU am fost la a mea bunica sa-i duc ingredientele pentru un drob cum NUMAI EA stie sa faca si am cam carat una alta si ma cam supara burtica. Vad ca si pe mine m-au luat deja contractiile si nu vreau ca stiu ce inseamna si nu e bine
HAi ca m-am intins cat o zi de post

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput