Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Alina, chiar ca si eu am neuronii plecati la plimbare..stau si citesc postarea ta..cu crema si zgandaritu..si nu inteleg eu cuvantu cu pricina..ce o fi vrand sa zica??
Mai citesc si a doua postare ..la fel..zic..bre sunt eu proasta si nu inteleg??
Abia cand ai scris a treia explicatie..m-am prins de impricinatu verb cu crema pe fata..
Tare faza...cu forumul care sesizeaza diverse formulari indecente..de te crucesti pe urma ce o fi vrand omu sa zica ...
Laura, 9+
poze
krelia spune:
breeeee......v-a apucat astenia de primavara???
ia, gata, ca maine poimanine va aud ca si fufu e daunator
ps. skarbiciu' clar e daunator
krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
alunelsialbinutza spune:
Daca nu se insista prea adanc nu se deranjeaza bebe. ... Ups, am spus-o. Sper sa nu-mi iau avertisment.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Normal ca nu e daunator Va spun eu ca si cand ai cerclaj, va da voie dr la un momentdat si va interzice inainte de a-l scoate. Totul e sa nu va stresati voi prea tare
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
raluci_b spune:
asa este, tot ce e in abuz e daunator, asa ca hai sa dam dezlegare la fufu
7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
alunelsialbinutza spune:
Raluci, ti-am raspuns la PM
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
krelia spune:
am papat o combinatie oarecum stranie, dar..comestibila...pilaf cu outz si cu salata verde cu rosii si castraveti....ma pastrez pt gratarelu' de luni ..suntem invitati la un motz, la curte si....se va lasa cu cinste ..mergem cu totii, cu catel, cu purcel, cu parintii, cu fratelo si cu nevestilii si berbantii
i-am luat fetitei un iepuras mare de plus...si ma gandesc..oare n-ar cam trebui sa-i dam si bani..sau...sa-i las pe ai mei sa le dea? ..ca noi, cupiii, suntem mai cu bujet di austeritate, ashea..
...sincer, nici n-as stii cat naiba sa le dam....
krelia 9+
Ramonika spune:
krelia - mi s-ar parea exagerat sa se dea bani si la taiat de mot... cred ca un cadouas mai consistent (nu numai iepurele) ar fi suficient.
zic si eu.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
krelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika krelia - mi s-ar parea exagerat sa se dea bani si la taiat de mot... cred ca un cadouas mai consistent (nu numai iepurele) ar fi suficient. zic si eu. |
da, asa ma gandeam si eu..parca i-am mai lua ceva..ca o simpla jucarie de plus, parca e prea putin, nu stiu...
trebuie sa ma gandesc ce naiba sa iau unui copil de 1 an....am vazut niste chestii dragutele pe la miniblu, ieri..ceva care sa le dezvolte simtul tactil si de orientare....(o casuta cu gauri sub forma de patrate, cercuri, triunghiuri si cu formele separat, ca sa le bage inauntru.....si pe cutie scrie 12+ (deci, de la 12 luni in sus, nu?)
ah..si am mai vazut www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Carucioare/Hauck/Carucior_Condor_Trio_Set_Circle_Navy_ include_landou_ _scaun_de_masina _-_Hauck" target="_blank">ceva la miniblu...asa, de clatit ochii .....ca au si alte preturi..maiculitza...
krelia 9+
Miramar spune:
Maaaaama cat ati scris...
Imi pare nespus de rau sa aud ca ne-a mai parasit o burtica. Capul sus insa. Bebe o sa vina, doar ca vine cand vrea el nu cand vrem noi neaparat.
Noi maine facem 9 saptm. si mergem din nou la eco - sa dea Domanul sa fie bine sa ne bucuram si noi de Paste!
Si eu vroiam sa intreb de fufu. Noua nu ne-a interzis nimeni insa mi-e frica, altfel chef (cateodata) ca in general parca as avea chef, iar sotu' cu siguranta dar sta cumintel saracu' sa nu-l supere nici pe bebe si nici sa o streseze pe mami Eu ma gandeam sa trecem de primul trimestru, dupa aia ...
Maine o intreb pe doctorita.
8+