Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Buna fetelor,

Sunt o burticutza de 19 saptamani, DPN 09.09.09. si am dat acum de forumul septembrie-octombrie. Ma primiti si pe mine in club?

Nu prea stiu foarte multe, nu stiu daca a miscat bebe meu. Nu stiu daca ceea ce am simtit era de fapt bebe. Stiu ca e baietel, si-l va chema Alexandru.

Mai multe poate aflu din discutiile cu voi..

Un Paste fericit!

Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monica,

Cristina_ana are perfecta dreptate. Ar trebui sa vezi si partea plina a paharului. Si bebele e bine sanatos, stai linistita.

Si eu zic ca ar trebui sa-ti cumperi/imprumuti aparat din ala de asculti bataile inimii bebelusului. Ti-ar prinde bine. Si noua, sa ne spui apoi de unde l-ai cumparat, cu cat, cum se aude....
Poate apoi ne convingi si pe noi sa ne cumparam.

Dana 17+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Selene, e vreme de plaja la voi? Ce as da si eu o fuga pana la mare intr-un week-end!!! Poate de 1 mai!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

O sa iti raspund eu! Chiar vreme de plaja nu este, dar e soare, s-a mai incalzit si la noi, de aia de bucuram. De 1 mai cred ca o sa fie frumos (macar de plimbat pe malul marii)!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Bia, eu de cateva zile ma tot gandesc la mancarea ta de linte! Imi era rusine sa va spun, dar eu habar nu am cum arata lintea asta. Stiu ca sunt niste bobite, dar nu cred ca am vazut vreodata! De unde o pot cumpara, ca mi-ai facut pofta rau-rau de tot cu retetele tale. Eu sunt inebunita dupa legume, sub orice forma, si asta e ceva nou pe care trebuie musai sa-l incerc! Eu chiar te rog sa ne mai spui ce gatesti, ca par niste mancaruri super sanatoae, exact pe gustul meu. Am sa mi le notez intr-un fisier, sa nu uit si promit sa le gatesc pe toate Nici eu nu ma omor deloc cu carnea, dar o mananc pentru ca tine de foame. Porcul se exclude, nu cumpar niciodata, mai mananc daca se nimereste, prin vizite, sau la sarmale, dar doar atit!
Acum ma pregatesc sa fac dovlecei la cuptor, un strat de dovlecei, unul de rosii, si unul de cascaval. Ca am vorbit zilele trecute de mancarea asta, dar cu vinete. Vinete, nu am, dar incerc cu dovlecei.

POZE

Gasesti linte cam pe la orice supermarket, cred, la raionul cu orez, fasole etc. Tot acolo gasesti si naut. Nu e foarte scumpa. Eu cumpar de obicei de la Cora, asa ca stiu sigur ca acolo au. Sunt doua variante pe care le stiu eu: una galben-verzuie si una portocalie. Ambele sunt bune, desi mie imi place mai mult cea verde.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
o asteptam si pe Ioanna cu vesti de la control....

de ce dureaza atat de mult pana se modereaza mesajele? nu de alta dar am postat azi dimineata la 10 si nu a aparut nici pana acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen. L-ai simtit sau nu ? Ca eu sunt tare curioasa pt ca sambata fac 19 saptamani si nici eu nu l-am simtit!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ok, Bia, merci frumos! si eu mai vreau retete vegetariene, cand o sa stau acasa o sa am timp sa gatesc mai multe feluri, chiar daca al meu o sa vrea si ceva cu carne....
nu ma ingrijoram eu prea tare ca nu misca...nu sunt genul "prapastios"...doar ca imi parea rau ca ce simtisem zilele trecute si ma emotionase la lacrimi, nu erau de fapt miscarile....dar se pare ca erau

Cristina as vrea eu sa fie deja vreme de plaja!! eu ma bucur deocamdata ca e caldutz afara, ca nu mai ploua sau nu mai e innorat...e vreme de primavara, nu de vara inca.....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna burticute!

Multumesc pentru urari! Pup toate fetele!
Eu trag tare la munca caci maine sunt libera si pot sa plec la bunatatile facute de mami!!!
Stati linistite fetelor caci nici eu nu am simtit nici o miscare de-a bebelusei, cred ca are prea mult spatiu momentan caci la eco se invartea pe toate partile.
Eu stiam ca poti auzi inimioara bebelui cu acel aparat din trimiestrul al III lea!?!?

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Santorini, mi-ai facut o pofta de plaja de acum m-as urca in masina!
Apropo, ati vazut pe undeva costume de baie de gravide? Ca banuiesc ca asa, cu ditamai burta la soare nu prea merge.Eu as vrea ceva gen maieu, mai decoltat, bineinteles, si cret in fata, eventual dintr-un voal ceva, foarte colorat! Hai, ca nici nu am pretentii!
Bia, pai daca gasesc in Cora e super, maine asta cumpar! Mie cand mi se pune pata pe ceva de mancare, nu ma linistesc pana nu pap acel ceva!
Acum sunt cu dovleceii la cuptor, de miroase in toata casa de mor de pofta! Am pus si un strat de legume asortate din alea congelate, yumi-yumi!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selene si celelalte fete aflate la prima sarcina! EU sunt sigura ca voi l-ati simtit pe bebe de mult, dar nu ati stiut ca el este! La sarcina urmatoare o sa-i detectati miscarile de fooooarte devreme. E drept ca acum seamana foarte mult a gaze, de-asta se confunda. Dar e bebe, sigur si 100%!

POZE

Mergi la inceput