Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Laura, clar, pai fara ceva hidratant, nu merge...

daca vrei, iti povestesc eu ce spun stiristii la observatorul de la antena 1 ..despre tigarile de contrabanda...despre mieii din piata versus mieii din supermarket...despre becali, penescu si dragomir...despre teapa concertului cu ac/dc.....si tot asa

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Aseara am simtit ceva in burtica (probabil pentru ca creste uterul) si m-a 'lovit' un sentiment pe care nu l-am avut pana acum (nu asa intens oricum) - creste o fiinta in mine! E incredibil! Desi e ceva atat de firesc, pana nu simti pe pielea ta (bineinteles, atunci cand iti doresti atat de mult), nu constientizezi ce inseamna! Cred ca abia acum am inceput sa-mi dau seama! Doamne, abia astept sa aud inimioara vineri! Si abia astept sa incep sa-l simt pe bebe!

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Pai spune-mi Doar sa nu se supere alte fete. Becali tot la inchisoare e? Trebuia sa fie concert AC/DC si nu mai e? Eu am zis c-o las moale cu concertele, ca am tot fost si am tot cheltuit bani si nu mai e cazul. Doar daca vine Ricky Martin in zona o sa merg. L-am vazut cand a fost la Brasov in 2003 si in 2006 trebuia sa mergem sa-l vedem, aveam bilete super, dar m-a convins Marinescu ca-mi salveaza ovarul (poveste lunga, pe care am mai scris-o undeva pe forum), asa ca am renuntat la concert, ne-am suit in avion si am plecat in Romania. Degeaba am facut-o, ca pana la urma tot aici am venit sa ma opereze dr meu iar... Asa rau imi pare de concertul ala! Aveam bilete in randul 8 central! Mi le luase Mos Craciun :D

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

da, tot la inchisoare e..si cica nu se preconizeaza vreo eliberare pana nu trec alea 29 de zile...oricum, asta e clar cusuta cu ata alba...dar, noi suntem prea mici sa comentam...

concertu' cu ac/dc - da, e teapa. Cica firma organizatoare era formata din 2 israelieni, care acum sunt de negasit....iar firma de bilete a zis ca ii va da in judecata, plus ca va returna banii..in jur de vreo 10 mii de euro (care cica deja au fost virati in contul alora). Foarte tare, nu?

eu am fost acu 2 ani la Depeche...a fost super misto, ce sa zic...ca la concerte ...mi-as fi dorit un repetir...da' acu n-am cu cine...ca pr. mea nu mai poate ca e cu puradelele, al meu nu prea le are cu astea, o alta prietena, nu ii place DM....asa ca stau cuminte acasa (mi-ar fi placut si la madonna..dar, daca nu e...nu e )

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Hello

Despre epilat se zice ca - asa cum spunea cineva mai devreme - nu e indicat din cauza temperaturii la care se aplica ceara si care provoaca vasodilatatie. Pe de alta parte, nu-mi amintesc de unde stiu (am lucrat acum 10 ani in spital, poate de acolo), la numar mare de saptamani este containdicata epilarea deoarece o durere ascutita poate declansa travaliul...
Na, ca mi-am facut cartofi prajiti de post, si scriind aici i-am ars

11+

Mergi la inceput

Wow, saracii oameni care au luat bilete! Cum se poate frate asa ceva?? Ce aiurea! Cine stie cand isi vad banii inapoi! Am auzit ca vine Madonna la voi. Noi am fost la un concert de-al ei acum vreo 3 ani si am fost dezamagiti... Sper sa fie mai bun asta de la Buc.

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Banii de la concert sa iau repede inapoi, stiu oameni care si i-au luat azi fara probleme, mai mare e dezamagirea.... eu mi-am luat bilete la acdc la Amsterdam inainte sa stiu de bb, si chiar ma gandeam ce prostie am facut, daca astia vin la Bucuresti... dar era prea mare minunea...

monis 11+

Mergi la inceput

da, cica pe 26 august (taman in ziua cand fac io 3 ani de maritis
chir sunt curioasa de impresiile de pe urma concertului....

oricum, eu inca ii astept pe baietii de la BonJovi ...erau zvonuri pentru anul asta..insa...ciu-ciu...deocamdata...

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

salut,eu sunt noua pe aceasta pagina,asa ca nu prea stiu ce sa fac,am si eu un bebe de2 luni in burtik si sper sa ne imprietenim

Mergi la inceput

Ar fi super sa vina Bon Jovi la voi! Chiar voiam sa zic ceva de asta. Noi am fost la doua concerte de-ale lor si au fost cele mai bestiale concerte! Sunt super! Probabil or sa vina la noi in zona iar anul asta, dar nu mai mergem... Poate mai incolo. La Bryan Adams ai fost? Ca parca a fost la voi. Noi am fost acum 2 ani parca... sau anul trecut? A fost f misto si concertul lui. El si Bon Jovi ne-au placut cel mai tare dintre toti pe care i-am vazut in concert.
Of, ce m-as duce acasa... Ma cam supara durerea asta pe care o am intr-o parte... Ma gandesc ca daca ar fi bebe, m-ar durea mai la mijlocul burtii, nu? Asta e ca durerea de ovar. E posibil sa fie inca putin marit, ca mi s-a spus ca poate sta marit cam pana pe la 12 sapt.
Restul fetelor ce fac? Someaza? Scuze daca v-am plictisit cu subiectul nostru despre concerte. Dar ne face bine sa ne mai destindem, nu?

Laura 9+ baby

Mergi la inceput