Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup fetele, aterizai si io de la coifor, ma simt tare bine acum , fetele de la coafor zic sa stam linistite cu vopseaua, oricum e alegerea fiecareia ce face, nimeni nu e de condamnat

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Raluci, apropos de coafor, eu nu m-am mai vopsit niciodata, si acuma culmea am castigat produse l'oreal la un concurs printre care si o vopsea super de par. Si m-as vopsi da nu stiu daca face rau la bebe sau nu ca de zis, asa se zvoneste ca e toxic si nu e bine in sarcina....
Voi fetele ce ziceti?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ar fi delir, iti dai seama! cred ca m-as duce singura..fara st, fara prietene, fara nimic..sa fiu eu acolo, sa-i vad live ..pai, ii ascult eu din clasa a6a..nu le ajunge sa ma lase atat sa-i astept?

nu am fost nici la Bryan Adams..pai, cu cine?...cu barbatu asta al meu....care mai degraba m-ar lua la "tunning days show" sau la "saab"...decat sa vina cu mine la vreun concert?...e tzaca frate, cu masinile....n-am ce-i face

stai linistita si nu supara ovarelu' acolo ..poate simte si el ca se intampla ceva pe langa el, pe la uter...pe la restul "componentelor" de pe acolo ....da?
si mie mi-a mai dat niste zvacuri prin partea stanga..

nah, cica vor sa lanseze proiectul eurnews in lb. romana....

ia uite-o si pe raluca...cu coiforu' ei ....te facusi frumoasa, tzatzo?

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Eu una in afara de bebe n-am nimic in cap,mi-am inebunit cunoscutzii si rudele cu discutzii despre el si cu prima lui poza(la ecograf)Poate par ridicola,dar abia astept sa iasa sa-l tzin in bratze...

Mergi la inceput

i-ote frate la ele..cum auzira de coifor..cum sarira la interval

ai vazut, Laura...aberam noi aici, despre stiri..despre concerte...si spionii...pandeau

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

semnatura noua ca azi am implinit 9 saptamani, l-am vazut pe bebe la eco si suntem bine

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugulik

buna fetelor,

nu am mai scris de mult dar citesc zilnic
ieri am fost si eu la ecograf si se pare ca totul e ok, doar ca il stresez prea mult pe bebe, ca ii batea inimioara cu 200b/min (probabil din cauza emtilor) Si acum mai sunt emotionata, i-am vazut nasucu si cum dadea din picioruse ... m-am indragostit . Acum mie mi-a zis ca peste 2 sapt sa fac dublu test ( trebuie facut pana in sapt 14)Nu am vazut sa vb despre asta. Stie cineva daca e mai relevant dublul test decat triplu test?

Referitor la epilat eu folsesc aparatu peste tot, am auzit ca ceara calda nu e indicata pe perioada sarcinii (nu am prea inteles de ce)

Si eu as vrea sa ma vopsesc, am suvite blonde si si ceva fire albe, iar in 16 mai o sa fiu nasa, dar parerile sunt atat de impartite incat inca am remuscari sa o fac

DN 16.09.1976
UM: 27.12.2008
DPN: 03.11.2009
poate ma trece si pe mine cineva in listuta

+11

va rog sa ma treceti si pe mine in listuta

11+

Mergi la inceput

oana, bine ai venit printre gravidusse!

monis, baga si tu mesaje pe la discutii generale, pe la barfe....sa iti aduni minim 10 mesaje...ca iti sunt moderate posturile si apar cu intarziere

si tu, oana, la fel!

krelia 9+

Mergi la inceput

io zic ca te mananca dej'tele
apai dk nu te vopsisi niciodata...te apuca taman acu'?
asteapta si tu 9 luni si fa-o dupa..ca doar nu arde, nu?

ps. dai si tu o limo' cinste pt cele 9 saptamani? (sa traiasca bebe si sa se faca mare si sanatos, in burtica si in afara ei)

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Raluci, apropos de coafor, eu nu m-am mai vopsit niciodata, si acuma culmea am castigat produse l'oreal la un concurs printre care si o vopsea super de par. Si m-as vopsi da nu stiu daca face rau la bebe sau nu ca de zis, asa se zvoneste ca e toxic si nu e bine in sarcina....
Voi fetele ce ziceti?

8+

krelia 9+

Mergi la inceput

hm...ma gandeam acu....ce-o face Camy?

krelia 9+

Mergi la inceput