Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele,

si mie mi-e frica de nastere naturala,dar avand in vedere ca vrem 3 copilasi, cred ca trebuie musai natural macar prima.

sunt de acord sa ne spunem medicii l care mergem, oricum eu tot ma chinui sa aflu despre al meu Vlad Nicolae Giulesti, na a am spus-o sper sa nu ma penalizeze

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai voi sunteti din Buc. din Iasi nu stiu sa mai fie careva, ca sa vb de doctori.

si eu as opta mai degraba pt. nastere naturala, insa depinde si ce ma sfatuieste doctorita mea. vom vedea. nu sunt asa de rea de durere...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

sa va spun ce am visat eu azi noapte ...se facea ca era ziua de maine cand trebuie sa merg la gine, am mers, doar ca era la alt doctor....eram super nervoasa ca de ce am ajuns la alt medic...in fine...ma urca pe masa, imi face eco vaginala si imi spune ca ii sarcina si ca ii ok tot...si inca o gramada de amanunte, dar sar peste ele....
oare ii un semn? subconstientul meu ii atat de stresat pt maine? da ii de bine? pt ca de obicei se zice ca ce visezi in realitatea se intampla exact invers.........DOAMNE FERIIIII
ce spuneti? sunt paranoia?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

adriana toate suntem paranoia, si avem cate un stol de pasarele deasupra capului insa eu zic ca e normal, atat timp cat nu o luam pe carari ratacite e bine.

mi-am facut si eu programarea de 12 saptamani la Dr Iosup, meci alina de contact.

7+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Pai Ramonika nu stii ce gravidoasa mai apare si din zona ta si nu vei mai fi singura.

Eu merg la Nayel Isrebla CF2, unde am nascut si prima data

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna dimineata tuturor,

Vad vesti bune de la toata lumea, ceea ce imi ridica moralul, asa de dimineata.
A_driana, starea de rau este un semn bun in sarcina, cica inseamna ca e in regula cantitatea de hormoni pe care o secreti.
Cine din Bucuresti merge la un medic de la Elias? Si spuneti-mi daca v-ati facut toate analizele, adica toate-toate? Mie mi-a dat doctorul o mare lista din care sunt subventionate f putine si am dat la bani pe ele, de-mi vine sa arunc in aer casa de sanatate....
Intreb dupa masa la dr. de familie daca e subventionat Utrogestanul si revin.

Trezire placuta va doresc

monis 11+

Mergi la inceput

Cand mergi Raluci?

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

21 mai ora 9.30, pretul mi se pare super bun si am intrebat de filmuletz si poti merge cu cd sau cu stick ceea ce mi se pare foarte tare

7+
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buuun...eu merg in Tg Mures...si nasc cu dr Usurelu Sergiu......care seamana cu Banderas...nu stiu daca v-am zis...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Eu nu am intrebat pretul. Cat este?
Mai bine iti iei cd, ca stick-ul e mai greu acceptat, iar daca depisteaza urma de virusel chiar si inofensiv ... ramai cu buza umflata

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput