Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Buna fetelor,
Am incercat si nu reusesc sa ma adaug in lista mamicilor :( Am inteles ca trebuie sa ma loghez pe userul comun dar am nevoie de parola. Si oricum nu mi-e clar cum trebuie sa fac apoi. Explicati-mi va rog.
Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Donna - bine ai venit.
nu cred ca are rost sa te complici sa te loghezi tu pe user-ul ala. mai bine scrie datele aici si simina ti le va trece in lista de pe prima pagina.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bun gasit

Va citesc de o vreme dar am ezitat sa intru pentru ca am o sarcina cu ceva probleme si nu am vrut sa ma bucur prea repede... dar ma gandesc acuma fie-ce-o-fi.
Cine ma adauga si pe mine in lista? :)
DN 20.03.1975
UM: 30.01.2009
DPN: 06.11.2009

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Multumesc Ramonika si bine v-am gasit! Ai dreptate, e mai simplu asa dar nu am stiut ca se poate
Donna
DN - 04.04.1988
UM - 23.03.2009
DPN- 31.12.2009
Multumesc!!

3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

monis, Donna - bine ati venit!
sunteti pe listutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetele, mi-am permis sa o ajut un pic (daor un pic ) pe simina, si le-am trecut eu pe fete , ca sa nu le lasam sa astepte
(so, nov.dec. de acu' fusai io )

asa ca, zic si eu, bun venit noilor gravidusse! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

monis, Donna - bine ati venit!
sunteti pe listutza!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns and_09 spune:

Buna fetelor,
sunt o viitoare mamica de decembrie
DN 26.01.1983
UM 07.03.2009
DPN 12.12.2009

Andi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Wow, am avut de citit 10 pagini!

Legat de epilat - eu ma fac cu lama de cand am venit in State (am incercat la inceput cu ceara singura, dar n-am reusit) si imi merge foarte bine asa. Am folosit si crema o perioada, dar lama mi se pare mai eficienta, plus ca cremele parca au totusi cam multe chimicale si chiar am citit undeva (dar nu mai stiu unde!) ca nu sunt indicate in sarcina.

Am o durere in partea dreapta jos de vreo doua ore. Nu e puternica... Probabil e de la ligamentele care se intind... Nu cred ca are sens sa sun acum la dr, ca oricum poimaine avem programarea. Abia astept! Adriana, hai ca mai avem putin pana mergem la dr! Adevarul e ca mie mi se pare ca zboara timpul! Nu-mi vine sa cred ca maine fac 10 saptamani!

Bun venit noilor mamici! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Laura, chiar ma gandeam la tine...ca acush acush tb sa intri si tu

cred ca o sa las si eu crema, ca ultima oara m-am cam iritat de la ea...si o sa trec la lama...o sa se cam intareasca firul, dar...asta e....macar nu risc nimic pe piele, nu?

and_09, bine ai venit la odisee!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Krelia, sa stii ca la mine nici nu s-a intarit nici nu s-a indesit! Imi era frica de asta, dar nu s-a intamplat asa. Doar sa ai grija sa iti hidratezi bine pielea. Eu folosesc spuma de ras speciala pt fete. :D

Bine ca a mai scris cineva, ca de doua ore tot astept! :) Dimineata am citit 10 pagini si acum liniste totala (sau aproape)! Hai mai ziceti cate ceva, sa-mi treaca si mie mai frumos orele de serviciu. Mai am 4 ore! :(((

Laura 9+ baby

Mergi la inceput