Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioanna81 spune:
asadar.. param pam pam....
o sa avem un
!!!!! si bineinteles ca a aflta si taticul lui!
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nnicoro Fetele,vreau sa ma scoateti si pe mine din lista.Dupa 16 saptamani in care fetita mea a evoluat perfect,fara dureri si fara scurgeri am suferit un avort spontan.Ma rog la Dumnezeu ca nimeni sa numai treaca printr-un asemenea cosmar,vreau sa va citesc si sa ma bucur alaturi de voi cand o sa va nasteti bebeii perfect sanatosi si frumosi. |

Imi pare foarte rau!! Chiar nu am crezut ca mai vor fi vesti din astea!Så iti dea Domnul puterea sa treci peste asta..offf

Iulika, cea mai fericitå
20+cu
Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Ah baclavaaaale daaaa
sunt prajiturile mele preferate si fac mereu. Cumpar foi nuca, pesmet si gata. POate foile sa aiba OO altfel nu se pune. Sau sa puna deasupra pe ultima foaie ca sa se rumeneasca. Altfel nu vad unde ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Ma supara colegii astia rau de tot...ori fac misto de mine...ei zic ca nu e adevarat ca e baitel ci ca e fetita ca ele se dezvolta mai repede...si am enerveaza ![]() ![]() 16 + cu![]() |
Lasa-i in pace pe colegi! Numai supararea asta iti lipsea!
si de unde au ajuns ei la concluzia ca al tau BB este dezvoltat mai mult??
Si pana la urma daca e fetita, ce are? sanatos sa fie! si noi ne doream mai mult baietel, dar este "probabil" fetita, si sa-l vezi pe sotzul meu cum vorbeste numai cu "fetele lui" cu mine de acum
nu te mai necaji pentru niste prostii, zau...
19+ cu ursuletzul nostrununta
9 luni
selen80 spune:
MOnica, na ca ai gasit si numele potrivit pt "scutece": Strugurasi de septembrie octombrie! 
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
kemsy spune:
Salutare fetelor!!
Scriu repede mesajul, sper sa nu se schimbe capitolul intre timp ca
.
In primul rand felicitari pentru fetita si baiatul intrati pe lista cu carucioare. Daca vi se pare ca nu sunt prea entuziasmata sa stiti ca e...DE CIUDA 
. Vreau si eu sa stiu ce e (si daca ar fi o fetita
)!!!! Glumesc!!
FELICITARI!!!!! 

Despre regimul alimentar. Eu respect deciziile fiecaruia si incerc sa nu intervin. Cu multe poate nu sunt de acord, dar nu contrazic prea tare pentru ca nu mi se pare corect, de ce sa bat lumea la cap cu ideile mele. De exemplu, mie nu mi se pare normal sa alaptezi copilul la aproape 3 ani (sic!!), asa cum cunosc un caz. Dar nu insist pe tema asta! Eu sunt o carnivora convinsa (cel putin inainte de sarcina, acum am rarit-o putin), dar in general ma axez pe carne slaba. Se zice ca e de la grupa sangvina, am 0.
.
Cat priveste "a lasa copilul sa cresca si sa decida daca vrea sa fie vegetarian"...nu prea sunt de acord. Prin analogie, cunosc o familie care nu-si boteaza copilul pentru ca nu se stie daca el va fi de acord cu religia, care e si a parintilor.
.
Dar in loc de "nu sunt de acord" mai bine as spune "eu nu as face". Libertatea de alegere exista!!
Fetelor, cum va dati seama care sunt contractii?
Ieri cred ca am simtit pe bb. Statea pierduta in ganduri, si simt in stanga ca si cum cineva ciocane...la burta mea
. Zic poate mi se pare. Pauza, iar...de vreo 4,5 ori. Doar ca era cam sus toata miscarea asta, deasupra la buric, in stanga sus, aproape de coaste
. O fi fost bebelusul???
Va
Gianina
16+
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Ma supara colegii astia rau de tot...ori fac misto de mine...ei zic ca nu e adevarat ca e baitel ci ca e fetita ca ele se dezvolta mai repede...si am enerveaza ![]() ![]() 16 + cu![]() |
Si tu de ce ii asculti?! Zi-le sa mearga så cante la alta maså..

Iulika, cea mai fericitå
20+cu
Bruce Nicholas
happy_uka spune:
Salutare tuturor! N-am mai intrat de caeva zile, dar va citesc mereu..
Am o intrebare, sper sa ma puteti ajuta. In fiecare dimineata din ultimele 9-10 zile ma trezesc cu burtica intarita, la fel o simt si noaptea daca ma trezesc ...si in cateva minute isi revine... nu am dureri de niciun fel, dar ma intrebam daca este grav, daca sunt asa-zisele contractii nedureroase sau este o stare normala a muschilor abdomenului ...va rog spuneti-mi daca vi s-a intamplat si voua.
Raluk, inteleg prin ce treci, este o perioada grea si anxioasa, eu cred ca ar trebui sa mergi la biserica, cat de des poti..chiar daca nu crezi , eu iti garantez ca numai acolo iti gasesti linistea si de acolo vine speranta..cand nu mai speram sa raman insarcinata, am mers la un preot la Toprasisar, un om extraordinar..si ghici? peste 2 saptamani minunea s-a intamplat...
Nu pot cred ca este coincidenta, este miracol..si toate il meritam, asa ca asculta-ma, mergi si roaga-te, si DD o sa te ajute si o sa ai cel mai frumos si sanatos copil ..
Prin ceva asemantor trec si eu, in sensul ca am un rezultat prost la dublul test .. cateva zile am fost epava, apoi mi-am recapatat credinta si am ales sa nu continuu cu TT, pentru ca, indiferent de rezultate , nu as renunta la fetita mea niciodata. Pentru ca este miracolul meu si va fi asa cum va vrea DD sa fie; mi-a daruit ce i-am cerut si am incredere ca va fi bine. Iti doresc multa linite si credinta!
Va doresc spor la treburi si la gatit, Sarbatori Fericite si lumina in suflete!
cu drag,
Uka,
17+ 
crissbebe spune:
Da ai mare dreptate Iulika numai ca eu sunt genul de persoana mai "fraiera" ca sa zic asa si nu zic niciodata nimic....nu prea comentez deloc cu aproape nici o chestie...foarte rar se intampla sa mai izbucnesc....azi a fost foarte draguta colega mea de birou...trebuia sa merg pana la un alt coleg cu 2 etaje mai sus insa cand a auzit colega ca eu i-am zis ca ma duc in loc sa discutam la tel a luat foc ....nu va inchipuiti ce i-a facut saracului coleg 
spunandu-i "este cam timida si a omis sa-ti spuna ca e insarcinata si asa ca daca mai ai treaba cu ea te misti tu la ea..." imi venea sa mor de rusine
Asta ca sa vedeti un exemplu de fata care nu "comenteaza ordinele ci le executa"
16 + cu
ralu0308 spune:
Selen. Multumesc frumos de tip.
Am sa incerc sa scriu mai mult si mai repede poate intru si eu ritmul vostru.
Cred ca a miscat Alex...desi tot nu sunt sigura![]()
Alexandru 09.09.09