Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

camy, off bine ca l-au gasit pe bebe, ca m-au trecut transpiratiile.

fetelor eu cred ca o comit, sunt atat de nelinistita, incat voi incerca un echo la cerere... sunt nebuna, dar vreau sa stau linistita de paste ...

Manu 9+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy_pus, ma bucur pt tine ca te-ai intors cu vesti bune...la inceput si eu m-am speriat ca nu gaseste bebelicul....dar apoi ...o sa vezi ca la fel de bine va fi si la cluj...

la mine dimineata si seara ii o greata crunta, ma termina, pe parcursul zilei ii mai ok, dar la servici imi vine sa mor......trec eu peste tot pt bebe, numa bebe sa fie bine.....doamne ajuta.....maine voi vedea si eu minunea, sper sa fie ok

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, sigur e prematur sa ne gandim, insa nu ma pot abtine.
voi cum ati vrea sa nasteti, natural sau cezariana? si de ce?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu nu m-am gandit inca la nastere, un singur lucru stiu sigur...SUNT INGROZITA pt momentul ala , o sa mai vad ce-mi spune doctorul, oricum depinde de cum arata sarcina la momentul final...si totul depinde de cum sta bebe in burtica, degeaba noi vrem natural, daca el sta cu spatele......dar eu inca nu am nici o preferinta, o sa vad pe parcurs...

spuneti-mi daca stiti, sau ati citit pe undeva, de ce avem greturi si dam la rate, ce se intampla atunci in organism cand ii greata aia cumplita?....eu sunt curioasa, daca exista vreo explicatie....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Manu, pe 24apr. la 18.00 seara. Da cred ca o sa ajung pe ultima suta de metri, ca ...vin direct de la munca, o sa ma invoiesc doar vreo ora..Poate ne intalnim, daca se decaleaza cumva programarile
Abia astept sa vorbesc si eu cu Stanca..sa il intreb mai multe, si sper sa ma ia el in evidenta, si sa ma duc in continuare la el..nu ma las pe mana astora din Mangalia.
Ramonika, si eu stau cu gandu la cum o sa nasc..initial ma gandeam la cezariana, ca mi-e frica de travaliu si de modu in care te trateaza nemernicii astia in spital..Apoi am vorbit cu sora mea care are 4 nasteri la activ:
-prima s-a chinuit normal, nu a avut dilatatie, intr-un orasel mic de provincie, au taiat-o aia in sapte, ...si urmarea..mi-a zis ca i s-au desprins o parte din cusaturi..si a ramas asa.Nici nu vreau sa imi inchipui cum e..Abia acu dupa 10 ani de la nastere mi-a zis si mie ce si cum..DAR, e si un mare dar, a zis ca burta si-a revenit foooarte bine, pielea i s-a strans, si a avut un abdomen mai suplu si mai frumos ca inainte de a fi ramas insarcinata!
-apoi celelalte 3 nasteri au fost prin cezariana, prima a cam ciopartit-o prostii aia din Husi,spre sfarsitul operatiei s-a dus efectul cezarienei, si a simtit e viu cum au cusut-o!!! A doua si a treia a facut-o in maternitatea Cuza Voda din Iasi si a fost mai ok. DAR, e si marele dar..a zis ca burta i s-a lasat, ..nu si-a mai revenit cum era ea odinioara..concluzia acum are aproape de 80kg..si se tot chinuie sa slabeasca..dar nu mai reuseste!
Nu am vrut sa va sperii, dar asta mi-a impartasit mie, mai bine naturala, la un medic bun sa te coase bine, si daca ai noroc nu ai probleme deloc.
Acu..chiar nu stiu ce sa fac nici eu, ca nu vreau sa raman taiata jos, si sa fie probleme, si nici nu vreau sa raman cu burta lasata..si mare. Vreau sa imi revin!
Asa ca fetele care aveti bb deja acasa, va rog sa ne povestiti si noua pareri pro si contra, de pe pielea voastra, chiar cu riscu sa ne speriati! pleasee..

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adriana merci de cafeluta.
Ramo eu sigur fac cezariana, Diana tot prin cezariana s-a nascut ca era pelviana.
Azi m-a lovit o revelatie: anul trecut am nascut-o pe Diana in Joia Mare si anul asta in Saptamana Mare am aflat ca-s insarcinata. O fii un semn? Daca da, sper sa fie unul de bun augur.
Greturi inca n-am, sper sa nici n-am, cu Diana am avut da nu semnificative.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mie medicul mi-a sugerat cezariana pt ca am 35 si e prima sarcina....
sora mea la aceeasi varsta a nascut, tot prin cezariana, este ok, a ramas cu o sensibilitate in zina taieturii.. e normal zic eu care am facut o operatie de apendicita, si stiu ca ramai cu o sensibilitate in zona cicatricei... in rest e super OK
Dr Stanca mi-a spus ca pana atunci mai este dar ca oricum ramai cu sechele, m-a linistit... eu optez pentru cezariana, mai ales ca pana atunci in cta se dechide maternitatea particulara si , zic eu ca pt banii care-i vor lua in jur de 1000 Eur,( asa am auzit) vor avea grija sa fie totul ok,
off pana atunci mai avem...

mai, mai , ce mandra-s pe la birou cu look-ul asta de ... mi-am pus sarafan care este mai larg normal... par mai gravida decat sunt
doamne ajuta sa fie totul ok , pana pe 24 innebunesc ,

Manu 9+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Neata burtici!
Camyfelicitari pentru inimos! Eu m-am dus cu neuronul meu singuratic cu tot! Ieri am uitat ca esti la Tg Mures si m-am luat de tine ca trebaluiesti si nu ne bagi in seama

Eu nasc natural cu epidurala, ca si prima data. Am o broderie ... medicul sa traiasca.

Asta daca nu apar evenimente neprevazute, cum ar fi pozitia lui bebe necorespunzatoare sau ... naiba mai stie.

In principiu nu concep sa nasc decat natural, dar fara dureri eu nu sunt facuta pentru d-astea

Bun venit burtici!

Eu propun sa declaram si medicii la care mergem, poate sunt si alte coincidente, ca sunt geloasa pe Laura si Manu ca in curand se intalnesc la cafea langa cabinetul lui Stanca

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput